fredag 28. november 2014

Giveaway!

Dere har fortsatt sjansen!
Vi snakker ribbestrikket ullbukse! Vi snakker nydelig kjole med paljettoverdel og tyllunderdel! Og vi snakker stripete pysjamasoverall for voksne i økologisk bomull! Som lukkes med trykknapper!


Hva i all verden er det jeg egentlig snakker om?
Jo, de to giveawaysa som snart trekkes!
Du har sjansen til å vinne et gavekort på tusen kroner fra Tre Hjerter, og du har også sjansen til å vinne et gavekort på fem hundre kroner fra Polarn O Pyret. Så kjør på! 


Skulle ikke dette være nok, kan jeg få røpe så mye som at jeg har enda mer på lager! Så kan du jo bare tenke deg hva som kan toppe disse to gavekorta! (Her må jeg påberope meg retten til å benytte meg av den såkalte cliffhanger-effekten, altså at jeg ikke røper hva som vil bli premien i det neste blogglotteriet, men lar dere leve i spenning.)

Tre Hjerter-giveawayen finner du her
Polarn O Pyret-giveawayen finner du her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails