søndag 2. februar 2014

Vil du ha et gavekort fra Polarn O Pyret?

Jeg går rett på sak: Fem av mine lesere får hvert sitt gavekort fra Polarn O Pyret!
Og så skal jeg tipse om at inne på Polarn O Pyrets Facebook-side har de straks en konkurranse på gang. Tror den starter i morgen. Konkurransen har noe med mammaer å gjøre, men alle slags foreldre kan bli med. Nysgjerrig? Ta en titt her.

Men over til gavekortene jeg får dele ut. Jeg ser jo at jeg er dum, sånn bloggmessig, fordi jeg aldri ber om å dele, digge, drøfte eller elske MIN blogg på Facebook. Men jeg klarer ikke. Lik gjerne Polarn O Pyret - dette er deres greie.

Jeg gjør det skikkelig vrient og spør: Hva er din favoritt inne hos Polarn O Pyret? Skriv det i kommentarfeltet, så trekker jeg fem vinnere som får hvert sitt gavekort til en verdi av 400 kroner stykket.

Konkurransen avsluttes på selveste morsdagen, søndag 9.februar.

                //Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Polarn O Pyret//
 
Vinner av forrige giveaway ble Klissi Mandarin. Send meg en mail!

70 kommentarer:

 1. Jeg liker de klassiske pop plaggene best, så tror dette er favoritten http://www.polarnopyret.no/babyklaer-0-2/gensere-t-skjorter-til-baby/genser-striper-baby.html

  martine@svarstad.com

  SvarSlett
 2. Oi, det var faktisk et vanskelig spørsmål. Før var favoritten de klassiske stripeplaggene, og jeg liker hettejakkene, ullfrottedressene og gutteskjortene i westernstil. Og strømpebuksene. Og de tynne ullvottene. Men jeg tror jeg velger hettejakkene.

  SvarSlett
 3. Syns den nye kjolen som ganske nettopp kom er så fin - med rød/hvite striper og hjertelommer. (Og den har vi alt kjøpt, men vi skal nok klare å finne noe å bruke et eventuelt gavekort på også ;) - en rød og fin vindfleecejakke, for eksempel.)

  SvarSlett
 4. Liker vindfleecejakkene utrolig godt :-) ashildsk@gmail.com

  SvarSlett
 5. Jeg synes monstergenseren i årets nyheter ser kjempestilig ut!

  - Helene N.

  SvarSlett
 6. Det var da veldig så vanskelig spørsmål da! Jeg liker alt, men holder meg til str. baby til kommende farmorunge (jente eller gutt, hvem vet?) - og alt til 5-6 åring jente :)

  SvarSlett
 7. Selvfølgelig vil vi ha et gavekort fra Polarn og Pyret. :) Favoritt er nok vindstoppjakkene, men vi er forbrukere av t -skjorter, gensre, yttertøy og andre klær fordi de holder form og farge. Polarn og pyret er også en av de få butikkene som selger barnetøy i byen vår.

  SvarSlett
 8. Ulla på 2 er ei lita tøff kjole-jente som ikke er redd for å slå seg. Denne ville vært perfekt til hverdags og festhttp://www.polarnopyret.no/barneklaer-jente-2-12/kjoler-skjort-topper/kjole-hjerter-striper-barn-str-98-128.html

  SvarSlett
 9. Ønsker oss en rødstripete overall. :)
  http://www.polarnopyret.no/babyklaer-0-2/body-til-baby/stripete-overall-baby.html

  SvarSlett
 10. Ullsokker til gode dager i snøen :-)

  SvarSlett
 11. Disse fikk meg til å smile: http://www.polarnopyret.no/nyheter/finn-monstrene/genser-monster-barn-str-122-152.html

  SvarSlett
 12. Jaaa, dette vil vi vinne ;-) Liker bl.a. vindfleecene i kule farger

  SvarSlett
 13. Utrolig mange fine gensere, likte monstergenserne vi:)

  Elin i Kristiansand

  SvarSlett
 14. Gutta trenger langerma T-skjorter så jeg går for unisex modellen i økologisk bomull. Da har jeg nok til en til hver :)
  Denne her modellen : http://www.polarnopyret.no/barneklaer-unisex-2-12/gensere-og-t-skjorter/genser-striper-barn.html

  SvarSlett
 15. Jenta mi kunne trengt en ny dongeribukse, denne synes jeg var fin; Jeans Smal Lys Barn str.116 Krysser fingrene og håper jeg vinner :)

  SvarSlett
 16. Syns kjole med hjerter og striper var fin. Digger å bruke kjoler og tunikaer over ulla til jenta. Da syns ho at ho er fin og så beskytter vi ulla som vi må bruke så mye og som innimellom koster skjorta :)

  SvarSlett
 17. Liker skallbuksene og skalljakkene til baby i str. 92 :)

  SvarSlett
 18. Bukse i ullfrotté barn i str. 122. Genial til mine to barnehagebarn! Myk nok til å være behagelig i aktiv lek, slitesterk nok til å holde ut noen runder av den over nevnte leken ;-)

  SvarSlett
 19. Blå twill bukse gutt. Knallfin. Den grønne også, om de får inn større størrelser... Mye lekkert!

  SvarSlett
 20. Elsker ytterklærne fra PoP. Har hatt skalldress derfra til minstemann i år. Helt suveren. Nå står hansker på ønskelisten.

  SvarSlett
 21. Kjempe masse fint, men ville for øyeblikket hatt overallen i ullfrote som mini kunne brukt som pysj. ( Lurer sterkt på hva storebror brukte som pysj, for huset er kjemisk fritt for pysjer i str 80..)

  SvarSlett
 22. Å disse jeansene så gode ut. Syns det er altfor mange bukser som er så stive til de minste. denne ser myk ut :)

  http://www.polarnopyret.no/babyklaer-0-2/bukser-til-baby/jeans-ribbekant-mellombla-baby-str-74-92.html

  SvarSlett
 23. Den røde- og hvitstripa kjolen med hjerter på var skikkelig søt! Hilsen Margrethe M

  SvarSlett
 24. For en hyggelig give away! Jeg likte godt den stripete kjolen http://www.polarnopyret.no/barneklaer-jente-2-12/kjoler-skjort-topper/kjole-hjerter-striper-barn-str-98-128.html
  Søt og ikke minst barnehagevennlig ;)

  SvarSlett
 25. Jeg skulle finne ei myk bukse (gutter er jammen enkle, du) til eldstemann, men endte opp med å få lyst på sportshanskene - det hadde vært noe for arbeidsgjengen :-)

  SvarSlett
 26. Jeg digger bloggen din:-)

  Vindfleecejakkene tror jeg nok er min favoritt:-)

  SvarSlett
 27. Her var det mye flott. Sønnen ønsker sek stripete t-skjorte. Og jeans ribbekant mørk blå. Da er han (i snøkaos som er her hjemme klar for vår) for mars er den første vår-måneden :-) det er vel sant i teorien i alle fall. Evig optimistisk som han er.

  SvarSlett
 28. Min favoritt: http://www.polarnopyret.no/nyheter/nyheter/nyheter-til-baby-0-2aar/skjorte-ruter-baby-str-74-92.html

  Takk for en fin blogg!

  SvarSlett
 29. http://www.polarnopyret.no/nyheter/nyheter/nyheter-til-jente-2-12-ar/genser-monster-barn-str-98-116.html
  Dette er min favoritt. Hele monsterserien er kul og det beste er at jeg kan bruke plagene både til Benedicte og Henrik!!! Smart!!!!

  SvarSlett
 30. Liker utetøyet best til jentene mine. Skalldressene elsker jeg, både hel og todelt! Nå ønsker jeg meg vindfleece til å ha inni skalljakken til våren. Jo, også kjolene med sånt snurreskjørt er skikkelig hot her hjemme ;)

  Ønsker deg en fin uke!
  Anette

  SvarSlett
 31. Monster t-skjortene tror jeg er min favoritt!
  Mona BL

  SvarSlett
 32. Hmmm hva skal man si er favoritten da? Må nok bli vindfleecejakkene :-)

  Hilsen Marie

  SvarSlett
 33. Jeg har flere favoritter, men for øyeblikket er det nok lilla og rosa snurreskjørt med striper som står aller øverst. Ikke bare er de supre å ha utenpå ullundertøyet slik at ungene er litt mer "kledd" når jeg leverer dem i barnehagen, de er også så myke og uten stramminger at det er perfekt å hoppe, ake, snurre og danse rundt i dem. Og det aller beste? De er så kule at begge 2,5-åringene spretter opp av senga når jeg sier at de kan ha dem på, så da slipper jeg alle diskusjoner og trassanfall over dagens påkledning. Perfekt for både store og små, med andre ord! ;)

  SvarSlett
 34. Syns de fleste av klærne med monster på er fine! Men spesielt denne genseren: http://www.polarnopyret.no/barneklaer-gutt-2-12/gensere-og-cardigans/genser-monster-barn-str-98-128.html
  Gensern Monster barn 98-128 - i blått! Så fin! =)

  SvarSlett
 35. Åh ja:)http://www.polarnopyret.no/barneklaer-gutt-2-12/jakker-bukser-fleece-til-barn/jakke-i-vindfleece-barn-eco.html er min favoritt blant flere:)
  Krysser fingrene på morsdagen♥

  SvarSlett
 36. Uh! Fine greier! Jeg syns t-skjorta med masse hjerter på var fryktelig søt. Og vet om minst to frøkner som hadde digget den. :) Hævv a nais vik!
  Pia

  SvarSlett
 37. Masse fint -men favoritten nå er alt med monster.
  k.eilertsen ætt hotmail.com

  SvarSlett
 38. Vanskelig å velge en favoritt blant alt det fine.
  Men falt veldig for den stripete kjolen med hjertelommer.

  SvarSlett
 39. ror eldste hadde blitt snasen i ei tøff vindjakke, med matchende lue❤️❤️
  http://www.polarnopyret.no/nyheter/smarte-barneklaer-til-barnehagestart/vindfleece-barn-str-98-185.html

  SvarSlett
 40. http://www.polarnopyret.no/barneklaer-jente-2-12/jakker-bukser-fleece-til-barn/jakke-i-vindfleece-barn-eco.html Jeg elsker vindfleecejakkene til pop!!!!

  bk_bv@hotmail.com

  SvarSlett
 41. Monstergenserne var tøffe! Håper bare ikke at 3-åringen synes monsteret er skummelt...

  SvarSlett
 42. POP har noen helt geniale klær:
  Favoritt 1: pysjer, hel eller todelt, med manskjetter som gjør at de bare varer bare enda lengre! (dårlig salgstriks, egentlig, for ungene kan jo bruke dem i åresvis! Og siden stoffkvaliteten også er god, trenger man jo ikke kjøpe nye før ca hvert skuddår!)
  Favoritt 2: ullvottene, særlig til baby. De bittesmå ensfarga ull maskin finfinfin strikka vottene, som varmer ordentlig og ikke detter av. De.

  Jatakk til gavekort! (men ikke si det til Mannen og ungene om jeg vinner, da bruker de det helt sikkert som unnskyldning for at de ikke trenger å gi meg morsdagsgave!)

  SvarSlett
 43. Elsker P.OP sitt yttertøy! Klassisk, uten dill og dall, funker perfert i all slags vær og kan finfint arves ned både en og to barn uten at arveungen ser for shabby ut. ;o)
  Oooog...skulle det slumpe til at buksen får et hull....kan du være helt sikker på å bli møtt av tidenes søteste butikkmedarbeidere som er helt enig i at slikt skal det ikke være med P.OP tøy og fikser lapping for deg.
  Nei, ingen tvil om hvor jeg kjøper barnas "arbeidstøy"! (Luene med vindtett før er også helt suverene.)

  Også enig i at pysjene deres er helt gull! (Så siden jeg nå har hamstret yttertøy til alle mine tre er det det som står på ønskelisten...;o) )

  SvarSlett
 44. Tror favoritten må bli en knallgul vindfleece :)

  SvarSlett
 45. Har alltid likt basicklærne til pop..og dressene er supre. Så en av de tingene hadde eet blitt

  SvarSlett
 46. Tror jeg hadde valgt en slik genser:
  http://www.polarnopyret.no/barneklaer-gutt-2-12/gensere-og-cardigans/genser-albuelapper-barn-str-98-116.html

  SvarSlett
 47. Hei, ville bare legge til at jeg tror jeg sendte deg en mail, kom den frem..?

  SvarSlett
 48. etter at min fredelige, sofaslitende tiåring har slått hull på to par h&m-bukser på mindre enn to måneder, har jeg merket meg disse, med godt håp om at de har et litt lengre liv: http://www.polarnopyret.no/barneklaer-jente-2-12/bukser-og-leggings-og-jeans/bukser-twill-barn-str-122-152.html

  SvarSlett
 49. Hei på deg, jeg prøver lykken!
  Denne var fin: http://www.polarnopyret.no/barneklaer-jente-2-12/jakker-bukser-fleece-til-barn/vindfleece-barn-str-98-153.html

  Ha en topp dag, med vennlig hilsen
  Renate

  SvarSlett
 50. Denne vårjakka likte jeg! http://www.polarnopyret.no/barneklaer-gutt-2-12/jakker-bukser-fleece-til-barn/skalljakke-denim-barn-str-98-152.html -ellers veldig glad i joggebuksene:)

  Hilsen Ingrid

  SvarSlett
 51. Jeg liker veldig godt olabuksene til POP, men sjekk denne jakka! http://www.polarnopyret.no/babyklaer-0-2/jakker-bukser-fleece-til-baby/skalljakke-denim-baby-str-74-92.html Den må jeg nok si at er en favoritt akkurat nå ;)
  Linda!

  SvarSlett
 52. Det er så mange fine POP klær, sterke og varierte farger, mønster, gode olabukser og ikke minst allværsjakker. Men det jeg liker best er basis klærne. Genser og longs i hvite og blå striper :-)

  Gørill/oss5

  SvarSlett
 53. Er glad i sterke,klare farger - gjerne på ulltøy! Liker også hverdagskjoler/tunikaer.
  JanneB

  SvarSlett
 54. Alt som er stripete! Og den rosa parkdressen! Første morsdag som mor for meg i morgen, kanskje første gang jeg vinner noe også?! :)

  SvarSlett
 55. Hei Pia, prøver meg igjen jeg, den som gir seg er en drit... ;) Jeg digger vindfleecejakkene til p.o.p, de er utrolig gode, fargerike og knall bra kvalitet. De er helt klart mitt p.o.p favoritt plagg! Dessuten går jeg bare ikke lei strippene, synes det er super stillig, og blir bare så glad når vesle gutten eller go jenta kommer springene/hoppende over stuegulvet i glad stripene :)

  SvarSlett
 56. Jeg syns de todelte kjolene var søøøte :)

  SvarSlett
 57. Liker de klassiske stripene godt pluss yttertøyet- fleece jakkene! Hurra for gavekort! Klemz malaika.

  SvarSlett
 58. Jeans med ribbekant - fordi den har trykknapp. Perfekt for aktiv og travel 6-åring som synes vanlige knapper er en svært tidkrevende og dårlig oppfinnelse! De fleste buksene fra POP har trykknapp. :-) mvh Kristin

  SvarSlett
 59. Pysjamasene! Og vindstopperfleece. Pop har skikkelig god kvalitet i klærne sine, og med to tette gutter er det veldig fint at noe av tøyer holder seg såpass at det kan arves.

  SvarSlett
 60. Jeg liker veldig godt kjolen med hjerter:-) Sherpa

  SvarSlett
 61. Liker de klassiske stripete plaggene best samt windstopperjakkene:)

  missmillan@gmail.com

  SvarSlett
 62. Er jeg forsein tro?
  Liger de baggy jeansene til gutt best jeg :) siden jeg har en pode som sliter ut alt han har før han vokser utav det :)

  SvarSlett
 63. Vi elsker vindfleece med de flotte og friske fargene, og skalldressen er helt topp hele året her på Vestlandet!
  Mvh. Heidi :-)

  SvarSlett
 64. Hei.
  Jeg synes pysjene er super :) var leeeenge siden ermer og ben kan brettes ned.
  Hilsen
  Ingeborg

  SvarSlett
 65. Jeg elsker klærne med det klassiske stripemønsteret. Mvh Marit
  mwaaler@hotmail.com

  SvarSlett
 66. Det neste vi treng her i hus er ei skallbukse, no når vi snart kan henge vinterdressen vekk :) God morsdag! SiljeT.

  SvarSlett
 67. Favoritten her er ei stripete selebukse til vesla. Men har sikla på en vindtett heildress :)
  Mvh Jorunn Alice

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails