mandag 3. mars 2014

Bakeblogger?

Mannen fikk plutselig for seg at han skulle slå til med bakst. Jeg ble fra meg av begeistring.
"Og for å finne en oppskrift, går vi inn i Pias verden..." sier han til fireåringen og jeg sitter målløs, men tenker at jo, da, han har nok rett, bloggen min er jo en gullgruve der man kan finne absolutt alt...  "....og derfra finner vi Åshild sin blogg. Hun har all slags oppskrifter!"

Okei. Så det var Åshild han var ute etter. Ikke meg. Men denne gangen har han rett. I Åshilds blogg finner du massevis av oppskrifter. Som selv jeg har klart å følge.Tyr du til blogger når du skal finne oppskrifter?

9 kommentarer:

 1. Jepp! Har også hatt god hjelp frå Åshild! :)

  SvarSlett
 2. Jepp, og så lagrer jeg alt på Pinterest, Der har jeg blant annet Åshilds ostepai.

  SvarSlett
 3. Jepp, det har hendt! En av Åshilds blogger, for eksempel. Og Pinterest, som Elisabeth nevner. :)

  SvarSlett
 4. Jess! Noen ganger når jeg skal bake gjør jeg det, og har funnet mange gode ting. Søstera mi var her i helga og ble helt "sjokka" av at jeg kjøpte ferdig tacokrydder. "Det kan du lage selv! Sjekk Trines matblogg, der finner du oppskrifta!" Jaja, så vet jeg hva jeg har å gjøre neste helg .... ;-)

  SvarSlett
 5. Jeg husker en desember, jeg hadde lovt at jeg og 9 åringen skulle bake pepperkaker. Siden jeg hadde glemt og lage pepperkakedeig, og alle butikker var utsolgt for ferdig deig. Måtte jeg ty til Google. Og jeg og 9 åringen ente opp med og lage "bolle kakemenn" og det har blitt en slager. Det er det samme hvilken deig det er, så lenge man kan stikke ut figurer.

  SvarSlett
 6. Ja, når jeg er opprådd. (les:mistet den lille, fettete, fem år gamle postit-lappen jeg har notert ned oppskrift på verdens beste brownies) og leter febrilsk etter en tilsvarende oppskrift. Og ikke bare en oppskrift på det jeg skal bake, men på noe som er så likt som mulig - for jeg husker nemlig halvparten og blir lett forvirret.

  SvarSlett
 7. Eg tyr vel helst til tabelettar viss eg føler for å bake. Så setter eg meg i eit hjørne, og venter til lysta skal gå over... Neida, det er fantastisk flott å kunne gå på nettet og finne oppskrifter. Eg gjer det berre ikkje så ofte. Her i huset går det på sjølvrealisering for tida, og der kjem baking ganske langt nede på lista... Tusen takk for award, eg bloggar ikkje heller, så eg veit ikkje om eg får tatt den utfordringa. Men eg er oppriktig glad for å ha blitt tenkt på! :) Stor klem til deg Pia, og takk for alle smil du gir meg! Stå på!

  E

  SvarSlett
 8. Jepp, jeg bruker Grys kjøkkenskriverier masse. Jeg startet så iherdig å lage arve-bake-bok til min datter og til slutt var jeg så lei av å skrive oppskrifter og jeg regner med internett er kommet for å bli så jeg henviser henne til nett! Ferdig med det. Forresten blir jeg jo nå nødt til å prøve Åshild sin også:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails