tirsdag 19. november 2013

Jo og Odd og Adil.

Noen ganger blir jeg nesten forelska. Det blir kanskje feil å bruke akkurat det ordet. For det er ikke den samme følelsen jeg hadde i tenåra da jeg var forelska i ...kremt...Michael Jackson. Og Michael George. Og gutta i Drama. (Jeg håper ikke jeg var forelska i Boy George? Huff. Jeg husker ikke.)

Uansett. Nå er jeg godt gift og fortsatt fornøyd med han jeg har. Men det er nå noen menn som får meg til å smile. Noen menn som får meg til å tenke "Han er nå en riktig going, da". Og så tenker jeg gjerne et "smelt" eller "sukk" etter det igjen.

Du har jo Jo. Som ikke er en typisk going, men en flott og ikke minst talentfull type.
Odd er en going. Det må jeg bare si.
Og nå i det siste har jeg falt for Adil. Flate, for en flott fyr!


Har du noen favoritter?

Jeg glemte Jens. Ylvis-gutta. Og Barack.

17 kommentarer:

 1. Adil har litt heltestatus hos meg og en dag skal han få sin hyllest hos meg. Han er et godt forbilde! Jeg er glad for at han har appell til unge, for han forfekter de rette verdiene.

  SvarSlett
 2. Jeg er enig. Skrevet med et henført sukk.

  SvarSlett
 3. Haha, kan ikke bli mer enig. Digger Adil, for en flott, sympatisk, veltrent og for et fantastisk medmenneske....

  SvarSlett
 4. Jeg var forelska i Paul Young. Kunne fantasere om han i timesvis...
  Ellen :)

  SvarSlett
 5. Bård og Vegard! Den forelskelsen har jeg hatt i mange år! Siden de var skamunge...

  SvarSlett
 6. Enig med deg, fine fyrer du nevner.. Så har vi jo Blipp, Kåre Magnus og Erik Solbakken.... Skulle vært 25 igjen, sukk.. og Ylvis-brødrene er jo festlige og fine å se på :)

  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 7. Tror vi har samme smak når det gjelder mannfolk! Liker forøvring også godt Kåre Willoch - fikk en gang spørsmålet om hvem jeg ville tilbrakt kvelden med - en eller annen kjekkas eller Kåre. Jeg var ikke i tvil.... :)

  SvarSlett
 8. Adil er fin. Og George Clooney. Da jeg var ung, likte jeg han skjønne indianeren i "I ville vesten", Duane Loken.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, han hadde jeg helt glemt - var stooor fan av Duane jeg også!

   Hilsen Hilde

   Slett
 9. Adil er også hyggelig.
  Min sønn var en av Adils hemmelige dansere på tv, det andre programmet, med black metall-gutta. Da fikk jeg hilst på Adil, og han er en herlig fyr! som også tok så vare på gutta.
  Ellers har jeg ingen spessiell jeg synes er skjønn.......kanskje jeg er blitt for gammel? Hm?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er det jeg mener når jeg sier at jeg har falt for Adil - han har jo alltid vært kjekk og talentfull, men som danselærer framstår han som en meget sympatisk og hyggelig fyr - veldig bra! BM-gutta var flinke! Det var sikkert gøy for dere å se dem!

   Slett
 10. Adil får min stemme også!

  SvarSlett
 11. Hm. Jeg er mer på Bruce Willis og Robbie Williams og sånn. Men da slipper vi jo å krangle om han der Adil-mannen.

  SvarSlett
 12. Adil, sukk mitt hjerte:-) Og Robbie Williams for kulheten.

  SvarSlett
 13. Flotte menn. Også jeg fant jeg nylig ut hvem søster`n til Adil er: http://www.nrk.no/skole/klippdetalj?topic=urn:x-mediadb:19663

  SvarSlett
 14. Åh, akkurat nå er jeg utrolig fascinert av Hans Olav Lahlum. Ikke så mye på grunn av utseende, men den intelektuelle kapasitet og formidlingsevnen rundt sjakk-VM har vært uovertruffen! Så galt kan det altså gå...

  SvarSlett
 15. Jada: Adil, Torvald (!) Stoltenberg, Koffi Annan, m flere og flere. Og ja. Bra å se bra folk. Jeg har noen damer også som Eva Joly, Gro Nylander. Kunne sikkert kost meg med en god middag og Knut Borge eller Mathias Høgmo. Eller vist interesse for sigarer med Bill Clinton.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails