tirsdag 28. januar 2014

Snø, snø, snø!

For knappe to måneder siden hadde vi sol. Det var snøfritt. Jeg husker tilbake på en kjekk og lettvint desember.
 
Så kom det litt snø. Det var stas. Vesla likte godt å chille rundt huset, smake på snøen og kreve at noen skulle dra henne på akebrettet.
 
 Vinterdressen fra Nordbjørn har vært på tilbud hos Jollyroom en stund. Nå kan du få ytterligere 20% rabatt hvis du bruker koden "jo11y123nord". Bare et lite tips;)
Ser jo ikke ut som så mye snø akkurat her. Sliter litt med å ta bilde av snømassene. Bildene blir liksom bare helt ..eh...hvite...

Nå er det full vinter. Sykt mye snø, ville jeg skrevet om jeg hadde vært yngre. Det gir seg liksom aldri, den snøinga. Fireåringen vil ikke lenger leke rett utenfor huset i frykt for å drukne i snøinfernoet.

Jeg må bare nok en gang konkludere med at vinter ikke er min favorittårstid. Jeg hater snømåking. Og isskraping. Takke meg til ei strand. Selv om Rod plutselig hadde dukket opp og forstyrret idyllen.

Liker du vinteren? Liker du snø?

11 kommentarer:

 1. Åhhhh, jeg vil ha snø!!!!!! Bart (uttales baaaaart) i bartebyen er jo bare tragisk!!!!

  SvarSlett
 2. Heilt enig me dæ, Pia! den snyen dåkk har fådd no, fikk vi i oktober, og vi måkka sny tell arman verka og vi bantes høgt over kor det lava ned! Og no bainnes vi over sprengkulda som har sotte som ei jernklo i oss i tre uke.... (-25-30 minus) jobbe i barnehage og kan bare si at Æ GLÆDE MÆ TELL SOMMERN!
  Randi

  SvarSlett
 3. Jeg synes at en passelig mengde snø til jul er hyggelig, Nå kunne vi egentlig gått rett over i en litt tidlig vår.

  SvarSlett
 4. Litt snø, 4 minusgrader og strålende sol er en ting...
  Mye snø, nullføre/en plussgrad/to minusgrader og mer og mer nedbør er en helt annen sak...

  Vurderer seriøst å bli klimaflyktning til et sted jeg risikerer å bli forstyrret av Rod, mens han synger Elton John-sanger (hvorfor synger han ikke egen sang??).

  SvarSlett
 5. Liker ikkje snø. Vi har hatt det heilt topp lenge. Snøfritt,2 kuldegrader, sola er tilbake og det spirer påskeliljer i hagen! Og eg slipp å måke fram bilen :) sorry, måtte berre sei det!

  SvarSlett
 6. Jeg synes det var bra for en uke siden, nå er det i overkant siden folk stadig skal drive å kollidere på det dårlige føret :(, og aller helst på den veien jeg kjører på vei til høgskolen.. Det minste problemet er vel at jeg kommer for sent til forelesning, det er ikke krise det altså. Men jeg var faktisk glad for å få snø siden sønnen min regelrett velter seg mest mulig i skitten, og jeg måtte skrape søle av vinterdressen hver kveld hele uka. Men nå er det nok snø ja..

  SvarSlett
 7. Snø? Totalt ukjent her i Trønderhovedstaden. Skulle gjerne hatt litt snø jeg, men nå er det like før jeg begynner å ønske meg rett over i våren jeg også.

  SvarSlett
 8. Jaaaa - jeg lengter SYKT mye etter snø, faktisk!! For meg er vinter lik snø, og denne bergenske evigvarende høsten er ikke helt det samme.
  Heldigvis skal vi hjem til Alta i vinterferien for å få en god dose!:o)

  SvarSlett
 9. Gårsdagen brukte jeg på å lese meg tilbake til mai 2013 i arkivet ditt, og har ledd så tårene trillet flere ganger (kom over bloggen din helt tilfeldig). Som lærerstudent er innleggene om Bønna relevante og veldig morsomme! TAKK for super underholdning i en ellers travel praksisperiode :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig kommentar -tusen takk! Lykke til med praksis:)

   Slett

Related Posts with Thumbnails