torsdag 14. november 2013

WTF?

Kjære Else-Beth!

Håper du har hatt det bra i Italia på "studietur";) Vi i arbeidslivet kaller nå en planke for en planke, og innrømmer at det er avspasering vi tar. Men greit nok, jeg skjønner at du vil at elevene skal tro at du og noen andre lærere har vært på "studietur" for å "utveksle ideer" sammen med noen "italienske lærere". Jeg holder tett, vettu!

Vi holdt jo like så godt Bønna hjemme disse dagene du var borte. Av erfaring holdes det ikke ekte skole når skolen setter inn vikar, og Bønna hadde større utbytte av å ha noen avslappende dager hjemme. Han har dessuten vært hardt angrepet av fotsopp i det siste, og måtte rett og slett kaste inn håndkleet. (Apropos fotsopp, hvordan er renholdsrutinene i guttegarderoben? Det hadde vært interessant å få tilsendt en oversikt over når og ikke minst hvordan det vaskes i dusjområdet)

Så må jeg bare få si at det IKKE stemmer at Bønna har opptrådd krenkende og uvørent på facebook - det hele dreier seg om en stor misforståelse! Bønna så at assistentlærer Bodil endelig fikk facebook-konto, og han ville jo bare legge igjen en hyggelig hilsen på siden hennes. (Til din info betyr WTF faktisk Welcome To Facebook - jeg forstår at du er en godt voksen lærer, men når man jobber med barn, burde det vel være et minstekrav å sette seg litt inn i barne- og ungdomskulturen?) Jeg forstår at det kan se ut som Bønna har kalt Bodil for Bitch, men her var det autokorrekturen som spilte oss et puss! Kan tro Bønna ble fortvilet da han oppdaget hva han hadde postet! (Men veldig merkelig reaksjon på denne Bodil? Å sladre til rektor med påstander om støtende og krenkende ordbruk hører ingen steds hjemme! Hun må da slite med litt av hvert? Ille at slike mennesker får jobbe med barn...)

En liten ide fra meg: Når jeg leverer Bønna om morgenen, legger jeg merke til en lærer som rusler rundt på måfå oppe ved ballbingen. Hva med å bruke denne læreren til noe mer nyttig? For eksempel å tilby trøtte foreldre en kaffekopp? Og et lite stykke kringle, kanskje? Det hadde vært en koselig gest overfor oss trøtte foreldre som er på vei til en lang og slitsom arbeidsdag der vi er nødt til å holde oss opplagte og våkne.

Ha en super dag, Else-Beth!

Mvh Pia

13 kommentarer:

 1. Hehe, "welcome to facebook". Snedig :D

  SvarSlett
 2. Haha! Det skumle er jo hvor du tar det i fra;)

  SvarSlett
 3. "En lærer som rusler på måfå oppved ballbingen ..." Ja, det er mulig noen foreldre tror det, la oss håpe det bare gjelder Bønnas mor!

  Takk for nok et morsomt innlegg! Jeg lurer, som "Her på Sandaker", på hvor du tar det i fra ...

  SvarSlett
 4. Eg er ein av desse som ruslsr rundt på måfå.... og ikkje berre ved ballbingen... ved busstoppet.. ut og inn av toaletta...bak skolen...i gangane... i skogen.... heile tida i mi eiga verd!!!!! :-)

  SvarSlett
 5. Stakkars assistentlærer Bodil. Hun har det virkelig tøft.

  SvarSlett
 6. Nyoppdaget blogg for meg i dag! Har lest om alt fra fotballfrue til bønnas intervju til dette - og jeg gir meg ende over. Snakk om å skrive med snert! Digger måten du ordlegger deg på - og jeg følger deg fullt og helt på mye av det du skriver om! Takk for denne fine bloggen - jeg legger meg til som følger og slenger deg med i blogglisten min, ok? ;)
  God helg - til deg - og Else-Beth, kan du skjønne ;)

  SvarSlett
 7. Fornøyelig innlegg om Bønna og hans verden, som alltid!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails