mandag 26. mai 2014

Oransje!

Det er jo stadig sånn på Facebook at du kan trykke liker eller skrive JA eller et eller annet klokt, vist eller artig, og så er du med i trekningen av et eller annet. Jeg elsker jo sånt. Før 17.mai, kunne Jernia friste med håndmiksere i Norges nasjonalfarger.  Nå er jeg mer opptatt av funksjon enn estetikk, men måtte man velge, ville jeg tatt den hvite. Selvfølgelig var det flere tusen som også ville vinne en håndmikser, og selvfølgelig vant jeg ikke. Men jeg gjorde det som vel er hensikten med mange slike konkurranser - jeg gikk inn på Jernias nettsider for å se mer på disse mikserne. For de så faktisk veldig fine og solide ut. Og der, rett foran nesa på meg (jeg holdt skjermen litt sånn høyt), så jeg plutselig en oransje mikser!

Moralen i dette innlegget blir at du skal ikke kimse av Jernia. Og at jeg herved begynner å skrive ønskeliste til jul.

 

3 kommentarer:

 1. Jeg vet at det heter håndmikser, men er det ikke greit med et stativ?

  SvarSlett
 2. Jeg kimser ikke av Jernia. Det er faktisk mye bra og fornuftig å finne på Jernia. Når det er sagt, så deltar jeg aldri i sånne konkurranser, verken på Facebook eller andre steder. Slit'an med ny mikser! :-)

  Cecilie

  SvarSlett
 3. Hoi! Den var fin! Jeg må vente til jeg har brukt opp vår, og om jeg skal dømme etter mamma sin, så må jeg bare vente trettien år. Fort gjort.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails