søndag 6. april 2014

Party!

Det er ikke bare Polarn O Pyret som har hatt party denne helga. Vi har feira en kjekk kar som har gleda seg lenge til bursdag. Fram til nå har han invitert både jenter og gutter (vi har pleid å låne gymsalen sammen med en klassekompis). Men nå har vi gått over til bare gutter. Bursdagsbarnets største ønske var at jeg skulle lage brownies. Det gjorde jeg.

Jeg tro også til med ei sjokoladekake. Det begynte så flott, men plutselig sank den sammen og fikk en mursteinsaktig konsistens. Og verre ble den da jeg prøvde å pynte den.
"Denne kaka MÅ du jo blogge om!", lo mannen.
"Kødder du? Den ser jo helt for jævlig ut!" svarte jeg.
"Nettopp! Det er jo sånne kaker folk forventer at du baker." svarte mannen.
Jeg synes det var veldig frekt sagt.
Fireåringen fatter ikke helt hvorfor det ikke er hennes bursdag, så hun gjør sitt beste for å kuppe slike dager. Jeg veit at jeg burde hatt et kakebilde her. Men jeg orker ikke å drive å fotografere alle disse udelikate kakene som blir produsert her i huset.

I tillegg til bursdagsfeiring, har noen vært på fotball-cup og noen har spilt konsert. Ei fin, hektisk og bra helg. Jeg liker sånne helger, jeg.

Og her har jeg da prøvd meg på en slags dagboksjanger, slik som blogginnlegg vel egentlig skal være. Jeg kan bare konkludere med at dagboksjangeren ikke er det jeg mestrer best.

Over og ut.
Happy sunday.

.

5 kommentarer:

 1. For en fin kjole! Hvor har du kjøpt den? Tror nemlig Isa vil bli glad for en slik til sin bursdag om tre uker. Og jeg er på jakt etter hva i all verden vi skal gi henne..

  SvarSlett
 2. Herlig! Gratulerer med bursdagsgutt!

  SvarSlett
 3. Hehe - flirer godt her jeg sitter av kakehistorien :) Vi har også hatt guttebursdag her i huset på lørdag- det gikk supert selv om vi hadde planer for utelek, men så kom selvsagt regneværet på lørdagen.
  Kakemessig har jeg begynt å gå for en "trygg" kake - Toros sjokoladekake i langpanne. Det blir den og ingen andre. Den er en sikker vinner :)

  SvarSlett
 4. Du burde ha gått for den der posekaken du fikk så mye skryt for ;)

  SvarSlett
 5. Tommel opp for dagbokinnlegg! Selv om jeg kjenner meg veldig igjen i at det føles litt besværlig.. :) Vet du hva? Sist jeg skulle lage marsipankake, måtte jeg lage intet mindre enn tre sukkerbunner. Så jeg er i din liga når det kommer til baking. Mannen spurte faktisk en gang om vi ikke bare skulle kjøpe... :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails