mandag 23. juni 2014

Sommersløvhet

Stressende, fullstappa tidligjunidager glir over i rolige, sløve senjunidager.
Dagene er lyse og varme og vi har bunker med bibliotekbøker som skal leses.
På kveldstid argumenterer vi ivrig over hvilke lag som fortjener å gå videre i fotball-VM.

Jeg har ikke så lyst til å skrive akkurat nå. Det er ikke at jeg mangler ord, ideer eller tanker. Jeg har tenkt litt på å kaste meg uti debatter om hva ferie egentlig er, hva fattigdom er, hva ressurssterk betyr. Jeg har hatt lyst til å skrive lange takkeinnlegg der jeg får fram hvor glad jeg har blitt for alle tilbakemeldinger. Jeg har skoleideer og barnehageepisoder. Jeg har hverdagsbetraktninger og Bønna-oppspinn.

Men akkurat nå vil jeg bare la datamaskinen være. Det er mye annet som frister mer.
Yeee! Her heies det på Ronaldo, uansett om han spiller eller ei.
God sommer!

6 kommentarer:

 1. Det er deilig med late dager :) 4 dager igjen på jobb så blir det late dager her også:) Kos dere masse :)

  SvarSlett
 2. Late dager er luksus, det er bare å nyte! :)

  SvarSlett
 3. Smart!

  Selv om blogg er morsomt, inspirerende og alt mulig, så er det ikke til å komme bort ifra at det også tar tiden vekk fra andre ting - som gjerne er morsommere og iallfall viktigere.

  Ønsker deg en god sommer, Pia!

  SvarSlett
 4. Alt til sin tid, tenker jeg. Om to dager har jeg ferie i fire uker og har ikke tenkt til å skrive om noe annet enn det jeg skal skrive i notatboka mi for å endelig greie å komme igang med bokskriving.

  KOS deg med dine søte små og store og nyt sommeren! :)

  KLEM!

  SvarSlett
 5. God sommer Pia! Nyt sommeren!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails