lørdag 14. desember 2013

Hamleys. Og hekser.

Jeg ble invitert på en drømmefrokost på Hamleys i Oslo. Dere som følger meg på instagram kunne jo ikke unngå å få med dere det, da jeg plutselig begynte å spamme helt vilt med lekebilder. Jeg hadde tenkt til å la det bli med de instagram-bildene - det er grenser for hvor interessant det er at jeg har vært i en lekebutikk, lissom.
Vi forsynte oss godt fra den nederste hylla her, for å si det sånn...
 
Selv om Hamleys på Steen og Strøm i Oslo er i et mye mindre format enn Hamleys i London, er det fortsatt et eldorado for barn. Akkurat som i London, går det også her rundt assistenter som viser fram lekene og lar ungene få prøve seg. Sånt er gøy!


Vårt yngste barn er lett påvirkelig. Ser hun en bjeffende batteridreven hund med ballong rundt halsen eller en rosa gris med glitter, så bare ELSKER hun dem. Eller hvis hun ser ei spenne. Eller lego. Eller plastfisker. Hun ELSKER alt. Og hun ville jo ha alt. Jeg prøvde å forklare pedagogisk at vi måtte vente til jul, så får vi se hva som kan dukke opp. Det falt vel ikke helt i god jord, men hun oppførte seg menneskelig og fint. Da vi kom til en hylle med små plastfigurer tenkte jeg at jeg fikk være grei, og sa at vi kunne kjøpe en figur. Eller to. Jeg var spent på hvilken prinsesse hun ville velge. Modige Merida? Hårfagre Rapunzel? Eller den yndige Askepott? Tornerose? Eller Ariel?

Fireåringen trengte ikke betenkningstid, og plukket resolutt ut sine to favoritter. Og jeg veit ikke om jeg skal være stolt eller skremt. To flotte kjære kjente plastdamer står nå her hjemme hos oss, og de får vi nok stor glede av nå i førjulsstria.
Unnskyld meg? Av alle ting? Ursula? Og ho derre heksa fra Snøhvit? Kan de minne om meg - er det derfor fireåringen ville ha dem? Ja, ja, det er mangt man ikke forstår her i verden.

Hva er yndlingslekene til barnet ditt?

4 kommentarer:

 1. Hun har vel sett Siv - morna Jens på tv? ;)

  SvarSlett
 2. Fiskestang, balje og batteridrevne fisk :)

  SvarSlett
 3. ursula er ultimate girl power, synes det er tøft hun valgte henne. ;)

  SvarSlett
 4. He he, kanskje det var noe velkjent med de figurene ja, :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails