tirsdag 6. mai 2014

Selfie. Og lidelse?

I helga pøste jeg ut selfies på Instagram. Okei, man kan jo diskutere om det kan kalles pøsing når det var snakk om to selfies, men til å være meg, vil jeg si det var en slags pøsing.
 
Også får jeg dette slengt i ansiktet:

Takk skaru ha, VG.

Er du syk? Eller er du i ferd med å bli det?

4 kommentarer:

 1. Jeg er veldig syk! Og spesielt fot-syk. Finnes det egentlig et ord for instagram-fot-bilder? For det var noen som påpekte at jeg legger ut mange slike bilder. Type: her er føttene mine på stranden, her er føttene mine etter en løpetur (fordi føttene mine ser bedre ut etter en løpetur enn ansiktet, jaja), eller her er et par nye sko! Ja, nå er jeg overbevist at jeg er syk...

  SvarSlett
 2. Ha ha, det var noe om "likes" på nyhetene i dag også. Mye sykdom.

  SvarSlett
 3. Vel, noen sykdommer skal man jo ha..

  SvarSlett
 4. Enda et godt eksempel på VG-journalistikk... Tror det er forskjell på de som legger ut selfies i ny og ne og de som ikke gjør annet. Tror kanskje "ekspertene" er mer bekymret for de siste der. Tror ikke du er selfie-syk, Pia. ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails