mandag 17. februar 2014

Invitasjoner

I helga satt jeg og skulle finne inspirasjon til konfirmasjonsinvitasjoner. Jeg kom på at siden vi skal arrangere en konfirmasjon i mai, må kanskje invitasjoner snart sendes ut?

Akkurat som med bordkort, holder jeg meg unna blonder og pastell. Ikke fikser jeg noe sjølmekka heller. Skulle ønske jeg var en racer innen Photoshop eller design, men det er jeg absolutt ikke.

Image of Icon Series Invitation
Jeg var innom Pinhole Press, men jeg trengte en Ø, og det er ikke så lett å få til på en utenlandsk side.

Hos FotoKnudsen hadde de ferdige maler til konfirmasjonsinnbydelser, og de kunne til og med friste med salg, men jeg fant liksom ikke den ultimate invitasjonen.

Jeg surfet og googlet og prøvde å få innspill fra visse andre i familien. Så tenkte jeg at det fikk være grenser for hvor mye tid og engasjement jeg skal legge ned i en invitasjon. Jeg slo rett og slett til med en invitasjon fra Kortshop. De har mange fine maler.
Invitasjon konfirmasjon, 200061
Denne var fin, så den har jeg ikke bestilt. Jeg kan jo ikke legge ut akkurat den jeg valgte - det vil jo være veldig krenkende og utleverende og sånn.

Når bør man egentlig sende ut invitasjoner til konfirmasjon?

6 kommentarer:

 1. Det lurer jeg også på! Det er tross alt bare.. ja.. 10 år til! Wæææ eller iiik eller no! (Ikke for å stresse deg altså, liker bare å være ute i god tid!) Ps. veldig fin den siste der!!

  SvarSlett
 2. Datoen for sånne dager kommer vel ikke som noen overraskelse for noen av gjestene, så noen uker før holder jo. Likevel er det jo ikke noe å vente på - send dem bare ut så fort de er klare.
  Kortshop er bra - fine takkekort også.

  SvarSlett
 3. Flott kort! Sier som Åshild - send dem ut så fort de er klare :)

  SvarSlett
 4. Hjælp! Det der burde vi gjort også. Tenker at datteren skal lage noe pent selv og så kopierer vi opp. Blir sikkert bra. Bare det blir gjort snart. Takk for påminnelsen!

  SvarSlett
 5. Prøver igjen jeg... Send de ut med minst 2 mnd varsel, hos oss var det flere konfirmanter i familien og alle på samme dag. Tenkte ikke på det engang vi. Og vær forberedt på å purre på sms når fristen nærmer seg :-) Husk å senke skuldrene og bruk god tid på forarbeid. Selve dagen skal være bare kos - for alle :-) Når mor og far slapper av og koser seg, da blir minnene de beste.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails