torsdag 16. januar 2014

Konfiskering?

Hei Else-Beth!

Jeg reagerer med vantro når jeg hører at dere har fratatt Bønna en boks med snus og nekter å gi den tilbake. Jeg ante ikke at du brukte snus, Else-Beth, og jeg kan ærlig talt heller ikke se for meg assistentlærer Bodil med en pris under leppa. Å være så smålige at dere stjeler fra et uskyldig barn er rett og slett horribelt. Ja, da, jeg ser i brevet dere har sendt at dere kommenterer at rusmidler er forbudt på skolen, men det var da ikke narkotika i boksen! Dessuten snuser ikke Bønna på ordentlig! Han hadde fått en boks med snus av onkelen sin, og som gutter flest liker han å kjekke seg litt. Han går rundt med boksen, legger litt tyggis under leppa og later som han snuser. Mener du virkelig at dette er ulovlig? Nei, tenkte meg det. Så dere har fratatt en liten gutt en kjær skatt, helt uten grunn. Hvis snusbokser, fått til jul av en snill onkel, skal være forbudt i skolehverdagen, burde dette kanskje spesifiseres i et formelt skriv fra skolens side?

Jeg får følelsen av at dere enkelte ganger dikter opp vrange regler kun for å ta Bønna. "Nå skal ikke han få kose seg meg den nye iPhonen sin inne i jentegarderoben - vi konfiskerer den!" eller "Buhu, de yngste skolebarna blir så redde når Bønna tuller og tøyser i skolegården med lekevåpen - la oss fjerne geværet!" eller "Nei, Bønna skal ikke nyte godt av at han har omsorgsfulle og ungdommelige foreldre som sender med ham et par Red Bull og en stor pose Partymix til fredagslunsjen - la oss ta det fra ham!".  Ja, Else-Beth, du tror kanskje jeg overdriver nå, men dette er reelle eksempler hentet fra Bønnas skolehverdag! Ser du et mønster? Bønna har noe flott som dere er misunnelige på, og vips, river dere regelrett gleden ut av hendene hans. Det skulle ikke vært lov. Og jeg undrer virkelig hvordan dere kan sove godt om natta.


Mvh Pia

P.S: Vi har meldt Bønna på et kurs i Mindfulness og ønsker derfor at han kan få slutte to timer tidligere på torsdager. (Han må hjem, ta seg en dusj, spise og slappe litt av med iPaden før han blir kjørt på kurset som starter klokka 18)

11 kommentarer:

 1. Ååååhhh, jeg bare elsker Bønna og historiene om ham! Det er stor glede og begeistring hver gang jeg oppdager at du har et nytt innlegg om ham. Ikke for det - jeg leser alle dine innlegg med stor begeistring!

  SvarSlett
 2. Heia Pia! Ta rotta på de grusomme lærerne :-D

  SvarSlett
 3. Hahaha, ler meg i hjel atter en gang av et Bønna innlegg ;)

  SvarSlett
 4. Det er faktisk ulovlig å gi bort snus til mindreårige - så jeg synes faktisk at lærerne gjorde noe riktig jeg.. Hva skjer om de lar EN elev snuse og ikke alle?
  Bor du på en liten plass eller noe, siden det ikke blir sendt ut regler om det? På alle skoler jeg har gått på har det vært null nåde når det gjelder snus og tobakk.. å si at noen er horrible for at de følger opp reglene rundt sønnen din er veldig merkelig... Å kalle det stjeling er også merkelig... Lurer på hvilket syn din sønn får på å følge grenser når hans mor er den første til å kalle gutten sin et uskyldig lite barn... med snusen i leppa...

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, der vil det vel gå nedenom og rett hjem med det samme, haha ;-)

   Slett
  2. Du skjønner vel at innlegget bare er tull? :P

   Slett
 5. Hahaha! Eg gler meg til å følge Bønna sin mamma vidare - eg bøyer meg i støvet Pia! Bønnainnleggene er storfavorittar!

  SvarSlett
 6. Haha! Det vil jo ingen ende ta! Jeg ler meg skakk :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails