fredag 13. desember 2013

Ikke på høyden

Bilen min har absolutt sett sine bedre dager. Og det har vel strengt tatt jeg og. Når man i tillegg kommer stressa, bleik og snørrete med blanke øyne og et dratt ansiktsuttrykk i barnehagen, føler man seg nærmere bunnen enn toppen. Og så klarer jeg å skli. Jeg ramler ikke, men får en mer sjanglende gange rundt bilen. Så raser en plastpose med pepperkakedeig ut av bilen, og jeg plukker den opp mens jeg stønner høyt og oppgitt. Så reiser jeg meg, og ser en far i nabobilen som stirrer veldig på meg - den slitne mora med svømmende blikk og ustø gange som klamrer seg fast til noe som ligner mistenkelig på en pose med brun marokkaner. Eller hva det nå kalles.

Jeg holdt opp posen foran ansiktet mitt, ristet litt på den (aner ikke hvorfor jeg gjorde det?) og så slang jeg den inn i bilen. Så gikk jeg så stødig og elegant jeg klarte på isføret inn mot barnehagen.
Til den faren som trodde han var vitne til en tragisk menneskeskjebne utenfor barnehagen: Dette er da pepperkakedeig! Helt ufarlig! Den inneholder ikke palmeolje en gang! Og jeg er bare forkjøla! Og så var det innmari glatt!
 
Kommer du noen ganger litt uheldig ut? At du mistolkes, lissom?
 
Ha en rusfri fredag!

8 kommentarer:

 1. Haha, alle har vel vært der. :D

  SvarSlett
 2. Jeg skulle gjerne vært den faren som satt i nabobilen og så dette.
  Også skulle jeg spurt om du trengte hjelp :)

  SvarSlett
 3. Fantastisk!

  Håper dagen blir stadig bedre.

  SvarSlett
 4. Ha ha ha, fornøyelig. Kom til å tenke på en Seinfeld-episode der han hevder hardnakka at han ikke pelte seg i nesa, det så bare sånn ut fra nabobilen.

  SvarSlett
  Svar
  1. It wasn't a pick, it was a scratch! ;o)

   Slett
 5. Det er bra at bakingen ble vellykket da.

  SvarSlett
 6. Ha, ha du kan få skrevet om tilfeldighetenes samspill - morsomt å se det for seg iallfall.

  God bedring!

  SvarSlett
 7. Hahaha, hvor er Skjult kamera når en trenger det, liksom? God bedring :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails