torsdag 6. november 2014

Kritikk

"Synes du ikke det er kritikkverdig at du utnytter dine egne uskyldige barn i en kynisk markedsføring av Godfisk?"
-Nei, det synes jeg ikke. Jeg synes ikke det er utnytting, og jeg synes ikke dette har vært noen kynisk markedsføring.

"Unnskyld meg, men som du ser ut på bildene? Burde kanskje ha kledd deg litt finere, fiksa håret og sminka deg litt?"
-Det er nå sånn jeg ser ut. Dessuten ble bildene tatt en helt vanlig ettermiddag i ei helt vanlig uke. Jeg pynter meg ikke før jeg lager middag.

"Men det går da an å fikse seg litt? Dere var ikke akkurat gjennomførte i antrekkene deres!"
-Men spiller det noen rolle hvordan man ser ut? Hvis man er oppegående, hyggelig, grei, ærlig og ålreit, burde vel det være det viktigste?

"Mener du at de av oss som bruker mye tid på utseende, IKKE er oppegående, hyggelige, greie, ærlige eller ålreite?"
-Nei, det mener jeg ikke. Men jeg klarer ikke å få til både flere timers styling med hår, negler og hud, OG ha et konstant ryddig og reint hus, samtidig som jeg følger opp fire barn og jobber som lærer. Det er sikkert noen som klarer det. Jeg har jo en bitteliten hypotese om at de som alltid framstår med en plettfri fasade, bruker masse tid på trening, fester og venner, ikke kan ha så veldig mye tid til overs til sine egne barn. Men kanskje tar jeg feil.

"Likte dere virkelig de fiskerettene du blogga om, eller skreiv du det bare fordi Godfisk betalte deg?"
-Jeg er alltid ærlig i det jeg skriver. Noen ganger bruker jeg litt store ord, og jeg kan både underdrive og overdrive. Fiskeinnlegga var ekte. Vi fikk velge helt sjøl hva vi ville lage, og da styrer man jo unna det som kan se pyton ut. Våre tre fiskeretter var kjempegode, og både torskepanne og sprøstekt laks skal lages flere ganger.

"Har dere TV på kjøkkenet? Ved spisebordet? Herregud!"
-Jepp, det har vi. Den står aldri på når vi har felles måltider. Men er kjekk å ha til kveldsmaten.

"Hvorfor bruker du ord som sykt når du heller burde skrevet veldig? Du vet at du virker veldig dum når du skriver at du gleder deg syykt til noe eller at noe er syyykt bra?"
-Veldig ungdommelige ord og sjargonger bruker jeg nok mest ironisk. Jeg vet at det er en fare for at jeg kan framstå dum eller patetisk. Men det får jeg bjuda på!

"Hvorfor skriver du slike sjikanerende, hetsende spørsmål?"
-Jeg synes vel ikke disse spørsmålene er så sjikanerende eller hetsende. Kritiske spørsmål er lov. Særlig når jeg retter kritikken mot meg sjøl.

5 kommentarer:

 1. Du er syyykt kul. Pynta eller ikke til middag, med eller uten TV på kjøkkenet.
  Du bruker vel tiden på å plukke perlser fra flossteppet - det er da vi andre pynter håret...ho ho ho

  SvarSlett
 2. Syyyyyyyyyykt tøff sveis under middagslagingen! Og syyyyyyyyykt gøy med TV på kjøkkenet :P
  Heia!

  SvarSlett
 3. Syyyyyyyyykt mye folk skal henge seg oppi, du... Herlighet; gi gass, stå på, fortsett å gi oss disse herlige øyeblikkene!

  Og jeg deler den teorien din om plettfri fasade osv. Har også en teori om at en del av de som til enhver tid fremstår perfekte - og gjerne deler non-stop på sosiale media, om det er de perfekte barna, perfekte partneren, perfekte huset osv., kanskje har noen skjeletter i skapet... Bare en (mis-)tanke!

  SvarSlett
 4. "de som alltid framstår med en plettfri fasade, (…) ikke kan ha så veldig mye tid til overs til sine egne barn." - akkurat de ordene tar jeg med meg og klasker i egen panne når jeg føler meg som minst attraktiv med dårlig samvittighet for alle vennene som sikkert har glemt hva jeg heter… :) God helg til dere alle, jeg syns dere er helt perfekte og inspirerende akkurat som dere er!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails