fredag 17. oktober 2014

3xfisk. Challenge. And behind the scenes

Ha ha, utfordringa vi fikk om å lage tre fiskeretter på rappen, ble jo faktisk vellykka. Nå valgte vi veldig enkle oppskrifter, og vi gjennomførte middagene som vanlig, altså uten vakkert servise, krystallglass med stett og kjøkkenredskaper av økosertifisert bambus. Men at det skulle være lettvint og greit, var vel hele poenget med dette.
 
Jeg vil herved utfordre deg, ja DEG ja, Lene eller Bente eller Marianne eller Mona eller Kine eller Marit eller Elin eller hva du nå heter, til å prøve ut noen middager med norsk sjømat. Det trenger ikke å være så vanskelig. Og det trenger ikke å være så dyrt. Du MÅ ikke dra på ICA og kjøpe den dyreste fisken de har.
 
Fiskemiddager er lettvint, godt og sunt, så hvorfor ikke prøve seg?
 
Mens du sitter og grubler på om du tør å ta utfordringa, kjører vi noen flere bilder fra fiskedagene.
Nydelig selfie sånn at man får med hele familien
Det ble så flott bilde med den matsøpla nede i hjørnet der.
My boys! Hvor har de det fra?....
Slår du til? Finn fram noen oppskrifter du vil våge deg på. Kanskje finner du noe som kan bli en ny middagsfavoritt? Om ikke alle i familien kaster seg over den nye retten, er jo ikke det noen krise!
 
Lykke til, og fortell meg gjerne hvilken fiskerett dere prøver dere på!

3 kommentarer:

 1. Denne veka har eg utfordra meg sjølv til å blogge alee middagar, og til no er vi oppe i to fiskemiddagar, som er ganske godkjent. Men eg har ikkje prøve god-fisk-oppskriftene, så då tel det vel ikkje? Ellers meiner ungane at eg lagar meir fancy mat enn vanleg, og truar med å hacke bloggen og legge ut bilder av posestappe og fiskepinnar...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, det finnes mange flere fiskeoppskrifter enn de du finner inne hos Godfisk - hva slags oppskrifter du prøver ut, har ingen ting å si:)

   Slett
 2. I dag hadde vi dette til middag. Den må også stå i ovnen minst 40 min, kanskje 1 time hvis fisken er helt frossen.
  http://bestemorsmat.blogspot.no/search/label/Fisk%20i%20folie

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails