fredag 1. november 2013

Rabatter! Og outfits

Jeg er jo ytterst dårlig på sånne outfitsbilder. Jeg har prøvd, litt sånn småseriøst, foran speilet på badet. Men det blir ikke særlig heldige bilder, for å si det mildt.

Jeg vet at jeg kunne lagt litt mer sjel i valg av location, slått til med litt sminke og kanskje brukt noe annet enn en mobil i halvmørket. Men det gidder jeg ikke.

Nå måtte jeg bare slå til med en outfit. Da jeg hadde den Lilleba-giveawayen, sa Kathrine fra Tre Hjerter at hun skulle sende meg en Lilleba-pysj. Jeg trodde jo at det skulle bli et barneplagg. Men så fikk jeg en pysj til meg selv! Og da ble jeg i ekstase. Fikk nesten lyst til å pakke inn pysjen og gi den til meg selv til jul. Men det er jo så lenge til.
Fireåringen er fotograf og tar ganske uskarpe bilder som egentlig blir ganske fine. Det kan se ut som jeg har på meg en slags onepiece. Det er ikke tilfelle. Jeg har på meg en nattkjole som heter Gjertrud og ei bukse som også heter Gjertrud. På lomma er det et utdrag fra diktet "Det syng" av Arne Garborg, og det hadde ikke jeg fått med meg hvis jeg ikke hadde lest inne på Tre Hjerters nettsider, for det var rimelig liten skrift på den lomma.
 
I dag har Tre Hjerter-Kathrine bursdag og feirer med å gi 25% rabatt på Lilleba-produkter. (Bruk koden HURRA)

Er du ute etter mer farger, kan jeg tipse om Polarn O Pyrets tiårsjubileum. Der finner du massevis av flotte klær på salg akkurat nå, for eksempel pysjer. Og sirkus-klær. Eller Pippi-klær, som vi synes det minner om.

(Dette innlegget merker jeg med "sponset innhold", siden jeg har fått noen av klærne på bildene. "Sponset innhold" betyr ikke at jeg får betalt for å skrive dette, og dette er ikke annonselinker der jeg kan tjene penger hvis noen eventuelt klikker seg inn for å handle. Bare til info. Jeg kommer bare med tips:)

Ha en fabelaktig fredag!

6 kommentarer:

 1. Syns du tok deg veldig godt ut..! :) God helg :)

  SvarSlett
 2. Takk for innleget!
  Litt morro paa kvelden da.
  Hilsen
  Suse

  SvarSlett
 3. Å fy søren du er heldig. Du tenkte ikke på å pakke den inn og gi den til meg i julegave altså?! :-)

  SvarSlett
 4. Du kler veldig godt å ha litt lengde på håret.
  Ser ut som en deilig pysj.
  Ellen :-)

  SvarSlett
 5. Så fin pysj :-) Det er så artig når det er ungene som skal ta bildet, og du som motiv må justere deg inn etter kameratet....og ikke omvent ;-)

  God søndag!

  SvarSlett
 6. Så flink 4 åring som tar bilde av en flott mamma ;) Ja og flott pysjamas også! ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails