torsdag 5. juni 2014

Svevestøv og kakestyr


Heisan Else-Beth!

Jeg overhørte noen av foreldrene i klassen snakke om et foreldremøte - hvorfor er ikke vi invitert til dette? Og hvorfor sendes det ikke ut referat til oss? Jeg forsto at et referat hadde blitt sendt ut på mail, men vi har ikke sett snurten av noe slikt. Er dere sikre på at dere har skaffet dere riktig mailadresse? Det skulle ikke forundre meg om dere driver og sender ut mailer til min gamle jobbadresse - jobbskifte, endring av adresse og annet bør dere da ha kontroll på?

Jeg forsto at et tema på dette foreldremøtet hadde vært svevestøv. Her vil jeg bare få sagt med en gang at vår Bønna skal ikke under noen omstendigheter utsettes for svevestøv! Han ble eksponert for svevestøv en gang i barnehagen, og jeg husker fortsatt alt arbeidet vi hadde den kvelden med å vaske ham ren. Det hadde svevet støv inn i så nær som alle kroppens hulrom, klærne var skitne og du skulle bare sett neglene hans! Jeg grøsser fortsatt ved tanken.

Noe annet jeg gjerne vil ta opp med dere, er den sms-en som kom tikkende inn midt under Paradise. For det første hadde det kanskje vært kjekt om dere unngikk å forstyrre oss på kveldstid? For det andre reagerer jeg på det krasse kravet om kake du kom med! Greit nok at du prøver deg på at klassekontaktene har prøvd å få tak i oss, noe du vel ikke kan bevise. Men nærmest å skrive rett ut at det er vår tur til å ta med noe å bite i, synes jeg er en uting. Det virker som det har gått i glemmeboken at vi faktisk har stilt med kaker før! Nå skal jeg være den første til å innrømme at ikke alle kakebilder jeg har lagt ut på Instagram og Facebook under hashtaggene #mammahjertetbaker og #altforprinsen har vært mine egne kaker. Men før du skal arrestere meg for det, så må du tenke på at jeg faktisk har tatt meg bryet med å legge ut bilder, og det er tanken som teller!

Dere kommer altså nå, kun fem år etter at vi faktisk stilte med bakst, og begynner å mase igjen! Jeg husker som dere holdt på den jula også! Hun som var klassekontakt da, tok ikke nei for et nei, nei! Jeg forklarte at både jeg og Roar hadde fått akutt ME i førjulsstria, at vi tenkte på linjene og dermed var i mot all slags bakst, OG jeg redegjorde for Bønnas heftige allergier. Men sannelig tvang hun oss til å stille med en pakke smultringer! Dere må da vel ha et slags register der det noteres hvilke bidrag de ulike foreldreparene kommer med? Det blir jo en voldsom urettferdighet med denne skeivfordelinga - hvorfor er det bare VI som forventes skal stille med bakst to ganger?

Nå har ikke jeg helt oversikt over hvor mange elever det går i slike klasser, men jeg vil tippe at vi har over tjue foreldrepar å velge i. Og så går dere direkte på oss! Jeg opplever dette som en tydelig mobbing og trakassering av oss, og jeg kommer til å gå videre med denne saken.

Men greit, jeg skal ofre meg, nok en gang. Men jeg forventer at dere både betaler og henter kaka hos baker Klausen.

Mvh Pia

4 kommentarer:

 1. haha - jeg ler både av Bønnas mor og den anomyne kommentaren over her....... Can dogs hav aspirin... tror Bønna må få seg hund ! Den vil garantert trenge aspirin!

  SvarSlett
 2. Endelig et nytt Bønna-brev. De er jo bloggens høydepunkter.

  For øvrig virker det ikke som at du har lagt inn ordbekreftelse for å kunne kommentere, har ført til færre søppelkommentarer. Da jeg startet å blogge, hadde jeg ordbekreftelse, men etter hvert fant jeg ut at det ikke hadde noen hensikt og at det bare var tungvint, så jeg tok den bort. Nå har jeg i steden gjort det sånn at det kun er medlemmer og registrerte brukere som kan kommentere hos meg. Etter det har det ikke tikket inn en eneste useriøs kommentar, verken på bloggen eller på e-post.

  God pinse!

  Cecilie

  SvarSlett
 3. Endelig eit Bønna-innlegg! Happy day!! :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails