onsdag 11. desember 2013

Samarbeid? Med hvem?

Jeg lever sjelden ut bloggerlivet, men en gang i blant føler man seg som en skikkelig blogger. For en stund siden ble jeg invitert til et møte. For å snakke om et mulig samarbeid. Sånn ekte, vet dere, der man faktisk skal få betalt for å skrive noe. Og det virka litt sånn seriøst, merka jeg, da jeg kom dit. Jeg satt nå der og prøvde å rense neglene og skrape bort havregryn fra genseren min, og var veldig glad fordi jeg hadde tatt på meg øredobber. Noen av de andre på møtet hadde svart kjole, og matchende strømpebukser og sko. (Okei, det er kanskje ikke så vanskelig å matche en svart kjole med en eller annen form for strømpebukse. Men jeg er på et stadium i livet der jeg blir imponert av svarte kjoler og hele strømpebukser. På jobb)
Her skynder jeg meg å ta et bilde før fem personer traver inn. Fem proffe personer utstyrt med PCer, penner og papir. Jeg hadde ikke tatt med meg noe, men jeg hadde en rød whiteboardtusj i jakkelomma. Den lot jeg bare ligge. Jeg takket ja til en kopp te, og så prøvde jeg å være sånn som de andre. Når de nikket og så grublende ut, gjorde jeg det samme. Når de skjøv seg litt ut fra bordet, gjorde jeg det også. Og så klaska jeg meg litt på låra når det var passende. Og så passa jeg på å skyte inn "Sa brura!" og "Ingen fart uten bart!", men jeg er usikker på om det slo veldig an.

Nå merker jeg at jeg beveger meg litt bort fra sannheten igjen, men jeg har faktisk vært inne på et sånt møterom. Og det hadde noe med blogging å gjøre.

Jeg avslører ikke noe ennå, for jeg elsker jo overraskelser.

Men hva tror du dette gjelder?
 1. Noe med pelsdyr?
 2. Noe med fisk?
 3. Noe med palmeolje?
 4. Noe med tekstiler?
 5. Noe med kunst?
 6. Noe med gjærbakst?
 7. Noe med kullsyreholdig drikke?
 8. Noe med julepynt?
 9. Noe med vannkraft?
 10. Noe med leppeskrubb?
 11. Eller kanskje noe med mobiltelefoner?
Jeg tror sannelig at jeg skal gi dere noen hint i kommentarfeltet hvis dere er inne på det riktige;)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Gårsdagens lille gavedryss er avsluttet.
Ksenia - du får Paul Frank lunsj-sett.
Marita - du får Lego lunsj-boks.
Ta kontakt med meg.

52 kommentarer:

 1. Jeg tipper det er noe med julepynt, så aktiv "juleblogger" du har blitt i det siste! ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det er ikke noe julepyntgreier;)

   Slett
 2. Jeg lager en topp tre liste av forslagene dine
  1) vannkraft i betydningen bistands arbeid....
  2) noe med tekstiler i betydningen klær .....
  3) noe med mobiler.... Så du kan bruke bloggerappen og holde oss oppdatert all the time

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det hadde jo virkelig vært noe for meg - en bloggerapp sånn at jeg kunne oppdatert konstant om absolutt alt jeg gjør. Not.

   Slett
 3. Tipper tekstiler....
  Eva Einshøj
  eva.eins@online.no

  SvarSlett
 4. Svar
  1. Ha ha, nei. Skulle likt å se hva slags firma som ville betalt meg for å skrive om katter.

   Slett
 5. Noe med fisk? Enten hvordan få barn til å spise fisk/ha mer fisk i ukene.
  Eller at du og familien skal få prøve forskjellige "ferdig fiskeretter" :) A.N

  SvarSlett
  Svar
  1. Palmeolje e jo så i vinden så tenker d e d ;)

   Slett
 6. Hm.. Noe med gjærbakst tipper jeg:)

  SvarSlett
 7. Leppeskrubb er jo helt skrudd så det er vell det ;)

  SvarSlett
 8. Kunst eller fisk. Det passer vel bra.

  SvarSlett
 9. Mobil er visstnok fremtiden, så tipper det har noe å gjøre med en app eller noe..? Eller ikke. ;-)

  SvarSlett
 10. Går ikke an å blogge om leppeskrubb???? Så det kan det umulig være. Bestemor inger

  SvarSlett
  Svar
  1. Les rosablogger! Leppeskrubb er big business!

   Slett
 11. Jeg tror du kommer med lurehint her.. og det dreier seg om noe helt annet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nope! Altså, ti av dem er jo lurehint. Men en er fulltreffer...

   Slett
 12. En bloggpost FOR palmeolje og NEI til regnskog! Bring it on!

  SvarSlett
 13. Aner ikke, men det virker veldig spennende! Lykke til uansett om det er leppeskrubb eller pelsdyr!

  SvarSlett
  Svar
  1. Leppeskrubb kunne jeg da ikke klart å skrive om? Det får da være grenser!

   Slett
 14. Blogg og webseminat .... Jeg liker å gjette 😄

  SvarSlett
 15. Jeg tipper fisk - for du liker så mange av linkene fra godfisk.no på FB. Mulig at svaret står på de krusene borte ved vannflaskene, men klarer ikke tyde det på bildet. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det -ser- forresten ut som teksten kan begynne med "APPLE", men er neimen ikke sikker. Det sa meg uansett lite, for det minnet lite om det mest kjente eplefirmaet i verden. Da kunne det jo vært om mobiltelefoner, naturligvis.

   Slett
  2. Imponert av gjettinga di, Rødhette;)

   Slett
  3. Og den kommentaren skulle da komme etter den første kommentaren din.

   Slett
 16. Du skal være med å lage en App for gjærbakst OG julepynt!!! Det må jo være et marked for det:) heheheheh !

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er det sikkert en enorm etterspørsel etter ja. Men det har ikke noe med bakst, pynt eller apper å gjøre.

   Slett
 17. Der jobber jo jeg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Var du med på møtet?! Er det greit at jeg skriver dette innlegget, eller blir dere krenket og river kontrakten i fillebiter?

   Slett
 18. Jeg tipper at du har blitt intervjuet for et eller annet blad.

  SvarSlett
 19. Hmm.. Har ikkje peiling. Men tipper det har med fisk å gjere. Spennande!

  SvarSlett
 20. Nei dette var ikkje lett sa brura... eg trur nok det er eit sakleg firma? sidan dei kontakta akkurat deg? forresten så skal eg på julebord i morgen, og skal ha på nylonstrømpebukse... men kor mange eg må bruke før eg faktisk får ei på som ikkje revner; det er noko heilt anna...

  klemziklemziklemzklemzzz!!!

  SvarSlett
 21. Alle tingene på den lista ser ut som de kunne vært ord i overskrifter i et magasin.. så jeg prøver meg med en konspirasjonsteori om at du skal skrive for et blad! (håper det for det kan aldri bli nok Pia!)

  SvarSlett
 22. Noen av dere treffer veldig godt her, altså! Særlig en gjetter jo helt riktig!

  SvarSlett
 23. Helt klart noe med fisk!
  Hmm, egen fiskeblogg - sunne middager med fisk til familien!

  SvarSlett
 24. uansett hva det er, blir jeg veldig skuffa om du takker ja, og slutter i så fall å lese bloggen din.

  SvarSlett
 25. Jeg har takket ja. Tror nok ikke du blir så skuffa når du får høre hva det gjelder, det er noe helt ufarlig, sunt og ikke-kommersielt;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails