søndag 15. desember 2013

Bakst. Og kaffekapsler

Jeg føler meg liksom veldig voksen når jeg lett og ledig kan dra fram en pose egenstekte smultringer fra fryseren, OG når jeg klarer å servere en kopp kaffe.
Både avansert bakst og ikke minst kaffekoking er ikke der jeg er mest i støtet. Men med litt hjelp får man det til.
Selv om jeg skryter av egenstekte smultringer, er det Åshild som bør krediteres. Og sånne kaffekapsler er jo lettvint når man ikke akkurat klarer å sette på en kaffetrakter. Jeg har blitt tipsa om en nettside som heter Kaffekapslen, og der har de all slags kaffekapsler. Gøy for meg som liker å handle. Det kule brettet kjøpte jeg fra Lady Thirty i fjor.

Mestrer du alle sånne voksengreier, eller er det områder der du fortsatt sliter? Og liker du kaffe?

7 kommentarer:

 1. Kaffe er en nødvendighet. Barna har lært seg at mamma ikke er særlig koselig før den første koppen.

  Smultringer har jeg aldri prøvd på, men andre kaker går ganske greit. Montering av pepperkakehus ga et par gode brannsår. Akkurat da ville jeg heller vært liten, for det brukte å være pappa'n min som var ansvarlig for montering.

  SvarSlett
 2. Nå ble jeg først kjempe glad, også skuffet når jeg sjekket linken din. Kaffekapselen favoriserer Dolce Gusto med best tilbud til den maskinen, og dårligere tilbud til Tassimo maskinen.
  Tilbud på kaffe til kaffemaskiner er sjeldent, og ingen god start på dagen uten kaffe!

  SvarSlett
 3. Vi bruker bare Dolce Gusto, så jeg likte linken;)
  Mvh Pia

  SvarSlett
 4. Hei, Pia! Jeg kan verken koke kaffe, trakte den eller få meg til å like den. Jeg trodde også at jeg skulle komme til å vokse fra min forkjærlighet for spaghetti, men det skjedde aldri. Men jeg begynte å like makrell i tomat og ansjos da jeg ble voksen. Det er da noe...

  SvarSlett
 5. Hei!
  Jeg trakterer både kaffetrakter og presskanne rimelig greit, og baking har jeg sånn passe dreisen på. Men når datteren min som akkurat har fylt 19 strikker både sokker og votter, og det må jo virkelig kvalifiseres som voksengreier, da kjenner jeg at jeg blir bittelittegranne sur... ;) Ikke for at jeg ikke unner henne å kunne det, men for at jeg ikke kan påta meg æren for å ha lært henne opp til akkurat disse voksengreiene...

  SvarSlett
  Svar
  1. Google+ er kanskje ikke sånn derre voksengreie? Men jeg klarte uansett å lage meg en profil, gitt! ;P

   Slett
 6. Jeg liker bare kaffe med melk i. Satser på å få en melkeskummer til jul!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails