torsdag 20. mars 2014

Oh lykke!

Nå har dere nok vært litt satt ut, og tenkt "What?! Har hun GLEMT at det er lykkedagen i dag?!?"

Nei da! Selvfølgelig ikke! Jeg har bare vært opptatt av å nyte denne lykkens dag, denne dagen over alle dager, helt til fulle. Carpe diem, vet dere. Live, laugh, love. Hele pakka.

I dag har jeg bare vært helt sykt lykkelig. Som dere alle vet, er det jo den internasjonale lykkedagen i dag. En av årets viktigste dager, spør du meg! Hva skal man vel med kvinnedagen, vaffeldagen eller 1.pinsedag når man har lykkedagen?

Jeg har fokusert på lykke fra morgen til kveld, og skal si det hjelper!

Det begynte allerede i natt, faktisk, mens mannen lå og snorket heftig ved siden av meg. Da var jeg ikke fristet til å lange ut en strak høyre, nei! I stedet bestemte jeg meg for å sukke henført og tenke "For en herlig lyd! Og så koselig å bli holdt våken på denne måten!"

Å stå opp klokka seks med en bestemt fireåring, gir meg jo bare massevis av energi, og hadde jeg hatt ei tredemølle tilgjengelig, hadde jeg glatt løpt halvannen mil eller to. I pur glede.

Når PCen på jobb bruker 20 minutter på å få starta, tenker jeg bare "Livet smiler!".

På veien hjem, når jeg ser noen ungdommer slenge fra seg søppel og sneiper rett på gata, tenker jeg lattermildt at noen steder må man jo få lov til å kaste fra seg søppel.
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIOUS. Large illustration print 11.70 x 16.50 (A3). Special WINTER offer: Get a poster for free.
Bilde lånt fra edubarba
Ved middagsbordet, når noen barn sitter mutte og pirker i maten og heller vil smøre seg ei brødskive, ler jeg mildt og lykkelig inni meg.

Når jeg er på min tredje kjørerunde for å frakte eller hente et eller annet barn, som ikke akkurat viser stor takknemlighet for at jeg stiller som sjåfør, utstråler jeg kun glede og harmoni.

Og når en kjekk, flott gutt ligger som et slakt i sofaen og lager irriterende gryntelyder mens jeg vil få med meg nyhetene, synes jeg det bare er helt flott! For ikke å snakke om når en annen herlig godgutt begynner å erte broren sin nede på badet, og det ender i brøl og bannskap. Altså, ikke fra meg. Jeg føler bare en enorm lykke.

På Facebook strør jeg rundt meg med hjerter, smilefjes og tomler som peker rett opp.

"Torsdag i dag!", meddeler noen på fjesboka. "Tnååå! ♥ Fineste du!" kommenterer jeg.
"I dag har jeg klippet delene til en mannsbunad!", skriver en annen.  "Søta♥ You Rock♥♥♥!!!" repliserer jeg. Og er nesten fra meg av lykke.

Nå er lykkedagen dessverre snart omme, men jeg skal nyte de lykkestundene som kvelden og natta vil bringe. I morra er det tilbake til den kjipe, vanlige hverdagen.

Har du hatt en vidunderlig og spesiell lykkedag?
##############
Jeg får gjøre Sigyns dag lykkelig - du får selveste Raven Queen. Send meg en mail:)

8 kommentarer:

 1. Åh, lykke er slike blogginnlegg!!

  SvarSlett
 2. Hahaha nå ble jeg, om mulig, enda lykkeligere!! Hæsjtægg hjertehjertetungesmilefjes

  SvarSlett
 3. Hehe... kjente meg veldig igjen ja..

  SvarSlett
 4. Så gøy!! Nå ble jo min dag vare superduperlykkelig!

  SvarSlett
 5. Min dag var merkelig lik din. Nja... jeg kunne føyd til ganske mye om den lykkelige hverdagen en lærer har, men jeg er simpelten for lykkelig.
  Ellen

  SvarSlett
 6. For en lykkedag!!! og jeg lissom.... stillte bare med status på fb at jeg fikk farmorungelunsjbesøk... det blekner i forhold!

  SvarSlett
 7. Kjenner jeg blir litt lykkelig i dag også jeg....av å lese om all lykken du følte på torsdag :-))

  Ha en lykkelig lørdag - klem Siv

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails