lørdag 15. mars 2014

Ever After High

Marianne som kommenterte på Facebook: Du skal sannelig få en signert utgave av Mammarådet. (Signert av meg, da, ikke av ho Kaluza. Men, men. Jeg synes jo det er veldig kult å late som om jeg er en viktig forfatter, så for meg er det stort å signere)

Til alle dere som nå fortviler over at dere IKKE vant den mammarådboka, så kan jeg trøste dere med at jeg nå kjører en slags tre på rad!
1. Mammarådet: ferdig.
3. I morra : en skikkelig godsak coming up.
2. Men i dag? Jo da! Vi trår til med selveste Raven!
Her er jeg ikke helt på trygg grunn, men jeg har prøvd å lese meg opp på hva jeg egentlig kan gi bort her.

Det har kommet fire nye dukker, som visst nok er døtrene til kjente eventyrfigurer. Madeleine Hatter er dattera til Den gale hattemakeren fra Alice i Eventyrland, Apple White er dattera til Snehvit, Briar Beauty er dattera til Tornerose. Og så har vi Raven. Dattera mi elsker alt som er ondt, og plukka ut selveste Raven Queen, som er dattera til hun onde stemora i Snehvit. Etter det jeg forstår, er ikke Raven så ond som mora. Og Raven har veldig fint hår.

Du kan lese mer om disse eventyrdukkene på Ever After Highs nettside.

Vil du vinne en av disse dukkene? Hvilken av dem likte du best?
Jeg trekker en vinner på torsdag.

//sponset dukke//

27 kommentarer:

 1. Apple white trur jeg hadde falt mest i smak hos jenta her i huset:) bk_bv@hotmail.com

  SvarSlett
 2. Her i huset liker vi Raven veldig godt! Har ei på 5 som sikler etter disse i butikken :)

  SvarSlett
 3. Sønn på (snart) 4 mangler dukke, og han liker godt rosa, så Raven ønsker vi oss:-) Ingunn.

  SvarSlett
 4. Apple White kanskje..men de var nå søte alle som en :)

  SvarSlett
 5. Tror det må bli Madeleine Hatter, pga hatten ;) Jeg skjønner meg ikke helt på disse dukkene, for de er ikke kjempesøte, er de vel? Men der tar jeg visst feil har niesene mine fortalt meg...

  SvarSlett
 6. Min datter Hanna på 6 ønsker seg Tornerose sin datter Briar Beauty ;) Ha en fortsatt fin helg ;) Rebekka

  SvarSlett
 7. Her er det ei som sikler etter disse dukkene hver gang vi er i lekebutikken, og det er jo så uendelig lenge til hun har bursdag, ikke alltid det er så greit å ha bursdag i desember.. Hun sparer og sparer, men tror det blir desember uansett før hun når målet sitt. Så om det plutselig hadde kommet en Raven i posten tror jeg til og med naboene hadde fått med seg lykken :)
  Lise Charlotte.

  SvarSlett
 8. Vi prøver lykken igjen,apple white var visst favoritten her i huset:)
  Ha ei fin helg!!

  SvarSlett
 9. Storesøster på 6 ønsker seg Raven hun også :)

  Hilsen Anita (awgothesen(at)gmail.com)

  SvarSlett
 10. Apple white:)
  Krysser fingrene:)
  Layla

  SvarSlett
 11. Vel, lillesøster har bursdag om kort tid, og kjenner jeg henne rett (noe jeg tipper jeg gjør, siden hun kaller meg hennes beste venn) så hadde hun svimt rett av av glede over å ha Frøken Apple White i armene sine. Så jeg må nok, på vegne av henne, ønske meg dukka med det gyldne håret.

  Ha ei knall helg!

  Hilsen Pia. pia_sofi@hotmail.com

  SvarSlett
 12. Det kommer stadig noe nytt :-) Jeg hiver meg med her, for jeg har jo et lite tantebarn på 5 år. Ettersom hun elsker lilla, tror jeg nesten at jeg må ønske meg Raven ;-)

  God helg!

  SvarSlett
 13. Ja, jeg (les min datter) vil gjerne vinne. Raven er favoritten her også. Fin lørdag!

  SvarSlett
 14. Aaaaapple whiiiite:) sjølvsagt :)

  Helsing Tone - Maria

  SvarSlett
 15. Oj, det hadde vært stas. Babywhite hadde vært fin trøst etter at lillesøster rappet babydukkene😃

  SvarSlett
 16. Frøken appel white er absolutt favoritt til lillesøster

  SvarSlett
 17. Min lille fem åring ville definitivt sagt Apple white

  SvarSlett
 18. Her må jeg bare representere Vargen. Hun ønsker seg Apple White! Alle er fine!

  SvarSlett
 19. Her likere jenta vår Briar beauty :)
  Mvh Anette fra Drøbak

  SvarSlett
 20. 4-åringen min ble i ekstase da du så håret til Madeleine. Så vi ønsker oss den!

  SvarSlett
 21. Raven Queen hadde nok falt i smak hos guttejenta her i huset :-)

  SvarSlett
 22. Wohoo!!! Her ville faktisk ALLE falle i smak hos snart 6-åringen her i huset. Mammadamen digger Raven da, men de andre var faktisk fine også. Så, tvitvi...jeg hiver meg med her jeg også.

  SvarSlett
 23. Madelaine Hatter så kul ut. Dattera på 7 hjemme digger Monster High!

  SvarSlett
 24. Jeg har jo gutter i flertall, men Raven Queen falt i smak hos veslevenninnen til minsten da jeg spurte om hun viste hva dette var :-)

  Gørill /oss5ifamilien

  SvarSlett
 25. Min datter på 3,5 år ønsker seg Apple White!
  Marianne (maria_aaser@hotmail.com)

  SvarSlett
 26. Når min snart femårige datter blir helt vill av Madeleine Hatter og min snart treårige sønn roper jippi for Briar Beauty vet jeg ikke helt hva jeg skal tro.. :P Velger å tro at ungene har en god og variert smak når det gjelder leker.
  Velger å trekke mot datterens favoritt i dette tilfellet da, siden guttungen nok ble påvirket av søstra sin entusiasme i dette tilfellet.. :P Han er nok mer enn gjennomsnittet opptatt av traktorer og fjøs, selv om søstra sine dukker blir knøvla sammen for å bli med i traktoren nå og da!

  SvarSlett
 27. Her var det stor uenighet og Madeleine Hatter, Apple White og Raven ble plukket ut av hver sin jente. Med mammaens stemme endte vi på Apple White :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails