søndag 1. desember 2013

Vinn gavekort fra COOP!

                                                                          /Sponset innlegg skrevet i samarbeid med Coop Obs/

Da er det desember! Og endelig kan jeg, sånn på alvor, begynne å tenke på og skrive om jula.
Noe som må til i førjulstida, er handling. Noen handler vanvittig mye, andre klarer å styre seg litt. Men de aller fleste handler mye i desember. Jeg skal kjøpe julegaver. Og julemat. Klementiner. Og så trenger jeg nye ullsokker.
Coop Obs Hypermarked finner du jo alt. Bortsett fra de aller dyreste merkeklærne, da. Men de trenger du kanskje ikke? Vi reiser til Coop Obs når vi skal handle stort, og jeg må innrømme at det ofte er tilbudene deres som frister. Og så er det veldig kjekt med stor gratis parkeringsplass.
På Coop Obs kjører de kampanjetilbud på massevis av varer nå i desember, de frister med all slags julemat, og de har søndagsåpent. (Ikke i dag. Men de resterende søndagene før jul).

Jeg fant flere fristende tilbud inne i julekatalogen til Coop - både bøker, klær og leker (Mamma - legg merke til en veldig fin vedkurv for 249 kroner. Julegavetips til svigersønnen din!)

Av de mest tradisjonelle julerettene er nok ikke lutefisk min favoritt, men da jeg klikket meg inn på Coops sider, falt mine øyne på en viss Cato som faktisk forklarer og viser lutefisktilbereding på en delikat og fristende måte. (Det er ikke Cato under her med mørkt hår og gul genser - Cato ser du når du snurrer film)


Ok, nok om Cato, fisk og julegaver. Her kommer jeg med selveste rosinen i julepølsa: I samarbeid med Coop gir jeg en av dere et gavekort på 1000 kroner!
Klikk deg inn hit og ta en titt i julekatalogen. Finn ut hva du vil bruke gavekortet på, og skriv det i en kommentar. Neste søndag (8.desember) trekker jeg ut en heldig vinner. En vinner er kontaktet.
Lykke til!

158 kommentarer:

 1. Jeg vil være med og vil kjøpe lego city politistasjon til storebror og treleke til Lillesøster :) Krysser alt jeg har :)

  SvarSlett
 2. Hei. Det hadde nok blitt ull til ungene :) Liker godt prinsesse/prins ulla :)

  bk_bv@hotmail.com

  SvarSlett
 3. 12. Åringen har ski som er i det korteste laget, så jeg tror at jeg ville sikret vinterens skiturer.... For vi skal jo til fjells og regner med å få tatt noen turer om snøen skal utebli her i Østfold.

  SvarSlett
 4. Jeg ville kjøpt meg en vedkurv, og brukt resten av pengene på et godt måltid for gode venner.
  Anne-Marit annemarit579 (at) hotmail.com

  SvarSlett
 5. Ull og mat og steikepanne:-)

  Ingunn Fylkesnes

  SvarSlett
 6. Mere ull til ungene + litt marsipangodis til meg og vips er gavekortet brukt opp :)

  Hilsen Elisabeth(elihun@hotmail.com)

  SvarSlett
 7. Det hadde nok blitt skipakke til minstejente det ;) Ha ei flott adventstid ;)

  Hilsen Rebekka (rebspang@hotmail.com)

  SvarSlett
 8. Har et helt korps som skal ha julenisseposer...

  SvarSlett
 9. Jeg ville kjøpt ullklær fra Janus til jentene :-) ashildsk@gmail.com

  SvarSlett
 10. Ull til svigersønnen sin julegave, julemat og julesnop. Jeg krysser fingrene! :-)

  God advent til dere alle, Pia!

  Gina T.

  SvarSlett
 11. Jeg ville kjøpt ull og lego til de kjære små. God jul!!

  SvarSlett
 12. Oj! Mye eg skulle gjerne vunne, har ein på 6 som elsker lego, men skulle også hatt litt ull. Og ei som blir 4, den 12, navnedag neste søndag 8 :) ho har begynt med lego og skulle også hatt litt meir ull. Krysse fingrane :) A.N

  SvarSlett
 13. Ser at det kunne vært fint med ny vedkurv her i stua. Ikke noe feil med bærenettene fra alle matbutikkene, de er supre å bære veden inn i. Men det er lissom ikke så stas med Coop og Kiwi poser rett foran peisen eller?
  Hilsen Anne Lise Peev
  annelisepeev@gmail.com

  SvarSlett
 14. Jeg hadde endt opp med ull og lego! Supert til min lille! God søndag.
  marianne_h89@hotmail.com

  SvarSlett
 15. Jeg hadde kjøpt klær til barna :-)

  SvarSlett
 16. Jeg hadde kjøpt ull, julefilmer og mat. Stine
  stine_knoph@hotmail.com

  SvarSlett
 17. God mat til min datters 16 års dag!
  gardinerlena@hotmail.com

  SvarSlett
 18. Da skal jeg kjøpe meg Bjørn Dæhlie langrennsdress, og ullklær til kidsa!

  SvarSlett
 19. Det hadde fått sin velfortjente plass i julematbudsjettet, og kanskje en liten gave eller fler? ;)
  msgolsen@hotmail.com

  SvarSlett
 20. Pinnekjøttet er allerede kjøpt inn på tilbudet som har vært denne uka, men må ha litt mer mat til jul også. Og så var det visst noe datagreier som ungene ønsker seg på obs! også, så tusenlappen skal det gå greit å få benyttet seg av :)

  SvarSlett
 21. MAT! Og ellers ullundertøy og Lego! :) 1000 kroner kommer godt med her!

  SvarSlett
 22. Hmm... det hadde nok gått til julehandel, og kanskje litt ull til lillejenta, for den hun har begynner å få litt for mange hull!

  SvarSlett
 23. Jeg hadde kjøpt sånne tova ulltøfler til begge ungene. De er så fine.

  SvarSlett
 24. Jeg ville nok kjøpt ny vedkorg, og masse ull.

  SvarSlett
 25. Tror ikke det skulle vært noe problem å få brukt de pengen akkurat, men øverst på lista står nok spark til 4 åringen, (som riktignok ikke sto i katalogen, men har sett på den de har) De er jo skrekkelig dyre! Så en 1000 lapp hadde kommet godt med! :-)

  Hilsen Tone (buskelusketuska@gmail.com)

  SvarSlett
 26. Her har 8-åringen tatt igjen sin mor i skostørrelse (40!!!), så han trenger nye ski og skisko og der hadde gavekort hjulpet veldig!

  SvarSlett
 27. Ååååå, jeg ønsker meg de lyktene, de vil passe perfekt her i vårt nybygget og nyinnflytta hjem :-)
  Og siden jeg ikke blogger lengre, men følger bloggen din på fjesboka, finner du meg der, hvis jeg blir den heldige :-)
  Frøydis Vatne

  SvarSlett
 28. Å jeg ønsker meg masse fra coop :D Men ville nok brukt ekstra penger i desember til å kjøpe den første skipakka til guttungen på 3 år. Hilsen Ellinor. Ellinor_kb@hotmail.com

  SvarSlett
 29. Dersom coop obs var i nærheten skulle jeg ønsket meg nye skøyter til frøkna, fjernstyrt fly til lillebroren, vedkurv til mannen og gryter til meg selv.. nå er det ikke det, men coop-butikker har vi her (blant annet coop ekstra som er super) så et gavekort skulle fått bein å gå på allikevel

  SvarSlett
 30. Handler på Coop obs hver uke,de har stort sett alt vi trenger:) Skulle jeg være så heldig å vinne ,ville jeg tatt med eldstejenta på 17 og sagt værsågod. Hadde vært utrolig fint å få skjemme henne bort litt, blir ofte minst på den som skjelven krever....kanskje ville hun hatt et spill, eller muligens sminke? Ulltøy eller en filmserie? Mange muligheter....krysser fingrene :)

  SvarSlett
 31. Bluethooth høytalere til mannen, Lego City startsett til guttungen, Mormor og de åtte ungene spillet til jenta mi og ny Høie pute til meg selv... eller kanskje det blir en Elektrolux støvsuger i steden og masse godis ;)

  SvarSlett
 32. Ønsker meg så veldig lykte settet på Coop :) Julegave til meg selv - siden jeg nå er ferdig med å kjøpe gaver til alle andre :)

  SvarSlett
 33. Bluethooth høytalere til mannen, Lego City startsett til guttungen, Mormor og de åtte ungene spillet til jenta mi og ny Høie pute til meg selv... eller kanskje det blir en Elektrolux støvsuger i steden og masse godis ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. camilla.stenstad@gmail.com :) :) :) God adventstid til deg og dine :)

   Slett
 34. Ønsker meg så veldig lykte settet på Coop :) Julegave til meg selv - siden jeg nå er ferdig med å kjøpe gaver til alle andre :)

  SvarSlett
 35. Jeg hadde kjøpt pinnekjøtt da. Jeg har snudd og vendt på budgettet i år og fant ut att det måtte vike. Her blir jul med vanlig ribbe og slikt men jeg kommer til og savne lukten og smaken av pinnekjøttet ja... Og kansje jeg hadde kunne kjøpt ett fenalår å. Det begynner og bli noen år siden sist jeg hadde slikt i hus

  SvarSlett
 36. Varme jakker til familien som snart kommer flyttende fra varmere strøk hadde vært strålende!

  SvarSlett
 37. Ulltøy og noen nye julefilmer. Tror guttene har vokst fra Mikkes klubbhus...

  SvarSlett
 38. Ulltøy og noen nye julefilmer. Tror guttene har vokst fra Mikkes klubbhus...

  SvarSlett
 39. Jeg ville kjøpt det fine settet med tre lykter. annemarigabrielsen@gmail.com

  SvarSlett
 40. Tova ulltøfler til ungene, lykter og Ulvang- genser til mannen! :)

  SvarSlett
 41. Kom meg ikke inn på lenken, men handler det meste på Coop, så jeg skulle nok fått pengene til å gå...mye fint i ull der..og tøflene du viser her, er kjempefine!! ..vedkurva også;)
  Ha gode adventsdager, klem fra meg;)

  SvarSlett
 42. Vi handler mye på coop obs, både matvarer, klær og oppussingssaker. De har mye fint i tilbudskatalogen, men jeg tar meg den frihet at jeg skriver maling. For om alt går etter planen skal jeg male et soverom før julefreden senker seg.. :)

  SvarSlett
 43. Moro med slik gavekort før jul, fra COOP! Da blir det lekekjøkken til lillesøster og sikkert Lego til storesøster. Handler ikke hver uke hos COOP, men handler stort hver måned. Gleder meg for å handle hos COOP igjen :)
  Melanie M

  SvarSlett
 44. Ull og bøker står høgt oppe på listene her ;)
  c-than@online.no

  SvarSlett
 45. Handlar nesten alt eg har bruk for på Coop, så dette var flott Pia! :-) Da kan det kanskje bli Ulvang-genser eller skisko på Coop sport.
  Gerd
  ssynstne@online.no

  SvarSlett
 46. Hadde jeg vært så heldig å vinne, hadde jeg brukt gavekortet på ulltøy til mine håpefulle- og julemat ;)
  Helen
  hkjak@yahoo.no

  SvarSlett
 47. Dersom jeg vinner gavekortet vil jeg bruke det på å kjøpe ullklær til mitt første lille troll som er ventet i januar.. Han kan jo ikke fryse :-) ina

  ina.aarsland @ gmail.com

  SvarSlett
 48. Jeg vil kjøpe brio togbane til vesla og litt ullklær! Ingerbergheim@gmail.com

  SvarSlett
 49. Hohoi! 1000 kroner! Hadde brukt det på ullklær og mat! Garantert ;) Var nettopp innom obsen og brukte tilsvarende sum på sjokolade, bakevarer og noen julegaver :) Butikken har jo alt.
  Hilsen AnneC.

  SvarSlett
 50. Ski til eldstemann og fenalår:)
  ingridfax@hotmail.com

  SvarSlett
 51. Skøyter til de tre"avkeggerne" her i hus trengs.....igjen så vil de ha tøfler/solan&ludvig pysj .....og vips var det kanskje nok til ett ullsokkepar til mor...hihi

  SvarSlett
 52. Flott! Om jeg vinner ønsker jeg å bruke gavekortet på Julekongen på dvd, den fikk vi ikke sett hele av i fjor. Tiåringen ønsker seg en Snow Trick. En sånn en kunne i grunnen jeg også tenkt meg....., men det er vel mer fornuftig med en skikkelig hodepute.

  SvarSlett
 53. Ulltøy fra janus og Lyktesett :)

  SvarSlett
 54. Storebror og jeg trenger ullklær, lillebror trenger vinterdress (som ikke sto i julekatalogen) og far i huset trenger radiostyrt helikopter... og julegaver (lego/bøker) til nabojentene og niesene mine. En tusenlapp strekker nok ikke til, men den hadde kommet veldig godt med! :)
  ingflak@gmail.com

  SvarSlett
 55. Hvis jeg skulle være så heldig å vinne ville jeg kjøpt meg ullundertøy, ei eller to gode bøker og marsipan.
  Hilsen Elisaber elnorm@online.no

  SvarSlett
 56. Vi trenger noen nye gryter så vi kan kokkelere litt uten å krydre maten med teflon.
  Også hadde de noe finfint superundertøy jeg kunne tenke meg. God advent, Pia! Hilsen Pia. pia_sofi@hotmail.com

  SvarSlett
 57. Bakeit easy forma mi har blitt skjev, så det ønsker jeg meg. Dessuten kan man aldri få for mye lego! 😄

  SvarSlett
 58. Ski til meg selv,gamle bestemor. Men hadde nok helst blitt noe til barnebarna,noe godt og varmt i ull tenker jeg. Hilsen bestemor Inger

  SvarSlett
 59. Bake it easy, en fin bok og grønn janusbukse! Krysset fingre og tær! God søndag! Hilsen marennf a hotmail.com

  SvarSlett
 60. Hvis jeg vinner vil jeg kjøpe masse deilig julemat :)
  veronica@toregarden.no

  SvarSlett
 61. Julemat, bake it easy form og gjerne litt ull til mini! Må jo prøve lykken:)
  Siljeab@hotmail.com

  SvarSlett
 62. Om jeg hadde vært så utrolig heldig å vinne et gavekort på 1000 kr hadde det nok blitt et KJEMPE FLOTT lekekjøkken Til Herman. Jeg og samboer er ikke helt enig, for han mener nemlig det er litt jentete, men ååneiii JEG vil at Herman skal få lekekjøkken og dette blir jo en gylden mulighet . Lekekjøkken tror jeg han kommer til å få kjempe stor glede av på mange måter :)
  Det coop obs har koster ikke hele 1000lappen, så da blir det nok litt god julemat også har de sååå mange fine klær fra jul i flåklypa til de små som jeg har forelsket meg litt i <3

  Juleklem Camilla :)

  camillaeggen@gmail.com

  SvarSlett
 63. Jenta mi på 6 trenger nye langrennski, staver og skisko :)

  SvarSlett
 64. Hadde nok ikke vært prombem å få brukt opp det gavekortet:)Mannen ønsker seg vedkurv, jeg ville kjøpt ullklær til ungene, Lego og mat :)

  SvarSlett
 65. jeg ville kjøpt noe fra den nye Solan og Ludvig kolleksjonen til sønnen min Ludvig:-)

  Kristine@nauff.com

  SvarSlett
 66. Er jo så utrolig mye flott der vi trenger, men falt spesielt for lekekjøkkenet. I tillegg likte jeg virkelig flåklypaklærne. Mye fint her, så det er vanskelig å velge :) Hege

  SvarSlett
 67. Hvis jeg hadde vært den heldige så hadde det blitt Team jr. Fasttrack carving ski til guttungen.. Hadde sikkert synes det var supert :) Ønsker deg og dine en fin adventstid:)

  SvarSlett
 68. Jeg kunne nok ha funnet mye fint i katalogen, men helt ærlig så håper jeg på å vinne for å gi gavekortet til en vanskeligstilt familie. Tenk hva de kan gjøre med alle pengene! :)

  SvarSlett
 69. Ville nok brukt pengene på julegaver... Vet om noen som ønsker seg ski iallefall:) annemettehegg@hotmail.com

  SvarSlett
 70. Har blitt skikkelig husmor og følger med på tilbudsavisene, coop obs sin er den beste :-) skisko til eldstemann og mat og marsipan til mor hadde tusenlappen blitt brukt på her. God adventstid til dere! Helenerosvoll at hotmail.com

  SvarSlett
 71. Jeg ville ha tatt med hjem en halv Singer symaskin (eller, kanskje spyttet i en tusenlapp ekstra og fått med en hel). ;)

  SvarSlett
 72. Ullpysjer og Lego. Da er julekosen sikret:) lange dager i pysj med legobygging. Og en pose marsipan:)

  SvarSlett
 73. Overvåkningsduppedings hadde jo vært noe da. :-) Og ull ville jo vært det fornuftige valget. Men jeg tror faktisk jeg ville kjøpt en Nintendo 3DS - til meg selv selvfølgelig. ;-)

  Mvh
  Bente
  bentegravem@hotmail.com

  SvarSlett
 74. Jeg ville brukt det på denne https://coop.no/snowboot-teen-hv-31-35_7025180527294.aspx

  Mvh
  Moni
  septin at gmail.com

  SvarSlett
 75. Ikke vanskelig å finne noe her hvis jeg skulle være heldig, men akebrett og ull trengs iallfall. Og litt mat og godteri er jo au nødvendig.....

  SvarSlett
 76. Jeg var faktisk innom nye Coop Obs på Alnabru i går - skrekk og gru for noen køer, selv for å parkere bilen, hav av mennesker - stressede mennesker osv. Men klarte å svi av litt på mat, kos, litt hverdagslykke og noen ekstra kalorier.

  Hvis jeg hadde vunnet gavekort så ville jeg brukt det på Morgedal ullgenser, vanter og en lue. Eller en skiscooter , hm, maks 50 kg ser jeg, den ville gått til poden. Og brått fikk jeg forklaring på hvorfor den i fjor gikk i stykker..... Om jeg ikke skal være egoistisk og heller tenke på de rundt meg så ville jeg kjøpt en food prosessor til studenten som er over i egen leilighet. Her var det et hav av flotte muligheter.

  Gørill/oss5ifamilien :-)

  SvarSlett
 77. Dette høres sikkert utrolig kjedelig ut, men hadde jeg fått det gavekortet ville jeg brukt det på mat. 1000 kroner er omtrent det jeg trenger for å overleve resten av eksamensperioden og fortsatt ha råd til noen julegaver.

  SvarSlett
 78. Jeg ville ha brukt pengene på skøyter til min 5 år gamle datter, som begynte å ønske seg det allerede i sommer ;) og ellers ullklær:)

  SvarSlett
 79. Åå, som fattig student skulle jeg virkelig slått på stortromma, sånn at jeg for en gangs skyld kunne invitere venner som har jobb på middag, det pleier jo som oftest være omvendt :)

  SvarSlett
 80. Det hadde fått en fin plass i julehandlinga. Et ukjent antall mennesker skal spise og hygge seg her hjemme hos oss på selveste dagen, og det ukjente antall mennesker (som kanskje snart bestemmer seg for om vi blir 6 eller 17 til bords) trenger mat, drikke og gaver :) Så Coop her kommer vi, gjerne med gavekort ja!

  SvarSlett
 81. Ungene vokser ut av klærne sine, så med 1000 kr fra Obs ville det blitt 2 stk Janus ullbukse fra Jul i Svingen, og to stykk "Long sleeve" jerseygensre med Solan og Ludvig på. Str. 122 (enda de var 46 cm ved fødselen og jeg knapt henger med i svingene!).

  SvarSlett
 82. Jeg tror det måtte blitt hockeyskøyter og støvsuger. Eller smågodt for alle penga!
  Elisabeth :-)

  SvarSlett
 83. Ooohh, prøver lykken. Lego for alle penga!

  SvarSlett
 84. Hei Pia! Jeg hadde kjøpt masse bøker til store og små til jul, om gavekortet havner i mine hender.

  SvarSlett
 85. Ski til Mini, evt treningsklør til mor:)

  SvarSlett
 86. Hvis JEG vinner, kunne jeg tenke meg to sett med longs og trøyer i ull (Janus), og to sett med walking brodder. Er mye ute gjennom vinteren, hater å fryse og er redd for å skli på isen.
  bjstoen@hotmail.com
  Slik at jeg kan kontaktes om jeg vinner :-)

  SvarSlett
 87. Åååh, et lekekjøkken med tilbehør ville stå høyt i kurs,
  og en snasen støvsuger ville også komme godt med!
  God jul :)

  SvarSlett
 88. Det hadde nok enten blitt mat eller lyktesett. :)

  Hilsen fra Anja
  (anja_joh@yahoo.no)

  SvarSlett
 89. Jeg hadde nok kjøpt ulltøy (veldig fornuftig der altså), og så liker jeg veldig godt de barts luene, passer frøkna perfekt. Hvis ikke så blir det nok mat altså, de har jo så mye godt på OBS! :)

  SvarSlett
 90. Et gavekort hadde nok gått til julehandelen tror jeg :-) Hadde i hvert fall kommet veldig godt med.

  SvarSlett
 91. Et gavekort hadde gått til skidress til meg selv. Fordi jeg fortjener det :)

  Marianne Mæhle

  SvarSlett
 92. Akebrett til lille jenta mi! Og ishockeyskøyter til samboeren! :D

  SvarSlett
 93. Ullklær til både liten og stor hadde det blitt her:)

  SvarSlett
 94. Hadde fylt opp kjøleskap med masse god julemat :)

  SvarSlett
 95. Ull til både mini og storebror og meg (og kanskje litt til mannen)

  SvarSlett
 96. Koppestell, Janus ull og litt julemat :-))

  SvarSlett
 97. Jeg ville brukt gavekortet på masse deilig julemat! Nam;)

  SvarSlett
 98. Masse deilig julemat og muligens ski til datter'n i huset :)

  SvarSlett
 99. Alt som nevnes her blir vel kjøpt uansett tenker jeg :) Etter å ha tenkt meg om litt - først ville jeg bare tenke på andre - så ville jeg tenke bare på meg - og så landet jeg på følgende: Jeg ville ringt til Kongsberg Krisesenter og spurt hva de ønsket seg for tusen kroner - og så ville jeg reist til Coop og kjøpt det :) Hilsen fra Wivi Evadatter Jahnsen :)

  SvarSlett
 100. Ja, takk!! Dette hadde jo vært en fantastisk fin førjulsgave!!! Jeg tror jeg hadde kjøpt nye ski til storebror for gavekortet :)

  SvarSlett
 101. Sminkebord og radiostyrt fly :D

  SvarSlett
 102. jeg hadde kjøpt tøfler til barna og kanskje julekongen DVD:)

  SvarSlett
 103. Enten så hadde jeg kjøpt lyktesettet eller så hadde jeg kjøpt masse leker og gitt de til nærmeste Krisesenter. Hilsen Trude

  SvarSlett
 104. Kva eg ville?? Trillebag slik at familen fortsatt har armer og skuldre i behald når me er på tur :) Klem Marta K

  SvarSlett
 105. Stekepanne, kjele og julegodt.Arnhild

  SvarSlett
 106. De kjempefine "Linus i svingen" inneskoene som det er bildet av i annonsen, de er nydelige! Har to barnehagebarn som de ville passet perfekt til! Resten ville jeg brukt på julegodis :D- Vibecke D.L

  SvarSlett
 107. Borna sine store julegåveønsker i år er slike snow sparkesykler, så eg hadde kjøpt dei kvar sin slik :)
  rossland84@yahoo.no

  SvarSlett
 108. Eg hadde valgt å kjøpe litt til dei tre små, der trengst det altids noke nytt. Kanskje ski til den eldste (so får dei andre arve etterkvart) :) Ein skikkelig god julefilm til adventskalenderen på julafta hadde eg kjøpt også, ladde opp til den store julekvelden :)
  krysser fingrene !!
  nilsen1981@yahoo.no

  SvarSlett
 109. Ulltøy til barne mine, og litt mat kanskje:)
  Lolaben492@hotmail.com

  SvarSlett
 110. Ull til barna tror jeg nesten jeg ville velge. Krinkelull fra Janus er bra :-)

  SvarSlett
 111. Vi bor på en øy med omtrent doble matpriser i forhold til på fastlandet. Hadde vært fint med en ekstra julebonus :-)

  SvarSlett
 112. Jeg ville brukt pengene på en borskrutrekker og noen gøyale brettspill!!

  SvarSlett
 113. Jeg ville brukt pengene på en borskrutrekker og noen gøyale brettspill!!

  SvarSlett
 114. Jeg hadde kjøpt ullklær til store og små!

  SvarSlett
 115. Hadde nok kjøpt ullklær til ungene og matvarer til jul! 1000 kr hadde kommet godt med! ;)

  Hilsen Ellisiv

  SvarSlett
 116. Hei Pia! Jeg er stor fan - spesielt av mamman til Bønna! Om jeg skulle vinne gavekortet ville det bli julegave til ungene- skøyter og hjelmer. Har bedt julenissen om et par til mora også - får heller bare kaste meg utpå skøytebanen, og håpe ungene ikke er riktig gamle nok enda til å oppfatte den totale ydmykelsen mora kommer til å møte på den arenaen.....

  SvarSlett
 117. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 118. Da hadde jeg kjøpt ny hårføner til a mor, ps3 spill til far - som jentungen kan få spille om ca 26 år (Men det skjer ikke vettu, selv om jeg syns vi fortjene det). Det blir vel litt ullklær og diverse småknask (brio togbane feks) til frøkna! Som lillebror også kan få bruke når han kommer til verden medio mars! Ooog ett par dvd`er til juleaften på formiddagen så freden får senka seg!

  SvarSlett
 119. Jeg ville kjøpt skøyter til eldstemann, og akebrett som vi kan dra tvillingene på mens vi prøver å lære nevnte fireåring å ikke slå ut tennene på isen.

  SvarSlett
 120. Jeg hadde kjøpt lekekjøkken og Brio togsett til lillesnuppa :) maggi85@live.no

  SvarSlett
 121. Om jeg skulle være så heldig å vinne et gavekort. Hadde det godt til mat og kanskje hadde det det blitt noen fine kjøkkenglass til mammaen min også.
  christinat_91@hotmail.com

  SvarSlett
 122. Jeg ønsker meg den vedkurven jeg, og resten hadde gått på mat. Klem fra Marit
  Mail: haugland_marit@hotmail.com

  SvarSlett
 123. Jeg ønsker meg veldig en bærbar blåtannhøytaler, og resten vil jeg legge i matbudsjettet. :-)
  Hilsen Marianne.
  mavollen@yahoo.no

  SvarSlett
 124. Ski til eldstemann :) anneli1985@gmail.com

  SvarSlett
 125. Småjentene trenger nye tøfler. Rosa og fra Jul i svingen gjør susen! Selv kunne jeg ønsket meg tykk Ulvang-longs :)
  Hilsen Ingrid@eldjarn.no

  SvarSlett
 126. Vedkurv, så klart:)
  Hilsen 3li@hotmail.no

  SvarSlett
 127. Jippetijipppi! Ullklær til nieser og nevø!!

  Hilsen Lars, (bortsett fra at jeg er samboeren hans og fikser alle julegavene for han! Regner med at dette ikke kvalifiserer til id-tyveri :D)

  SvarSlett
 128. Coop har mye bra, spesielt ullutvalget er bra og "billig" - Ull er gull :)

  Mvh: jbstole@gmail.com

  SvarSlett
 129. ikke fått med meg alt som har skjedd siste ca. 12 døgn, men hiver meg på og sier ull, ull, ull :)

  SvarSlett
 130. Hiver meg med, og er jeg så heldig å vinne ville jeg kjøpt en Rav ullgenser og en Electrolux støvsuger :) Pluss litt godteri ;)

  SvarSlett
 131. Er så absolutt med -ull til kidsa og maling til meg.
  K.eilertsen ætt hotmail.com

  SvarSlett
 132. Dette hadde virkelig vært noe det:)Bortsett fra mat ville jeg handlet deilige pysjamaser til barna mine fra jul i Flåklypa, de så skikkelig gode ut♥flanell og greier♥♥♥
  Krysser alt jeg har:)

  Klem,Lindamor

  SvarSlett
 133. Ull og lego. Ikke særlig orginalt, men dersom det ble litt til overs så ville en frityrgryte være noe jeg trenger.

  SvarSlett
 134. Mye fint å velge mellom, men hadde jeg vært så heldig så hadde jeg kjøpt ullundertøy og film/serie (broen, monsteruniversitetet). Så hadde desember vært berget både når det kommer til varme og underholdning :)

  Hilsen Silje
  silje-k_84 (at) hotmail.com

  SvarSlett
 135. Julekongen på dvd og mat for resten :)

  SvarSlett
 136. Jeg ville kjøpt Lego og ull i julegave til de små :)

  SvarSlett
 137. Da ville jeg ha kjøpt janusull til ungene, masse ukeblader til meg og ekstra godt pinnekjøtt til julaften:)

  Mvh, Mariann (storlim att yahoo.com)

  SvarSlett
 138. Ull,duplo og litt julegodt:) therese

  SvarSlett
 139. Ull er alltid gull på denne tiden av året, og så mye fint som det er å velge i hadde alt gått med til det :-)

  SvarSlett
 140. Åh milde Moses!!! Om jeg vinner skal jeg kjøpe meg en sånn Electrolux støvsuger... Eller vedkurv... Eller ski... Eller tøfler.... Eller mat.... Eller mixmaster.... Eller bestikksett......

  Jeg har (i et svakt øyeblikk) avtalt med mannen at vi ikke skal kjøpe julegaver til hverandre i år... Så da må jeg jo kjøpe selv da... ;)

  Ha en fin førjulstid.
  Klem Kari
  karikrogh@hotmail.com

  SvarSlett
 141. Dukkehus te lille gull! Å støvsuger te store gull... Det er meg!
  leirvikheidi@hotmail.com

  SvarSlett
 142. 1000 kroner - wow! Jeg ville kjøpt strykejern - skikkelig lite spennende. men det gamle synger på siste verset. (Fant ikke det i katalogen, men vet de selger det :) Så trenger gutta nye luer, for de mister stadig de som de har …. Så var nok lappen brukt opp :)

  SvarSlett
 143. Hei hei! Eg ville kjøpt en elektrisk ovn til kjøkkenet, ny stavmikser, nye gryter - alltid noko kjekt å kjøpe på Obs! Kjekk blogg, Pia - som eg les og koser meg med :) Har ikkje blogg sjølv, men epost har eg ;)
  Helsing Astrid H. (astridh@kleppnett.no)

  SvarSlett
 144. Elsker Obs!, de har ALT man trenger der :)
  Har nettopp flytta til ny by, og siden jeg ikke har begynt i nyjobben enda ville jeg brukt gavekortet på god julemat siden budsjettet er mer enn stramt for tiden.
  Ha en fin advent! :)
  nyremka@gmail.com

  SvarSlett
 145. Det er kommet en stooor ny obs rett ved her jeg bor, så gavekort til juleshopping hadde passet utrolig bra! :)
  Fin advent til deg Pia.
  HIlsen Inger-Lise

  SvarSlett
 146. Lego friends ville jeg i hvert fall kjøpt, yngste er helt frelst. Og noget attåt ;)

  h-gaasem@hotmail.com

  SvarSlett
 147. Micki lekekjøkken og ull. Hilsen Birgit :)

  SvarSlett
 148. Der var det ikke vanskelig å finne noe, for de hadde jo ulltøy i både tykt og tynt, og noen artige blåtann høyttalere som man jammen meg kan få bruk for. Krysser armer og bein, og håper på vinnerlykke :)

  SvarSlett
 149. Langrennsski og blåtannhøytalere - det hadde nok blitt populære julegaver! Nina

  SvarSlett
 150. Mye fint på Coop Obs nå mot jul.. og et gavekort på 1000 kr hadde kommet veldig godt med..

  SvarSlett
 151. Jeg hadde muligens gått for en ullvang-genser hver til Lille Gubben og meg selv. :o) Eller masse annet rart... ;o)

  SvarSlett
 152. Skipakke til minstemann måtte det ha blitt,det er noe han virkelig ønsker seg...
  Helene

  SvarSlett
 153. Skøytehjelm til datteren vår. Tøfler. Og langrennski.
  Jeanette Kvinlaug

  SvarSlett
 154. Mat til å fylle opp kjøleskapet i leilegheita me tek over rundt nyttår ;) Og kanskje litt kjøkkenting til tomme skuffer.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails