søndag 30. november 2014

Utviklingssamtaler, nakenbilder og kakao?

Heisan Else-Beth!

Jeg må neste le noen ganger, dere lærere er virkelig hårsåre! Det virket på samtalen vi hadde tidligere i uka som om du nesten var sur fordi vi ikke hadde møtt opp til utviklingssamtale! Da du mumlet "Jeg har faktisk annet å bruke ettermiddagene på enn å sitte å vente på dere!" måtte jeg nesten le! Tror du ikke VI har annet å bruke ettermiddagene på, da? Vi jobber, vi har familie, venner og hobbyer som må ivaretas. At vi innimellom glemmer å stille på skolen fordi du har så behov for å snakke med oss, er vel ingen krise? Det er snakk om en halv time! Kan du ikke bare dra hjem? Lage noen undervisningsopplegg?

Når du bare deler ut samtaletider i hytt og pine, kan du faktisk ikke forvente at vi bare stiller, sånn uten videre. Bytt innbyrdes, skriver du på innkallinga. Det er da vel DU som må klare å koordinere disse samtalene? Vi foreldre kan ikke ha oversikt over hvem som er foreldrene til hvilke elever. Dessuten er det ikke alle i den klassen jeg ønsker å ha noe med å gjøre.

Det aner meg at du vil ta opp dette med det såkalte nakenbildet. Sannheten er at Bønna prøvde å ta bilder av selve dusjen slik at han kunne vise meg den dårlige standarden dere har på skoledusjene. Han har tidligere blitt smittet av fotsopp, og vi mistenker at skoledusjen er åstedet for smitten.  At to jenter tilfeldigvis sto der og var nakne, kan vel ikke Bønna lastes for? Bønna skulle deretter sende meg dette dusjbildet, slik at jeg kunne få se hvor skittent og smittefarlig det var der inne. Ved et uhell kom han borti feil taster, og vips var bildet spredd på facebook og instagram og snapchat. Dette er jo beklagelig, men du vet jo selv hvor lett man kan trykke feil på disse toppmoderne smarttelefonene. Det er vel uansett mottagers ansvar å slette bilder man ser på som uønsket? At jentenes foreldre ringer deg for å klage på at Bønna har spredd nakenbilder på nettet, blir for drøyt! Alle kan vel gjøre feil? Kan de ikke heller bare overse disse bildene - det er da ikke noe å henge seg opp i? Er det rart det blir krig i verden, sier nå jeg.

Mvh Pia

P.S: Vi mistenker at Bønna kan ha utviklet kakaointoleranse. Etter at han kjørte i seg fjorten Japp på julegateåpninga i dag, fikk han mageknip, og vi har bestilt time hos spesialist for å se hva som kan gjøres. Han kommer derfor ikke på skolen i morgen.

11 kommentarer:

 1. Genialt morsomt !!

  ( eller tragikomisk ) ??

  SvarSlett
 2. Er sååååå glad for at bønna ikke er elev hos meg :-D

  SvarSlett
 3. hehe.. jeg er såå glad jeg ikke er lærer!!!

  SvarSlett
 4. Jeg ville heller ikke hatt Bønna på skolen med 14 japp i magen...

  SvarSlett
 5. Kakaointoleranse... Fantastisk. Bønna med så mye sukker i blodet er ikke akkurat drømmeeleven i klasserommet:D M8ra er vel ikke drømmen hun heller.

  SvarSlett
 6. Stakkars Bønna, det er vel ikke bare oppdragelse (eller mangel på sådan) han har å slite med. Arveanleggene virker heller ikke tipptopp..

  SvarSlett
 7. He, he, ler like godt hver gang! Mykje ein kan utvikle intoleranse for i dag ;)

  SvarSlett
 8. Haha, ler fortsatt like godt av Bønnahistoriene :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails