onsdag 13. november 2013

Julepynt. Del 3

En trofast og god leser skrev at jeg hadde utvist svært dårlig skjønn da jeg begynte å skrive om jul allerede i oktober. For i oktober begynte jeg faktisk så friskt og fint med min julepyntføljetong, som lissom skulle bli en så flott og fengende og gripende julepyntføljetong som bloggverdenen sjelden hadde sett maken til.  Men etter to tips sto jeg lissom bom fast. Men nå har det løsna igjen! Her kommer DEL TRE i serien om julepynt.

Nå er det ikke akkurat så mye julestemning over denne pynten. Men den var jo kul, da! Tenk å ha en Harry Potter hengende på juletreet! Eller en Batman!

Nok en gang er etsy kilden, og butikken heter Creative Butterfly. (Og der har jeg også lånt disse bildene)

Jeg ser at dette ikke en julepynt for alle og en hver, og lover deg at det kommer noe mer tradisjonelt i del fire. Så her er det bare å følge med!

Takk til alle gode kommentarer i forrige innlegg og inne på bloggens facebookside. Jeg har diskutert litt med kritikeren i kommentarfeltet her, og nå er jeg ferdig med det. Og jeg må bare si at det er bra med konstruktiv kritikk, og jeg forventer ikke at alle skal digge meg/bloggen og det tror jeg absolutt ikke er tilfellet heller. Hadde jeg ikke blogga selv, og kommet over en blogg som min, hadde jeg vel sikkert himla med øynene til tider, jeg også.  For eksempel akkurat nå himler jeg veldig, merker jeg, og må gå og ta meg et glass pepsi max.

Ha en toppers kveld!

6 kommentarer:

 1. Wow, den julepynten hadde guttene mine DIGGA!

  SvarSlett
 2. Kjenner en som ville elska den julepynten! Hvem vet, kanskje dette blir tradisjonell julepynt for neste generasjon. Danker

  SvarSlett
 3. .......danket ut dorullnisser, liksom........ Skulle det stått i forrige innlegg.

  SvarSlett
 4. Jeg vil ha en supermann!!!
  Og jeg liker bloggen din:)

  SvarSlett
 5. Hehe.. Denne gjengen hadde jeg gladelig hengt på treet et år :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails