mandag 21. april 2014

Kypros!

Hvorfor skriver hun ikke? undrer folk. Hvorfor holdes vi ikke oppdatert på hva selveste Pia fra Pias verden driver med i påska? Hva spiser hun? Hvordan styler hun påskeoutfitsa? Og har hun gode tips til hvordan lage en hestehale? Eller ponytail, som det heter nå til dags.

Vel, bare slapp av. Chill. Vi har vært på Kypros!

Herregud, åssen har dere råd til all denne fartinga, tenker nok dere. Vel, dette var en sponsa ferie. Svigerforeldrene mine sto for sponsinga. Svigermor fylte 70, og slo på stortromma. Hun visste vel ikke akkurat hvor hardt hun slo, stakkars, da hun ba meg om å bestille til hele tretten stykker. For jeg klikka meg like så godt inn på det beste Sunwing hadde å by på. Men det ble ei strålende uke! Reisefølget disponerte tre flotte leiligheter, og vi hadde eget svømmebasseng. Hotellet var reint, flott og barnevennlig.

Vi voksne åt, slappa av og leste bøker, mens ungene bada og spiste is. Fireåringen ble hekta på Lollo og Bernie, og vi tilbragte hver kveld på et mini-disco. En kveld overvar vi et papegøye-show der vi fikk se ei papegøye stå på skateboard. Hva gjør man ikke for sine barn.

Nuff said. Vi kjører rett og slett bildedryss.

Har du hatt ei strålende påske?

7 kommentarer:

 1. Ja, jeg må vel si at jeg har hatt en strålende påske. Fra langfredag og til og med i dag, har vi hatt strålende sol i Bergen. Ifølge værmeldingen på NRK skal det visst fortsette sånn i morgen også.

  Vel overstått påske, Pia. :-)

  Cecilie

  SvarSlett
 2. Herlig. Vi skal utforske alt sunwing har å by på for mellom klokken 05.00 og 18.00 nå til uka. Turen går til mallorca og jeg har faktisk så gode tanker om dette stedet at jeg tror jeg får lest en bok...

  SvarSlett
 3. Sunwing er genialt for familier, og selv om Kypros aldri har sjarmert meg, har jeg hørt at dette hotellet er toppers. Vi har prøvd begge Sunwing på Mallorca, fornøyd med begge- og Sunwing Side East Beach- som gutta synes var fantastisk.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå skal ikke jeg skryte på meg at jeg så så mye av Kypros...men det jeg så av Ayia Napa var jo ikke så veldig imponerende. ..Men hotellet var veldig bra, mye å finne på, bra mat, trygt og reint:)

   Slett
 4. Det ser ut som dere har kost dere maks! Vi også har det, ikke på Kypros, men "på landet" hos venner. Spist og lest og skravlet og tatt bilde av en hel klump med løvetann.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails