mandag 23. desember 2013

God jul!

I høytider og ferier går det virkelig opp for meg at jeg er voksen. Jeg (og mannen min, da) har ansvaret for at våre barn skal få ei ålreit julefeiring.

Nå skorter det ikke på julegaver her i huset, men det er ikke mengden julegaver som avgjør hvor bra jula blir. Det er stemninga. Det vi gjør sammen.

Ungene har kost seg med julepynting og jeg har bare resignert når de har plassert den ene julenissen etter den andre på de merkeligste steder. Juletreet er heftig pynta, med en del elegante elementer som dessverre drukner i alt mulig annet de har hengt opp. Men de har hatt det ålreit, og de er strålende fornøyde med resultatet.

Du trenger ikke å bygge en krybbe av mandler og hasselnøtter, ei heller er det nødvendig å støpe sine egne lys eller bygge pepperkakepalass fra bunnen av. Altså, synes du sånt er stas, så gjør du det. Men man trenger ikke.
Jeg lader batteriet til kameraet så jeg får tatt bilder i morra. Dette bildet er jo ganske julete og er tatt av Maria for noen uker siden.

Legg lista lavt, men gjør noe, er mitt julemotto. I skrivende stund har vi det meste under kontroll, vi senker skuldrene og tar det med ro.

Jeg ønsker dere alle ei riktig god jul!

11 kommentarer:

 1. God jul til deg og dine!

  SvarSlett
 2. Her tar vi det også helt med ro. Guttene og jeg har kost oss med Monsteruniversitetet i dag. Jeg er barnslig glad i barnefilmer. Gleder meg veldig til å se Frost i jula sammen med både de store og de små barna mine.
  Ha en super jul!
  Ellen :)

  SvarSlett
 3. God jul til deg og dine, Pia!
  Jeg stikker innnom når høytidsdagene svinner hen .
  Ha det kjekt !

  SvarSlett
 4. Man skal nyte jula for det den er verdt!
  God jul til deg og dine <3

  SvarSlett
 5. Sitter på toget etter nattvakt og har overlatt all julepynting til mann og barn, så jeg er spent. Men først håper jeg noen har tid til å hente meg på stasjonen om noen timer, for det viser seg at alle busser videre "hjem" har tatt ferie….
  God jul til deg og dine!

  SvarSlett
 6. Her har det vært senkede skuldre og mye kos i hele advent. Og ja, det har blitt endel rare ting og løsninger. Men guttungen har kost seg. Og jeg med. :-) I dag er det full fart. På ham. Ikke meg. :-) vel vel, en god jul ønskes deg og dine! :-) Juleklem fra Elin i skogen

  SvarSlett
 7. Helt enig! God jul til deg og alle dine :)

  SvarSlett
 8. Helt enig! God jul til deg og dine :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails