lørdag 16. november 2013

Ja, kan han egentlig det?

Til deg som har googlet "Kan Furby dø?" og havnet inne i bloggen min, vil jeg bare si at jeg noen ganger lurer på det samme selv.

Og vi får jo bare håpe at det er mulig at selv en Furby kan bli trøtt av livet. Altså, jeg har ikke noe i mot vesenet. Men noen ganger... Ja, jeg skal ikke komme med ufinheter.

Men et tips er å sperre ham inne i en eske. Da blir det stille.

Bare for å presisere : Furby er ikke navnet på noen av barna mine. Vi snakker et kosedyr. En slags leke.

7 kommentarer:

 1. Det var en bra kombinasjon av søkeord. Håper at folk etterhvert fant de de lette etter.

  SvarSlett
 2. Hehe. Jeg har en klassiker hos meg - det er alltid noen som søker på "kul på hodet". Da kommer man til meg.

  SvarSlett
 3. Mi datter hadde en furby i mange år. Det er den leken som definitivt måtte være med på alt. Me coco het den og var alltid sulten. Etter mange år i serdeles aktiv tjeneste der den etterhvert begynte og skrape når den rørte på ørene og det ene øyet var varig lukket så døde den helt. Den blei begravd i de svenske skogene der vi bodde og vi sørga alle mann... Lengselen etter ett nytt levende vesen kom over oss og furbyen blei oppgradert til ett marsvin. Marsvin er teite dyr også lever de kjempelenge... Sukk

  SvarSlett
 4. Fantastisk, nå fikk jeg dagens latter ;) hehehe...jeg får meg også noen gode skratter av å se hva folk søker på hos meg også...av en eller annen grunn er det mye sex-relatert..forstå det den som kan ;) God helg :)

  SvarSlett
 5. Ha ha, takk for presisjonen til slutt der.

  SvarSlett
 6. Haha. Ja, det er morsomt (og noen ganger veldig, veldig rart) å se hvilke søkeord som leder til bloggen :-)
  Pludrehanneklem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails