lørdag 1. februar 2014

Bordkort!

Noen ganger får jeg så voldsom interesse for en viss detalj. Nå er jeg opphengt i noe så interessant som bordkort.

Når man leter på nettet, er det jo mye stygt som dukker opp. Små roser, blonder, perler og paljetter. Sommerfugler er populært. En del sjøstjerner dukker opp. Kongler og steiner og bark.

Jeg er ute etter noen bordkort uten dill. Jeg liker farger, da. Jeg liker kule ting. Men også noe som er helt enkelt.

Her har jeg funnet noen favoritter ute på verdensveven.

1. Enkle og greie bordkort fra Kortshop. De har mange varianter å velge mellom.
2. Også en veldig enkel variant, med akk så flott skrift...Fra KoiKalligraphia 
3. Et enkelt og billig alternativ - fargeprøve-kort! Disse bordkortene fant jeg i denne artikkelen, og etter en stund gikk det opp for meg at dette var noe jeg sjøl hadde skrevet en gang for lenge siden... 
4: Bordkort trenger jo ikke å være store greiene. Fra How about Orange
5: Kule, annerledes og fargerike bordkort fra gidetvidere. I bloggen hennes kan du faktisk laste ned disse bonbon-eskene og printe dem ut selv. 
6. En bordkortvariant som du setter rundt et telys. Ganske stilig. Fra The Papery Nook   
7: Også en veldig enkel variant, men røft med svart bakgrunn. Fra fabulous fancy pants 
8: Jeg lar meg imponere av fin håndskrift. Du kan sende inn navneliste over gjestene, så skriver de bordkortene for deg. Fra Industrial Mustache 
9: Kule spå-bordkort fra Ingrid Riddervold. Vi bestilte slike til veslas navnefest, og var strålende fornøyde.
Etter den første kollasjen ble jeg helt utmatta. Men jeg hadde funnet så mange flotte bilder at jeg tro til med en kollasj til. Problemet er at jeg ikke klarer å finne tilbake til alle de stedene jeg lånte bildene fra. Og det er ikke meninga å rappe bilder uten å nevne hvor de er tatt fra. Så hvis noen vet hvor bilde nummer 3 og 5 er tatt fra, er jeg takknemlig for å få vite det...
1. Har man ikke så snasen håndskrift sjøl, kan dymo være redningen. Stjernekort fra Trettien 
2. Epler! Disse fant jeg på nettsiden azcentral.com.
3. Søtt og enkelt
4. wedLoft.com  
5. Veldig mye søtt og enkelt.
6. Brendas wedding blog
7. Det må jo ikke stå ABM i midten. Fra emilymccarthy 
8. Dymo og tre. Fra pinterest

Og jeg er offisielt i gang med Operation Confirmation. Det heter kanskje ikke det, da, men det hørtes veldig kult ut.

Jeg synes jo jeg hadde utført et glimrende og grundig forarbeid her, men når jeg spør konfirmanten og hans far om favoritter, svarer de "Alle er fine!". Ja, ja. Da blir det vel mitt valg, da.

Hva slags bordkort liker du?

11 kommentarer:

 1. Du har funnet mange flotte. Her er en annen enkel variant. Kombinere bordkort og sangomslag. http://www.bestemorshage.blogspot.no/2011/05/festbord.html

  SvarSlett
 2. Mye fint. Og enig med deg, enkelt og funksjonelt er like fint, om ikke enda finere enn blonder og stæsj. Dessuten er ganske ikke duden din veldig ophengt i perler?

  SvarSlett
 3. STjerner til gutt er kuuuult! Hva med stjerner i ulike farger, sterke farge? Bruk dymo til tekst og kanskje pynte med noen små sorte stjerner. Da får du en helhet i fargekaoset. Stjernene kan du henge på glass som på bildet, feste på servietten, rundt sangheftet. ELler en annen lur plass?
  Hærlig blogg du har forresten!! BLir i godt humør av å lese inleggene dine, fikk tilogmed litt kløe i scrappefoten kjente jeg! Tusen takk:)
  -----------------------------------------------------------------------------------------------
  www.tilbaketillivet.com

  SvarSlett
 4. Jeg var ganske lei meg etter bryllupet siden jeg egentlig liker sånne svære feiringer, men skjønner nå at hvis jeg bare produserer nok barn så kan jeg se på byllupet som en oppvarming til konfing! Jeg digger spiselige bordkort.. ville egentlig hatt mini-papirposer med moreller el.l. men det var litt feil årstid...

  SvarSlett
 5. Mange kule bordkort! Den med stjerne og kleklype på glass har eg også funne fram til. Den var både stilig og enkel å lage.

  SvarSlett
 6. dymo er kult da! men kanskje mer for mammaene enn for konfirmantene?! de vet vel ikke hva dymo er...

  SvarSlett
 7. Jeg digger enkelt uten for mye dill. Mange fine her altså. Men tenker lite på sånt - i barnedåpene har vi hatt det mer uformelt, gjestene har selv valgt plass. Måtte tenke godt etter hva vi hadde i bryllupet for over 13 år siden og husket etterhvert at min farfar dreide en kjempestor haug m snurrebasser som jeg skrev navn på og knøt på et tynt, mørkeblått satengbånd - enkelt og forseggjort med mulighet for litt leik v bordet om talene blei for langdryge;-)

  SvarSlett
 8. Veldig mange fine, og det er slett ikke så enkelt å velge. I siste konfirmasjon, fikk vi laga cupcakes med lilla frosting (lilla var gjennomgangsfargen), og så hadde jeg skrevet navn på Tildapapir jeg klippet til hjerter og laminerte - syns selv det var ganske stilig :-) Ikke sikkert det er like stilig til en gutt?!

  Lykke til - blir nok bra :-)

  SvarSlett
 9. Jeg liker det enkelt og kult - omtrent som deg ;o) Ikke for søtt og dillete - uansett kjønn på dem som feires. Har sjøl funnet på en genial idé til podens konfirmasjon - ja, syns jeg sjøl da... ;o) Marek var litt redd gjestene skulle tro at det er han som har funnet på det, så jeg vet ikke helt... Men tror ikke han har noen forslag sjøl, så det blir nok som jeg bestemmer;o)

  SvarSlett
 10. Så gode idear! Elskar handlaga, handskrivne eller malte bordkort. Det er så mykje fint ein kan lage :)

  SvarSlett
 11. Nå ble jeg glad.. takk for gode ideer til bordkort:) Befriende å se noen uten blonder og alt mulig dilldall.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails