tirsdag 28. oktober 2014

Avstemming! Og barneveileder.

Jeg har et ferdig innlegg om Bønna liggende klart. I innlegget dukker det opp en ny figur. En ny, kjekk og grei assistent. Eller barneveileder, som vi nå sier. Jeg hadde ikke noen helt klar ide om hva barneveilederen burde hete, så jeg ba om tips på Facebook. Og det strømmet inn forslag. Så for å kjøre dette videre, har jeg klart å opprette en ganske så snedig avstemming som jeg er veldig stolt over. Jeg lar dere lesere få oppleve demokrati i praksis. Flertallet avgjør hva barneveilederen skal hete. 
 
Jeg kunne jo ikke ha hundre ulike navnealternativer, så jeg plukka ut ni ålreite navn. Enn så lenge leder Ole-Harald, med Torbjørn hakk i hæl. Den ene av sønnene mine brenner for Rolf Erik, og har prøvd å kjøre en offensiv kampanje på Instagram for å få folk til å stemme på Rolf Erik. Uten at den kampanjen har slått så veldig godt an.
 
Nå er jo denne avstemminga veldig sær, da. Stemme på hva, lissom? En person? Hva er dette, egentlig?
 
Det du stemmer på, er navnet på en fiktiv person som skal opptre i Bønnas univers. Intet mer, intet mindre. Hvis du higer etter å høre om barneveileder Vidar eller drømmer om å sympatisere med barneveileder Tor Anders, så må du stemme i vei. Kjører man en eller annen form for stemmefiske, er det lett for barneveileder Jan å kuppe hele avstemminga.
Dere kan stemme i et døgn til, og så kommer det et nytt Bønna-innlegg på torsdag. Der vi får møte en barneveileder som heter et eller annet.
 
Avstemminga finner du ute på høyre side. Sitter du med mobilen i hånda, må du helt ned på siden, trykke på "Vis nettversjon" først.

3 kommentarer:

 1. Jeg legger inn en stemme for Vidar. Det navnet jeg ville stemt på var ikke blant alternativene på listen under her. Hva med å kalle ham Ronny? Det har en litt negativ klang i manges ører, så det kunne blitt et poeng i seg selv. Jeg skal dele innlegget på Facebook, slik at flest mulig av Bønna sin tilhengerskare får det med seg. Jeg gleder meg til torsdag.

  Cecilie

  SvarSlett
 2. Siden vi nå befatter oss med denslags folk, dvs i den bransjen, via BUP og PPT og idealistiske SFO-medarbeidere, må jeg si at "assistent" er nok en benevnelse som ikke dør med det første.
  Dessuten tror jeg kanskje at du burde ha budt på et noe mer ikke-norsk navn som alternativ.
  Ellers heter han selvsagt Ole-Harald. Husk han er født på 80-tallet, kommer fra et akademikerhjem uten å være det selv, enda... og sniffer litt på pedagog-sosialbransjen, uten å være helt sikker.

  Svært gledelig at Else-Beth får hjelp. Endelig!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails