tirsdag 25. mars 2014

Gruppepress? Og vaffeldag

Du kan jo ikke unngå å få med deg at det er vaffeldagen i dag. Sånne som meg fnyser og tenker "Sånt tull! Bare noe handelstanden har funnet opp for å selge flere egg!"
"Eller mel!"
"Vaniljesukker?"
"Whatever!"

Etter at jeg er ferdig med å tenke alle disse vise tankene, slår det meg at vaffeldagen er jo ikke så ille, da. Hvorfor ikke slå til med vafler en vanlig tirsdags kveld? Ikke minst for å skryte av det på instagram. Hvis du er på instagram, vil du i kveld oppleve et vaffelvelde uten like. Folk går helt av skaftet og legger ut det ene vaffelbildet etter det andre. Jeg ville også legge ut et delikat vaffelbilde slik at jeg skulle få massevis av skryt og anerkjennelse som "Syyykt fin vaffel!" og "Å herreguuuud! Jeg har aldri sett såååå herlige vafler før! De ser skikkelig sunne ut! Lavkarbo, regner jeg med?"

Jeg stekte opp en diger haug vafler. Da jeg endelig skulle fotografere de fristende vaflene, var det dette som sto igjen:
Først nå legger jeg merke til First Price sin oppskrift som er hjemmelaget, faktisk. Hva betyr det? Er oppskriften laget hjemme? Eller insinuerer de at syltetøyet deres minner om hjemmelaga syltetøy? Den er vel litt drøy?
 
Har dere fått markert vaffeldagen i dag? Heist flagget, kanskje?
#####
Den som stikker av med COOP-gavekortet, er Malaika som skal kjøpe sykkel. Send meg en mail!

13 kommentarer:

 1. Evt kan man feire brennevinsdagen som faller på samme dato. Hørte innslag på radioen idag om det, noe som var en smule ukjent for meg, men visstnok gammel tradisjon.

  SvarSlett
  Svar
  1. Brennevinsdagen er liksom ikke like foreldrebloggvennlig...

   Slett
 2. Jeg har aldri lagt merke til denne vaffeldagen før, jeg, men i år har det jo tatt helt av! Her ble det mest vafler fordi jeg hadde lyst på det sjøl;o)
  Brennevinsdagen ser jeg ikke for meg blir en like stor hit i de brede masser...;o)

  SvarSlett
 3. Legg merke til at det står hjemmelaget -oppskrift-. Det er vel noen som har sittet hjemme og komponert den oppskrifta, for så å ta den med på fabrikken og produsere syltetøyet etter den. :D #smart

  SvarSlett
 4. Jeg har følt presset, men vi gikk for hvetehorn fra fryseren i kveld.

  SvarSlett
 5. Jeg venter til torsdag med å markere vaffeldagen. Da vet jeg at jeg får vafler, nemlig.

  Cecilie.

  SvarSlett
 6. Vafler og sprit må da vel være en super kombo? Hohoho.... vafler over hele instagram 😄😄

  SvarSlett
 7. Det blei vafler her, mest som en overraskelse til ungene på en tirsdag og fordi jeg tilfeldigvis hørte noen vaffeljernreklamer i forkant.
  Det smakte godt og alle var blide og glade....

  SvarSlett
 8. Når både mor og far i heimen må på hvert sitt årsmøte, blir det kjipt på vaffelfronten. Vi får ta det en annen vanlig tirsdag. Gjerne kombinert med litt brennevin.

  SvarSlett
 9. Jeg befant meg på en fjellhytte vaffeldagen og er skikkelig snurt for at jeg ikke fikk servert vaffel. Fikk bjørn, rype, hjort og villaks, da. Men savna vaffel.

  God, villedende markedsføring fra First Price.

  SvarSlett
 10. *flire*

  Vi tok vaflene på søndag vi ;) Uuuuuh, såååå kule lizzm. :P

  SvarSlett
 11. Jepp - vi hadde vafler, men kom aldri så langt at de ble avbildet. Hadde noe gammel melk (og man kaster jo ikke mat!) og ventet tantene (altså søstrene mine) på besøk og slo til med nystekte vafler. :o) Ungene var meget fornøyde og dagen etter var matboksene fulle. Av vafler. Så jeg ikke skulle spise dem sjøl.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails