mandag 17. november 2014

Julekortfotograferingslykke!

Julekortfotografering henger alltid over meg. Og i november er det på høy tid å sette i gang.
Etter rimelig mange år som mor, VEIT jeg jo at en sånn foto-shoot aldri blir hyggelig eller vellykka. Men dum som et brød som jeg jo er, gir jeg meg aldri.

"NÅ tar vi bilder, dere!" roper jeg blidt og frenetisk en formiddag når noen akkurat har stått opp mens andre er på vei ut.
"Dette blir kjempebra!!" fortsetter jeg når jeg hører noen begynner å stønne.
"Legg dere ned her! Jepp, akkurat her. Og så smiler dere bedårende og litt sånn juleaktig!"

Særlig at det skjer. Særlig at kidsa gidder å samarbeide. Og særlig at de bildene oser mye jul.
Men vi har fått tatt noen bilder. Det er det som teller. Jeg driter i juleoutfits, nisseluer og en lubben liten julebukk som rekvisita. Jeg gidder ikke å rigge i stand sleder og reinsdyr, tvinge på ungene tjukke Marius-gensere og stappe hendene deres fulle av serinakaker og lutefisk. Jeg er bare ute etter et bilde, et eneste bilde der alle fire ser presentable ut.

Fikk jeg det? Ja da! Coming up in a christmas card near you!

Stresser du med julekortfotografering?

5 kommentarer:

 1. Ja! For første gang har jeg et bilde som er tatt i november, og to barn kikker i kamera sånn nesten samtidig! Puh!

  I fjor tvang jeg dem ut 18.des i blåfrosten, og det var så kaldt at det var superkjipt å være ute, og jeg lurte på om vi skulle ligge i frostrier hele jula.

  SvarSlett
 2. Bildene du viser passer da godt til julekort.

  SvarSlett
  Svar
  1. Fikk tatt noen der de alle fire så fine ut:)

   Slett
 3. Vi sender alltid bilde av alle sammen - de voksne skal også med. Det er det vanskeligste. Jeg ser alltid ut som jeg gjør, som en kombo av alle juleefeffetene i en pakke - lubben, nissen, grøttallerken og julegris. Derfor er det vanskelig. Mann og barn ser alltid helt nydelige ut,

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails