onsdag 20. august 2014

Selvportrett.

Sånne proffe bloggere har jo alltid så snasne bilder av seg sjøl i bloggene sine. Jeg lurer på hvordan de får det til? Har de med seg egen fotograf? Stativ og selvutløser? Og føles ikke det veldig rart - å dra fram et stativ med stort kamera når du er i butikken? På kino? I parken?
Siden det er jeg som skriver denne bloggen, blir det også til at det er jeg som tar bildene. Jeg sliter med å ta bilder av meg sjøl. Ikke ønsker jeg å posere der folk kan se meg. Det er da fryktelig flaut?

Her hjemme har jeg en liten medhjelper på fire år som har begynt å interessere seg for fotografering, og jeg spurte henne om hun kunne ta bilder av meg. Det ble jo ikke helt den gode kvaliteten jeg ønsket meg. Men bra fokus på den kule t-skjorta, da.
Tok en selfie, men jeg vet ikke om det ble så veldig mye bedre....
 
Elsker du å ta bilder av deg selv?

9 kommentarer:

 1. Elsker er vel litt overdrevent... her går det mer i retning av HATER! Eller.. ikke i retning av engang.. bare hater. :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, ja, det er ikke kult å ta bilder av seg sjøl. Tullebilder er greit, men sånne "vanlige"....

   Slett
 2. Ja, eeelsker å ta bilder av meg selv! NOT! Og derfor er alt av profilbilder på sosiale nettverk helt utdaterte. Må vel utfordre husets fireåring, jeg også. Se om ikke det får schwung på sakene. Siden det gikk så bra for deg, mener jeg. ;-)

  Vanvittig kul t-skjorte. Hvor i all verden har du funnet den?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hos Probat http://www.probat.no/pages/produkter
   De har masse kult, vi digger t-skjortene. Følg med når de har tilbud;)

   Slett
 3. Selfies er ikke noe jeg liker og heller ikke å bli tatt bilde av generelt. Jeg prøver så godt jeg kan å skli ut av alle objektiv.

  SvarSlett
 4. Bra t-skjorte, sånn vil jeg også ha! Har du en ekstra? Ikke det nei..

  Har skjønt at selfie og portretter er obligatorisk på blogg, så da forsøker jeg meg litt på den brede sti, men er det helt meg?

  SvarSlett
 5. Syns du nailet den selfien ass.

  SvarSlett
 6. Hahah, akkurat det samme har jeg tenkt på også. Om de tar med seg kamera og fotograf inn i butikker og om ingen hever et øyebryn over aktiviteten.

  Jeg tar forøvrig selfisa mine selv, ellers blir det ikke selfie spør du meg ;)

  SvarSlett
 7. Hater bilder av meg selv enten det er en sefie eller en annen fotograf..men kunne sikkert ha blitt fornøyd med din fotograf::-))..egner meg best litt uklar..og i kveldslys :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails