tirsdag 1. april 2014

Til Malawi!

Jeg skal til Malawi!!

Det hele startet vel da jeg fikk bli med FORUT til India. En kveld vi besøkte et jentehjem, ble jeg dratt opp på en liten scene og oppfordret til å synge. Jeg dro min egen versjon av Maj-Britt Andersens "Skoleklokka ringer" (hør originalversjonen her), og til min store overraskelse likte FORUT-representantene låta såpass bra at de vil ha meg med på tur igjen!

Denne gangen drar vi til Bawatele i Malawi, der vi skal blant annet skal besøke den vesle jenta Lines som mange av dere kanskje kjenner gjennom FORUTs barneaksjon?

I tillegg til representanter fra FORUT, drar jeg sammen med superlæreren Håvard Tjora, en kongelig kvinne hvis fornavn starter på M og en småfrekk, moden kvinne ved navn Kari. Vi skal spille inn en kortfilm som skal bli et viktig ledd i FORUTs barneaksjon. Filmen vil kunne by på glede og latter, men også alvor og overraskende momenter, så det er bare å glede seg!

Jeg gleder meg veldig mye! Om halvannen måned reiser vi, og jeg håper dere vil følge meg på ferden!

6 kommentarer:

 1. Juhu, den filmen gleder jeg meg til å se. Du skal vel spille engel! God tur!

  SvarSlett
 2. Jeg håper at dette ikke er en aprilsnar.

  SvarSlett
 3. Du burde virkelig ha ventet til i morra med å publisere dette innlegget. Det er stor fare for at folk rett og slett tror at dette er en aprilsnarr.. Og det er det jo ikke? For det er vel ikke det??? ;)
  (Hehe, humrer i skjegget)

  SvarSlett
 4. Først vil jeg si at jeg håper dette virkelig er sant :)
  Så vil jeg si.... at jeg fikk tlf om å være med som fotograf, men jeg avventer med å svare. Er det aprilsnarr så blir det litt flaut.....

  SvarSlett
 5. Shit! No kom eg på kva dag det er. Men i eit lite sekund var eg altså begynt å glede meg til å sjå deg på film :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails