tirsdag 26. august 2014

Bursdag!

Noe som er kjekt med å ha en blogg, er at man blir invitert til såkalte events. Eller begivenheter, som vi kan si på kjedelig norsk. I dag var vi bedt i et birthday party! Eller bursdagsfest, som jeg fortsatt sier.
Selveste Lego fyller hele 82 i dag (hvor blir tida av??), og de tro til med tapas og kaker, popkorn og gaver. Nå har vi ei i heimen som tilfeldigvis også har bursdag i dag, og da passa det jo glimrende å feire sammen med Lego. Jeg kunne late som om jeg hadde fiksa alt dette kun for å hedre bursdagsjenta, og bursdagsjenta var strålende fornøyd.

I tillegg til spising og legobygging, fikk jeg den glede av å holde en helskjønn, liten baby mens mora var på do. En mann kom forbi, tittet beundrende på babyen (og sikkert meg) og spurte meg hvor gammel babyen var.
"Du, det vet jeg ikke helt", svarte jeg mens jeg svelget unna en enorm cupcake og han trakk nok den konklusjonen at jeg var rimelig svekket av ammetåke eller barseldepresjon.

På veien hjem sto femåringen for underholdning av hele bussen der hun sang DJ Broilers flotte hit om Krokstadelva. Jeg synes ikke det er så sjarmerende når hun brøler "Jeg ska ha to bøtter med proteinpulver!!", men jeg trøster meg med at hun kunne ha sunget verre ting. Mye verre, faktisk.
 
Et meget fornøyd bursdagsbarn
 
Ha en lekende kveld, med eller uten feiring!

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen til femåringen (og til Lego, forsåvidt)! Og asså, *man* blir ikke invitert på events selv om man har blogg. Jeg fikk en strikkebok gratis en gang, det er vel det nærmeste jeg har kommet, hehe! ;D

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen. Flott fest!!

  SvarSlett
 3. 😀 👍 opp for Bursdagsbarnet på 5 og på 82

  SvarSlett
 4. Gratulerer med dagen til femåringen! Hyggelig å hilse på deg!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails