onsdag 15. januar 2014

Forfatter på en måte...


Selveste Susanne Kaluza slår til med nok ei bok. Og jada! Jeg er med! Vi snakker Aschehoug! Vi snakker 16 kvinnelige bloggere om mammarollen i dag! Og vi snakker utgivelse i februar!

Mammarådet er tittelen. Hun har fått med seg noen andre kloke mammabloggere som bidragsytere. Og meg. Jeg begynner nå å få kalde føtter. Som vanlig har jeg lirt av meg noe vas. Jeg har begynt å drømme om VGs bokanmeldelser der de sikkert roser alt og alle opp i skyene, mens de avslutter med "...mens Pias innslag kunne godt denne boka vært foruten..." eller "...hva Pias tekst har i en slik seriøs sammenheng å gjøre, er oss en stor gåte..."

Men pytt sann. Noe idioti må med, ikke sant?
Nå har jeg visst ikke lov til å røpe akkurat hva mitt kapittel handler om, men jeg kan si at det er et av følgende punkter under her:
 1. Jeg kommer med nyttige og småartige tips om å reise til sydligere strøk med barn, og beskriver en selvopplevd og solsvidd episode
 2. Jeg skriver skikkelig kult og fengende om ultralyd og introduserer dere for en liten fyr som jeg har kalt Per-Foster
 3. Jeg kommer med ti elendige tips før skolestart, i ekte Bønna-stil.
 4. Jeg skriver ganske så saklig og kjedelig om hvordan du skal få i ungene dine tran. Og så skriver jeg litt morsomt om fletteloff og kveite.
 5. Jeg beskriver vilt og hemningsløst de verste barnebildene jeg har sett blitt lagt ut på Instagram.
 6. Jeg utnevner meg til selveste mammapolitisjefen og refser norske foreldre for ganske så mye egentlig. "Ta makta sjæl, DU er voksen!", roper jeg.
 7. Jeg skriver noe totalt vissvass om barn og kjæledyr. Det verste er nok avsnittet om kaviar, en hamster og en Toyota.
 8. "Gjør som morra di sier, selv om a er ei ku!" heter innlegget mitt. Og handler om alt det som barn og unge helst ikke vil gjøre.
 9. Jeg skriver sårt, nært og hudløst om hvor høyt jeg elsker barna mine. Og så poserer jeg hvitkledd på et bilde mens jeg former et hjerte med fingrene mine.
 10. Jeg skriver om hvordan karriere, lykke, one nights stands og fødsel kan kombineres på sosiale medier når du er en voksen alenemamma uten bonusbarn.
Nå fikk du noe å gruble på, tenker jeg?

Gjett i vei!

10 kommentarer:

 1. Hahaha jeg tipper "karriere, lykke, one nights stands og fødsel kan kombineres på sosiale medier når du er en voksen alenemamma uten bonusbarn" Sååå typisk deg!
  Jeg sitter med AKKURAT de samme tankene.. har begynt å bite negler i en alder av 34 år!

  SvarSlett
 2. Å, så glad for at DU er med her Pia! Det skulle bare mangle!! uansett hva du har bidratt med så er det nok helt knall, hehe :D

  SvarSlett
 3. Haha! Kan tenke meg å høyre meir om Per-Foster :) Venter i spenning.

  SvarSlett
 4. *hurra - to konsbergdamer i en og samme bok; ikke verst;) så gøy at du også er med! gleder meg til å lese teksten din* hurra for oss! *vigdis

  SvarSlett
 5. Tenke litt på punkt ni....;) derhardudeglissom :D

  SvarSlett
 6. Hahaha! Så utrolig typisk deg å toppe denne annonseringsgreia.. Nå må jeg finne på noe enda bedre i morgen! Men jeg gleder meg til å lese teksten din! Og synes detter stas å gjøre dette sammen med deg!;)

  SvarSlett
 7. Jeg tipper vi får høre fra Bønna. :D
  Men punkt ni, haha.. ja, der har vi DEG! ;)

  SvarSlett
 8. Bønna hadde vært morsomt, men jeg satser på litt seriøsitet a la nr 6 eller 8! :-) Gleder meg til å lese!

  SvarSlett
 9. Jeg tipper nr. 1 jeg Pia. Selv om Bønnatips hadde vært morsomme også;)...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails