torsdag 13. mars 2014

Vil du ha ei bok av meg?

Da vi var på den boklanseringa, fikk alle vi mammarådetbidragsytere to eksemplarer hver av boka Mammarådet. Jeg så jo for meg at jeg skulle beholde et eksemplar sjøl, mens det andre kunne jeg gi til mora mi eller søstera mi eller noe sånt. Men så ser jeg at alle de andre mammarådbloggerne kjører giveaways! De gir bort sitt andre eksemplar! Og jeg kan jo ikke være noe dårligere. Tenk å bli stempla som ho derre gniene bloggeren som beholdt boka sjøl. Gud forby.

Derfor spør jeg: Vil du ha et eksemplar av vårens bestseller, denne rosa godsaken av ei bok, med all slags tekster fra all slags mødre? (Og her håper jeg virkelig at noen svarer ja. Hvis ikke kommer jeg til å opprette sånne anonyme profiler og kommentere "SEFF! Hvem vil ikke ha den boka, lissom?!" eller "OMG! Du er bare ei så raus og herlig godjente! Jeg håper virkelig jeg vinner boka!")

Siden det ikke er alle som klarer å legge igjen en kommentar i bloggen, er det greit hvis du legger igjen en kommentar på bloggens facebookside. Kanskje jeg trekker ut en vinner der...
 
Bloggere pleier jo å dandere dingser sånn pent og lekkert. Jeg hadde hverken fargerike ranukler, en lekker kopp med rykende varm chai latte eller snasent blondeundertøy for hånden, så jeg fikk pynte med det jeg fant lett tilgjengelig. Men det er da den boka du kan få. Til nød pennen. Hårstrikken min får du aldri.
 
¤¤¤¤¤¤¤

Den som vant lunsjsettet fra Lego, ble Eva-Synnøve. Som dere sikkert skjønte, var det liksom ikke passende å skrive et innlegg på søndag eller mandag a la "Hey! Du har vinni et lunsjsett! Fra LEGO, lissom! Yuhuu!" For jeg var (og er) litt trist. Takk for omtanke, men det er absolutt ikke jeg som skal ha det, altså. Men det får en til å tenke - når man føler seg så trist fordi en bekjent dør, kan man bare ane hvordan de nærmeste må ha det.

29 kommentarer:

 1. Jeg vil ha, du er så raus og godhjerta!

  SvarSlett
 2. OMG! Du er bare ei så raus og herlig godjente! Jeg håper virkelig jeg vinner boka!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahaha! Det håper jeg også at du gjør!

   Slett
 3. Raus og herlig godjente er du ♥ Og strikken kan du beholde, mitt hår er for kort....

  SvarSlett
 4. Ja takk, jeg vinner gjerne. God helg!!

  SvarSlett
 5. Jeg gleder meg bare såååå til å få lest ditt bidrag i boken (og litt av de andre) og håper du trekker ut meg.

  SvarSlett
 6. Hei du rause jente, OMG denne vil jeg ha!!! :o)

  SvarSlett
 7. Jeg vil veldig gjerne ha :-)

  SvarSlett
 8. OMG lissom, hvem vil vel ikke ha denne boka av disse rause bloggerne (spesielt denne rause bloggeren)! Woho! Denne er iallefall på min ønskeliste *ønsker meg*! :-)

  SvarSlett
 9. Åååå jaaaa, den boka vil jeg veldig gjerne vinne! Du er skikkelig gavmild, assa! :-D

  SvarSlett
 10. Åh, eg ler så godt av bloggen din, så OMG, så klart eg håper at eg vinner denne dødskule boka! Da kan eg sitte å klappe meg på låra og humre i skjegget og tvinge mannen min til ¨å høre på når eg driver høgtlesning på sengekanten

  SvarSlett
 11. Ja takk veldig gjerne♥

  Klem,Lindamor

  SvarSlett
 12. Jeg vil svært gjerne ha et eksemplar av boken der en av mine favorittbloggere er bidragsyter. For ikke å være altfor egoistisk, tar jeg og deler dette innlegget på Facebook. :-)

  Cecilie

  SvarSlett
 13. Herlige du! Jeg skulle gjerne vunnet den Post It blokka for de forsvinner alltid og nå finner jeg ingen. Boka kjøpte jeg samme dag som den kom..

  SvarSlett
 14. Hrmf.. Altfor sent ute med å gjenbruke både OMG og raus og godhjerta, så da får jeg bare si du er tøff som er ærlig, og stakkars mamma`n din som ikke får boka. Jeg ville bare slenge innom en OMG egentlig, og har ikke plass til flere bøker. Trekker dermed et lodd til mamma`n din ;P

  SvarSlett
 15. Haha... Godt å se det var lite anonyme bidrag her ;) SEFF vil jeg vinne boka!! Men bare om jeg får den signert?! :D OMG lizz...

  SvarSlett
 16. Jeg vil gjerne ha med akkurat denne boka på ferie. Jeg lever nemlig i den tro om at jeg får tid til å ligge ved bassenget og lese med en liten på under to år som selskap...

  SvarSlett
 17. Å det hadde vært knakende lekkert med boka,trenger post it lapper også så det passer jo perfekt. :-D

  SvarSlett
 18. JA! Boka tar jeg gjerne. Trenger ikke post-its, da mannen jobber i bransjen.
  God helg!

  SvarSlett
 19. "SEFF! Hvem vil ikke ha den boka, lissom?!" eller "OMG! Du er bare ei så raus og herlig godjente! Jeg håper virkelig jeg vinner boka!"

  SvarSlett
 20. Jeg krysser fingrene og håper at rause, godhjerta Pia skulle råke til å trekke ut meg:-)
  Ha ei fin helg!

  Hilsen MormorMamsen

  SvarSlett
 21. Hvem vil vel ikke vinne boka?! Jeg vil veldig, veldig, veldig gjerne vinne den i alle fall! :o)

  SvarSlett
 22. Er det virkelig mulig å være så raus som du?? Krysser alt jeg har for at jeg vinner :-D

  God helg, Pia :-))

  SvarSlett
 23. Den vil jeg gjerne vinne:) du er en god jenta hehe:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Layla heter jeg anonym kl 19.01 i tilfelle jeg vinner:)

   Slett

Related Posts with Thumbnails