tirsdag 15. juli 2014

Ferietilbud for Bønna?


Hei Else-Beth!

Jeg synes det har vært meget manglende informasjon om skolens åpningstider nå i sommer. Jeg har fått med meg at dere lærere skal begynne å arbeide som normale mennesker, og tok det for gitt at dere hadde åpent fram til fellesferien. Men nei da, dere har tatt ferie for lengst! Hvordan forventer dere at vi foreldre skal få med oss når skolen egentlig stenger før sommeren?  Hva skal vi nå gjøre med Bønna? Jeg trodde at han kunne bruke store deler av sommeren sammen med deg, Else-Beth. Roar og jeg skal jobbe mye i sommer, fordi vi heller skal ta oss en lang, velfortjent ferie i september/oktober. Men nå sliter vi.

Det blir kjedelig for Bønna med såpass mange uker hjemme alene, og vi har tidligere fått klager over Bønnas oppførsel i disse ferieukene. Det har kun dreid seg om uskyldige guttestreker - kidnapping og leketortur av naboens katt, skudd med luftgevær mot parkerte biler og lån av is i nærbutikken (han skulle ned og betale seinere, men rakk jo ikke det før de mentalt ustabile folka i butikken anklaget ham for nasking!), samt barbering av en frekk og obsternasig toåring. Folk tåler ikke mye før de skal begynne å klage! Hva med å være litt raus, heie hverandre fram og nyte sommeren?

Det tilbys jo ferieopphold for barn som ikke har noen særlig ferie å se fram til. Kunne du ha fikset noe for Bønna? I tillegg til den faste uka på Kreta, skal vi kun et par uker på hytta ved Kragerø-kysten, pluss ei langhelg i Dubrovnik. Hvis dere kunne ordne et sunt og spennende ferieopphold for ham, hadde det vært topp. Kommunen arrangerer kanskje ei spill-uke der de unge får spille Call of Duty eller World of Warcraft i trygge omgivelser? Et par uker på Mallorca hadde også vært topp for ham. Jeg sliter med en vond jeksel og kan dessverre ikke stille som ledsager, men blir det All Inclusive og bra hotell, kan jeg vurdere å bli med. (Men da går jeg ut fra at andre har ansvaret for barna?)

Mvh Pia

P.S: Vi fant en krøllete lapp på Bønnas rom der vi ble bedt om å sørge for å ta med alt tøy hjem før ferien. Vel, vi hadde ingen mulighet for å komme opp på skolen for å hente tøy. Kunne dere ha sett over tøyet, så kan dere bare sende det som har blitt for lite direkte til Fretex? Annet tøy kan dere levere her hjemme på kveldstid. Vi forventer at klærne leveres nyvasket eller renset, det er tross alt på deres skole klærne har ligget i lange perioder og blitt tilstøvet.


8 kommentarer:

 1. Ikkje spøk med den lange ferien nei ;-)

  God sommar!

  SvarSlett
 2. En herlig blogg med spøk og alvor :) God sommer! :)

  SvarSlett
 3. Hehehe Pia, jammen er det godt å være tilbake bloggverdenen og lese innleggene dine.

  FromNotToHot

  SvarSlett
 4. Lattermusklene får trim hver gang du skriver om Bønna - med litt erfaring som assistent i skoleverket må jeg si at du treffer en eller annen spiker - hele tiden. :-)
  Takk for dine underholdende, men likevel treffende innlegg. :-)
  Sommerhilsen fra Marianne.

  SvarSlett
 5. I dag trengte jeg en Bønna- historie :) :)

  SvarSlett
 6. Jeg tror jeg er glad for at jeg ikke kjenner noen som er sånn som Bønna og foreldrene hans, men Bønna-brevene dine elsker jeg fullt ut. Hvilken klasse skal Bønna opp i til høsten, forresten?

  Cecilie

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails