lørdag 18. oktober 2014

Pleie av parforhold. Og ni feil

Vi har en ganske velfylt hverdag. Velfylte uker. Noen vil kalle dem hektiske. Noen vil kalle dem umenneskelige. Andre vil kalle ukene våre helt vanlige.

Vi er heldigvis to ganske avbalanserte voksne med fire velfungerende barn. Men vi har mye på programmet. Det som står på programmet er jobb. Og ungene. Vi kutter ut mye annet. Men å ta seg av jobben og å ta seg av ungene, er noe vi er forplikta til å gjøre. Vi kan ikke kutte ut ungene fordi vi heller vil prioritere venner eller yoga. Og vi kutter ikke ut jobben fordi vi har så mye program på ettermiddagen.

Vi to voksne i familien får til tider veldig liten tid sammen. Enten er han på korpsseminar, mens jeg er tilskuer på en fotballkamp. Eller så er han på et foreldremøte mens jeg trøster en femåring med øreverk. Eller jeg kjører en kontrabass mens han handler. Eller han er på jobbreise mens jeg kjører kontrabass på vei til fotballkamp med øreverkende femåring i bilen etter at vi har handla.

Jeg skriver ikke dette for å
a) vise hvor enestående sterke og strebende vi er
eller
b) vise hvor synd det er på oss som har så sykt mye å gjøre.

Vi har rimelig god kontroll på livet og fyller det med det vi har kapasitet til.

Nå skal jeg og mannen gjøre noe vi ytterst sjeldent gjør. Vi skal reise bort! Bare vi to! Og jeg gleder meg veldig! Til så enkle, men fine ting som å få spise frokost sammen, i ro og fred. Ha en ettermiddag uten en eneste plikt eller oppgave. Få lese bøker i timevis. Komme oss vekk fra hverdagen.

Jeg elsker jo quiz, og lar dere få leve i uvisshet. Kan ikke love at dere får svaret her i bloggen, men jeg gir dere noe å fundere over.

Vi skal

 1. cruise til Kiel! Gleder meg til showet på kvelden! Og buffeten!
 2. til Warszawa! Gleder meg til lave priser på mat, shopping og spa.
 3. til Oslo! Scandic Hotel Vulkan har sånn Bloggers Inn-rom der bloggere kan få overnatte gratis. Mathallen ligger like i nærheten.
 4. til Tyrkia! Ving har sånne Sunprime hoteller bare for voksne. Skal vi først på tur uten barn, gidder jeg ikke å bli omringet av alle andres barn
 5. sende bort ungene! De er invitert til besteforeldre, hele gjengen. Jeg aner ikke hva de skal finne på, men jeg vet hva vi her hjemme skal gjøre...
 6. til Thailand! Jeg har ikke noe i mot Dreamliner, jeg, og Thailand er et fantastisk land. Og selv om det er regn der, er det varmt.
 7. til Paris! Kjærlighetens by. Vi skal ikke til Euro-Disney, men det er vel  mye annet å finne på der?
 8. til Malta! En medblogger har snakket varmt og lenge om denne vidunderlige øya, så vi kan ikke annet enn å finne ut om Malta virkelig er så topp.
 9. Til Mexico! Som blogger får man jo som regel sponsa alle ferieturer, og det benytter vi oss rått og hemninigsløst av. Tenk om Rod Stewart plutselig dukker opp på stranda!
Barceló Tucancun
  10. Til Nederland for å lære mer om matjessild i regi av Godfisk. Mannen gleder seg sykt mye, mens jeg ikke aner hva Matjessild er for noe.
Bare for å understreke: Kun ET av de ti punktene er riktig. Resten er reint og skjært oppspinn.

Hva tror du er riktig?

15 kommentarer:

 1. Jeg tippef at dere skal på tur til oslo eller Kiel siden du ikke skal ha med resten av skokken... selv om jeg tror ving sunprime nok gir tid til bøker og skravling.. ;)

  SvarSlett
 2. Warsawa eller fisk. (Egentlig håper jeg på Sunprime, sikkert ikke så lett å være borte ei hel uke- men Sunprime hadde helt sikkert fått ned skuldrene for mange nye hverdagsuker)

  SvarSlett
 3. Til Paris
  stine1979stine@hotmail.com

  SvarSlett
 4. Garantert til Nederland����

  SvarSlett
 5. Warszawa eller Oslo.
  Og jeg har bodd på Scandic Vulkan - be om sandkasserommet... Tror ikke dere skal så langt, bare et sted i fred og ro.

  SvarSlett
 6. Velkommen til Nederland! Massevis av deilig fet matjessild (maatjesharing) og uendelig flat land. Og tresko.

  SvarSlett
 7. Jeg skulle tippe Nederland.. men så så jeg at det var så mange andre som tippa det. Så da går jeg for Oslo og Bloggers Inn! Digg å slippe å ta med egen iPad, kamerastativ og selvutløser til kameraet for mer fleksibel fotografering da!!

  SvarSlett
 8. Så deilig da! Jeg tillater meg å avstå fra quizzingen, men dere må ha suuupergooood tur!!! KOS dere :) :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails