fredag 1. august 2014

Portugal

Jeg skulle ønske jeg kunne ha vært et sunt og godt forbilde som kunne ha vist alt det artige man kan finne på når man tilbringer ferien hjemme.

"Her padler vi utover et nydelig tjern i hjemmespikkede kajakker!" kunne jeg ha skrevet.

Eller "I dag har vi syltet jordbær fra morgen til kveld, og skikkelig koooost oss, hele gjengen!"

"Vår sekstende telttur denne sommeren - ikke noe er som å ligge i telt, avskåret fra sivilisasjonen, uten vann, myggspray og wi-fi!" hadde også fått folk til å nikke og tenke at "Så flott at de viser at man kan feriere uten utenlandsreiser og annet tull!"
Men jeg må være ærlig. Vi har vært i Portugal.

Nå kan mye av turen oppsummeres slik jeg oppsummerte den for to år siden i innlegget "Lykkelig som faen".
(Noen endringer er det jo. Gutta har faktisk ikke nevnt noe om noen bart. Det kan skyldes at jeg har investert i en snasen, hendig pinsett som hyppig brukes. Eller det kan være at de nå er mer opptatt av hodehåret mitt. "Du er helt sånn farga hvitt nederst, og så har du helt svart hår innerst ved hodet, og det ser helt sykt ut!")
Jeg kunne lagt ut om turen i det vide og brede, men velger heller å vise noen bilder. Det er liksom lettere å mane fram en illusjon om den perfekte ferieturen kun ved å presentere noen flotte bilder.
Vi har hatt det bra, altså. Og vi hadde en opplevelse som var skikkelig kul, men den fortjener eget innlegg.

5 kommentarer:

 1. Neste gang vi planlegger ferietur, skal jeg innhente ekspertisehjelp fra deg! For vi må jo klare å komme oss til Portugal en gang! Og jeg tror du begynner å få ganske så god erfaring med landet. Men jeg vil understreke at Polen var fantastisk flott også! Vurderer å lage et innlegg om det... ;-)

  SvarSlett
 2. Det er nok av tid til skolestart å spikke kajakker ;-) Så har dere til høstferien.

  Herlige bilder, Portugal se flotters ut!

  SvarSlett
 3. Ser ut som en kjekk ferie det og glade barn = god ferie!

  SvarSlett
 4. Det der syns jeg var en fint oppsummert ferie....og hadde du skrevet om hjemmespikka kanoer hadde jeg ikke trodd deg allikevel ;-)

  Ha det godt!

  SvarSlett
 5. Jeg må bare si at det er helt fantastisk supre hærlig feriebilder du har tatt fra Portugal, så skit no i kano og teltturer. Dette ser jo ut som et Paradis!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails