fredag 21. mars 2014

Kul kunst!

Det er jo så mange av disse bloggerne som har flere talenter enn kun denne kjedelige blogginga. Hege, for eksempel, med bloggen artigforkidsa, tegner, maler og kreerer.

Nå selger hun prints. Med snakkebobler. Og i de snakkeboblene kan du skrive akkurat hva du vil. Eller hun kan gjøre det for deg.


Jeg ønsker meg en Lenny, men vet ikke helt hva jeg vil ha i bobla. Bare gjør det, er jo et bra motto.
Hva synes du kunne stått i ei sånn snakkeboble?

9 kommentarer:

 1. Han Lenny kunne sagt: Hey, what's up, Pia? Med hes stemme selvfølgelig he he. Sånn kun til deg...Eller så kunne han sagt noe skikkelig bondsk på nynorsk. DET hadde jeg ønska meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. ...for eksempel "Pau hi sia ta flor´n. No." ...fritt oversatt...

   Slett
 2. "Weeeeeeee!!!!" må jeg bare si nå selvom jeg sikkert er altfor gammel til sånn ungdommelig hyling!!! Men altså - MINE BILDER - er plutselig HER?!?! Hos Pia liksom?!!!?!
  Ha ha, jeg ble rett og slett litt starstruck jeg nå Pia...og barnslig glad. Og dette kvalifiserer rett og slett til en Lenny til deg - hvis du bruker det beste forslaget du får i kommentarene he he ;)
  Jeg kan jo nevne Fantorangen-versjonen som en fin en når Lennyboy sier den: "vil du være vennen min, kom og ta på snabelen min tralala.."
  God helg og tusen takk! Stolt nå.

  SvarSlett
  Svar
  1. Fantorangen på Lenny er bare herlig!

   Slett
 3. Fantorangenversjonen til Hege er min favoritt :) ler meg skakk :D ville kasnkje hatt et av sitatene fra junioren min som feks at jeg "har de mykeste legghårene i verden akkurat som skjegg" og at "jeg elsker deg på grunn av puppene selvfølgelig" men det ser nok ikke like søtt ut når det ikke kommer i et koseøyeblikk fra en nydelig tass. <3 PS.elsker at bloggerne får være mer enn bare en ting. og jeg vil også hatt deiligste lenny på veggen (fjorstisrester?)

  SvarSlett
 4. Hva som enn hjelper til å få pakket ut den matboksen *ler*

  SvarSlett
 5. Oh! Disse viste kusina mi meg for noen uker siden. SÅ kule! :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails