onsdag 29. oktober 2014

Kake til Halloween?

Jeg vet at veldig mange bruker min blogg som inspirasjonskilde. Til det meste egentlig.
I dag tenkte jeg å komme med litt Halloween-inspirasjon. Jeg regner med at dere allerede har kostymer, dekor, gresskar og godsaker liggende klart. (Hvem har ikke det, lissom? Hello-o!!) Men hva med å slenge sammen en lekker liten Halloween-kake? Jeg tenker ikke noe stort og overdådig. Gjør det enkelt!

Jeg har funnet fram noen kaker som man sikkert raskt og greit kan lage, sånn rett etter jobb eller rett før et foreldremøte eller mens du bretter klær eller mens du måker unna legoklosser. Bare finn fram det du har liggende i kjøkkenskapet, og sett i gang!

Har du ikke tid, sier du? Å, pføy! Det gjelder da bare å prioritere! Stå opp noen timer tidligere om morgenen, da vel? Skal du for eksempel dra på jobb klokka sju, kan du stå opp klokka fire. Da rekker du både trening, påføring av make-up, hårstell OG bakst.

Jeg har dessverre ikke oppskriftene, men kakene ser enkle og greie ut, og i tillegg er de sikkert glutenfrie, fulle av spelt, rimelig lavkarbo og uten palmeolje.
 
Little birthday cakes

Fra Baking in Heels

19 Creative Halloween Cakes And Desserts

Fant du noe du vil prøve deg på? Eller har du din egen, hjemmesnekrede Halloween-kake-oppskrift du tyr til?

(Eller - gud forby! - kutter du ut hele Halloween-kaka? You evil, BAD parent!!)

7 kommentarer:

 1. Evil is my middle name. Så jeg kutter den kaka. Da rekker jeg to timer trening i stedet for én før barna våkner.

  SvarSlett
 2. Åhh!! Takk for inspirasjon! Jeg tyr alltid til Piasverden når jeg trenger råd, og råd får jeg! Og i dag var det.. utrolig nok, ENKLE OG GREIE kaker jeg så etter. Til den stooore dagen, som ikke AKKURAT går upåaktet hen her i hus! Thænks (Pia, og Martha Stewart) for å ha redda hele Halloweenen fra en meijår disæster! :-)

  SvarSlett
 3. Jepp. Vi drar faktisk til Gøteborg for helgen, nettopp for å slippe unna halloween. men skulle jeg vært hjemme, ville jeg definitivt laget den martha stewart-kaken, så hjertelig takk for inspirasjonen! ;-)

  SvarSlett
 4. Usj..så synd... pynten er sikkert ikke økologisk... da kan jeg dessverre ikke lage dem altså.. det var dumt... :-P Happy halloween, som det heter på godt norsk.

  SvarSlett
 5. Seff, her er alle disse kakene du tipser om ferdig bakte før morgendagen......

  SvarSlett
 6. mooahahahahahah, I`m sooooo evil!!!!!!

  SvarSlett
 7. Skulle ønske du hadde skrevet denne posten litt tidligere i uka, for jeg skulle faktisk prøvd meg på en av disse! I stedet ble det Halloween - muffins! ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails