fredag 6. desember 2013

Julepynt. Del 6

De julepyntinnleggene mine tar jo helt av! De er bare sykt populære, og jeg får rett og slett fortsette å pøse ut julepynttips. Jeg ser at jeg stadig får nye følgere på bloggens facebook-side, og det må jo være på grunn av julepyntføljetongen!

Her er Etsy nok en gang kilden, og jeg trår til med flere forskjellige julepynter. Og din fredag er reddet, for å si det sånn.

 Danske Spagat har kul julepynt. Oransje rev er kanskje ikke så veldig julete, men den fikk jeg veldig lyst på.
Mer neon, fra Splendid Love Shop
En kjempesøt snømann. Den er visst til å ha nåler i, så da trenger jeg den absolutt ikke. Men jeg liker sånn runde, gode dingser. Bilde fra Asher Jasper

Søtt retrohjerte og fargerike filtlys fra Alice Apple.

Nå vet jeg ikke om jeg gidder å lete etter mer julepynt på nettet. Tror jeg har nok med å lete etter den julepynten vi faktisk har i hus. Pluss vi må bake pepperkaker.

Ha en flott fredag!

11 kommentarer:

 1. Du er jo en energisk dame i din beste alder og har sikkert masse tid til overs - kanskje du skulle åpne en aldri så liten nettbutikk for julepynt, spesialimportere ditt og datt fra hele verden og designe en lekker liten katalog på som kan legges ut på nett og ellers trykkes på resirkulert papir og fraktes til enhver postkasse med bud.... Og med bilder av deg og de stylede barna smilende over kaffekoppen og klementinene i ditt nypyntede hjem på hver side... Jeg bare nevner det - du har jo mye tid i helgene for eksempel....

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, god ide, ligger nok mye penger i julepyntbransjen;) Pia

   Slett
  2. Velvel - en trenger da ikke alltid tenke på det materielle, fru Pia - hva med den estetiske dannelsen og rett og slett den berikelsen av ditt eget og andres liv som vil ligge i en slik virksomhet. Strø litt glitter på vår vei sier nå jeg.... :-)

   Slett
 2. Sukk, her var det masse kul julepynt, takk for inspirasjon;)
  Nyt adventstiden;)

  SvarSlett
 3. Men takk altså! Jeg har vært på jakt etter gul julepynt, no kidding. (Oki, jeg var innom TGR, de hadde ikke, og jeg konkluderte med at det ikke fantes.)

  SvarSlett
 4. Djiises, så mye ulekker julepynt som finnes...! Men smaken er som baken, heldigvis, så blir det litt variasjon rundt omkring i hjemmene.
  Ha en super helg, og en fortsatt fin adventstid :)

  Gina T.

  SvarSlett
 5. De øverste julepyntene er laget av tegneformer. Akkurat sånne hadde jeg! (mulig jeg har dem fortsatt, for jeg har i mange ryddeomganger endt med å spare dem litt til...)
  God førjulshelg!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 6. Så koselig julepynt. Morsomt med neonfarger i jula! Hjemme hos meg er det mest de tradisjonelle dorullnissene som blir dratt fram. Men de har vel en sjarm de også... Ønsker det en fin adventstid! :) Hilsen Serine

  SvarSlett
 7. Masse herlig inspirasjon. Noen av disse funker jo faktisk like godt som påskepynt :)

  SvarSlett
 8. Åh, gurimalla. Ingenting av det over ville noen gang ha funnet veien inn i min stue ;)
  Ha en fin lørdagskveld. Her ute i havet snør vi inn, helt seriøst. Greit at det meldes ny storm og 9 plussgrader til uka da sikkert....

  SvarSlett
 9. Det var mye annerledes julepynt :-) Jeg kjøpte mye fin julepynt i januar på salg som jeg gledet meg til å ta frem... Men jeg finner det fillern ikke ... Åh!!

  Håper du finner ditt :-)

  Gørill/oss5ifamilien

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails