mandag 4. november 2013

Virkelig blant fiffen!

Du store min! Ska sei! Nå snakker vi!

Dere må klikke dere inn hit for å skjønne hva jeg babler om. (Ta det med ro - det er ikke noe lumsk virus jeg skal prakke på dere, ei heller et ubrytelig abonnement på et eller annet nyhetsbrev. Bare klikk deg inn og se!)

Har du gjort det?

Okei, da kan vi sammen si "Nå står ikke væla tel påske!"

Der var det liksom tre kjendiser. Og meg! Litt sånn malplassert sammen med super-Håvard og synge-Maj-Britt troner jeg. Fjase-Pia. Okei, jeg troner kanskje ikke. Men jeg er nå der.

FORUT hadde opprinnelig et veldig lekkert godslig bilde av meg, med et meget rundt, svett og rosa ansikt.  "Kan dere ikke bruke noe annet, a?" ba jeg. Og skal si de hadde massevis av flotte portrettbilder å velge mellom! Han Håvard oser av trygghet og vennlighet. Han er jo en helt. Maj Britt er vakker og talentfull, og de urbane totningene er litt sånn urbane. Og kule. Selv om de kommer fra Toten. Mens jeg er mer...merkelig.

Uansett, jeg synes det er en ære å bli kalt ambassadør. Dette var stas.

Og så burde jeg vel også skrevet noe gripende og flott om det å bli FORUT-fadder, men det får vi ta en annen gang.

(Men bli gjerne FORUT-fadder! Det er skikkelige saker! Ikke noe fjas og tull!)

14 kommentarer:

 1. Hehe, gratulerer! Rød løper neste? :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, jo takk;) Det var vel egentlig ikke meninga å fokusere så mye på meg, men håper FORUT kan få mer oppmerksomhet, for det unner jeg dem:)

   Slett
 2. Så kult! Men du, det er mange kule folk fra Toten altså, du er jo i rasende godt selskap iom at alle disse som er avbildet er fra Toten og omegn, Gustav og co i Urbane totninger sier seg jo sjøl hvor de er fra, May-Britt Andersen er jo fra Skreia og Håvard Tjora er opprinnelig fra Gjøvik:-) Hilsen meg fra Gjøvik:-)

  SvarSlett
 3. Og iom at Forut har hovedsete på Gjøvik også måtte jeg jo bli fadder, takk for tips og inspirasjon:-)

  SvarSlett
 4. Så bra!!! Gratulerer! Jeg har lært en del om FORUT via deg, og så lærte jeg masse da barnehagen til mormorungen arrangerte FN-dag :) CD'en til Maj Britt spilles omatt og omatt og vi synger med :) Er allerede Plan-fadder, så får se om jeg slår til her også etterhvert :)

  SvarSlett
 5. He he. Digger at du har like bra bilde av deg der som de du pleier ha her ;)

  Flott med gode ambassadører for flotte prosjekter! Stolt skal du være :)

  SvarSlett
 6. Så moro!! :) Herlig bilde syns jeg, med latter og glede :)

  SvarSlett
 7. Fantastisk Pia, du gjør en forskjell!
  FORUT er superbra, jeg elsker den årlige FORUT-kafeen i barnehagen der alle barna lager kafe og selger "FORUT"-leker og egenprodusert kunst til inntekt for Indrani, Lines og de andre barna :) De reiser til og med på flyturer til Bawatele hele barnehagen (helt virkelig for barna selvom flysetet er en stol i barnehagen ;) ) og fireåringen kan telle mye lenger enn meg på Malawisk ;)
  Heia Pia og heia FORUT!!!

  SvarSlett
 8. Veldig heldig med bilde :-) du e ein god ambassadør :-)

  SvarSlett
 9. Så bra, Pia. FORUT trenger ambassadører som deg. Har sett mange av dine flotte bilder fra turen din til India. Håper du og FORUT etterhvert får formidlet inntrykkene dine til et større publikum. Enig med deg! FORUT er ikke noe fjas og tull, men bunnsolid i sitt arbeid!

  SvarSlett
 10. Wohooo! Ska sei! :)

  Nydelig ambassadør. Takk for inspirasjon!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails