mandag 25. august 2014

Epic parkour skills!

"Sjekk skillsa mine!" roper lillesøster når hun gjør noe som jeg ville ha kalt en bevegelse eller et triks.

"Du har epic parkour skills!" svarer storebror, og lillesøster blir svært fornøyd.
Sjekk skillsa!

Det er rart hvordan man bare må lære seg nye uttrykk. Skills har jeg hørt om en stund. Ferdigheter er liksom ikke et ord kidsa bruker. Parkour hadde jeg aldri hørt før, men nå har selv det blitt en del av vokabularet.

"Se, jeg er sykt god i parkour!", kan jeg si til gutta mens jeg hopper opp på fortauet eller tar foten opp på ei gatelykt.

De himler bare med øya.

Klarer du å henge med når det dukker opp nye ord?

5 kommentarer:

 1. Gjør som best jeg kan..men sannelig ikke enkelt;)
  Herlig:))

  SvarSlett
 2. ok, nå datt jeg av.. hva i huleste er parkour???? Hilsen meg som sliter med en femåring som sier "seriøst???" og en sjuåring som bare sier "serr" og det aner meg at begge to er laaaaaaangt bak der de burde være i kule utrykk.. Sånn er det å bo i nordnorge..

  SvarSlett
 3. ha ha ha, jeg er til og med sinnsykt god i parkour - og sinnsykt er visst såååå 2012... ;)

  SvarSlett
 4. Da lærte jeg akkurat et par nye ord... takkskarruha!

  SvarSlett
 5. Parkour visste jeg om. Det vil ungen drive med. Jeg sa han kunne begynne med parkbenken utenfor her. Da var det visst ikke så viktig lenger.
  Og han himler ikke med øynene når jeg er teit, han knurrer, eller sier bare "serr ass"...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails