fredag 18. oktober 2013

Vinn en Lillebapysj fra Tre Hjerter!

Jeg har tidligere skrevet om de deilige klærne fra Lilleba. Så når Kathrine med butikken Tre Hjerter lurte på om jeg ville ha en pysjamas og om jeg ville gi bort en til en bloggleser, så skrek jeg JA!
Derfor, enkelt og greit, spør jeg deg: Vil du ha en pysjamas? I den svaleste og mykeste bambus et menneske kan tenke seg?

Gå inn til Tre Hjerter, finn ut hvilken pysj du vil ha, og skriv det i en kommentar. Du kan gjerne prøve deg med smisking ved å skryte av Tre Hjerter, følge dem på Facebook eller noe annet artig.

Jeg trekker en heldig vinner på mandag.

Og sånn helt på tampen: ha en vidunderlig fredag!

EDIT: Siden den første vinneren ikke har meldt seg til tross for etterlysning både i bloggen og på bloggens facebookside, må jeg bare trekke på nytt. Benedicte - du har lagt igjen mailadresse - jeg tar kontakt med deg:)

80 kommentarer:

 1. Jeg liker på fb jeg! Kunne tenkt meg den nattkjolen som er på bildet i innlegget her. "Festlig" i str 98-104 :-)

  SvarSlett
 2. Så mange flotte pysjer! Jeg tror jeg ønsker meg Lilleba sitt pysjsett med blå strikkestriper i størrelse 98-104. Og nå skal jeg jammen gå inn og like Tre Hjerter på FB!
  http://www.trehjerter.no/productdetails.php?product=2332

  SvarSlett
 3. Tre Hjerter er nå lagt til og likt på fb. De hadde jo utrolig mye fine klær der!!! Vi ønsker oss Lilleba pysj festlig i str 68.

  SvarSlett
 4. Festlig nattkjole i str 98-104 merker jeg at jeg ønsker meg noe veldig! Var jo veldig mye i den butikken jeg kunne tenkt meg, egentlig! Ha en super helg, du også :)
  Klem Anette

  SvarSlett
 5. Vi elsker Lilleba! Ja, både Louise og mamma`n. Selv om mamma`n ikke har noen pysj selv da (men ønsker seg - veldig). I alle fall - Louise ville sett flott ut i en festlig pysj (str. 110-116).
  Tre hjerter følger vi allerede - seff. ;-)
  God helg!

  Mvh
  Bente
  bentegravem@hotmail.com

  SvarSlett
 6. En pysj med hekleroser hadde blitt supert for babyen som ruger og spreller og knør i magen min :)

  SvarSlett
 7. Pysjsettet med strikkestriper ønsker vi oss, såklart! (Man er da strikkedame med strikkeblogg.) I str 110/116 (5-6 år) til frøkenen på treogethalvt, "foj jeg voksej kjempefojt og kjempehøyt, jeg mamma!"

  SvarSlett
 8. Aftensang. Definitivt. Jeg har en selv nå, og jeg har aldri lyst til å ta den av...

  SvarSlett
 9. åååå, liker Lilleba! Bebissen ønsker seg uglepyjamas, det er jeg ganske sikker på :-)

  SvarSlett
 10. Jippiii, Lilleba pysjene er så herlige! Jeg ønsker meg pysjsettet med strikkestriper til storegutten min på 3, snart 4 år :-)

  SvarSlett
 11. Min lille knopp, ønsker seg ny pysj på sin kropp
  Den som heter Festlig vil passe til oss, kanskje fordi vi er fra Moss
  Fire måneder stor, men litt mindre enn sin mor,
  Vil størrelse sekstiåtte, passe til hun begynner på potte (?!)
  Med skrantende rim, avslutter jeg nå med en brødskive prim
  Og hvis hun kunne snakke, er jeg sikker på at hun ville takke
  De flotte Tre Hjerter og bloggdame Pia, som holder til borte i lia
  For en veldig fin pysj i bambus og bomull, som gjør vårt lille gull sovner hver kveld uten noe tull...

  SvarSlett
 12. JA! Vi vil ;) Lilleba klassiske strikkestriper (blå) likte jeg, og i enda noen år bestemmer jeg hva stort sett hele familien liker å kle seg i.. ;) Med tre gutter liker vi kvalitet, og kunne nok trengt noe nytt som Arvingen kan forsøke å slite ut før Sjefen og Mini slipper til.. ;) Bli forøvrig gjerne med på min konkurranse hvor du kan vinne superkule luer til hele familien. Hm. Når jeg tenker meg im kunne vi jo gjort en avtale.. Send meg en mail, Pia.. :p

  SvarSlett
 13. Her har vi en storebror som virkelig fortjener noe godt å sove i -lillesøster får tenner og de kommer ikke stille:()
  Så om storebror skulle være den heldige her så ønsker vi oss Lilleba pysjsett - Strikkestriper (blå) i størrelse 3-4 år.
  k.eilertsen@hotmail.com

  SvarSlett
 14. Jeg syns denne var helt herlig: http://www.trehjerter.no/productdetails.php?product=2338 ønsker meg i str 86 til lillegutt :) Krysser fingrene! (b-naess@hotmail.com)

  SvarSlett
 15. Nattis som vi kaller det - eg ønskjer meg Lilleba nattkjole - Festlig i str 110-116 :)

  SvarSlett
 16. Lilleba er supermykt og så fint! Jeg trekker et lodd og krysser fingrene for vinnerlykke! Pysjen med blå strikkestriper, gjerne størrelse 62/68. Lillegutt kommer om ca 5 uker, det er så koselig :-D

  SvarSlett
 17. Lilleba pysjsett - Aftensang (blå) str 122-128
  Elsker mønstrene og bambusen. Også bor jeg jo på Jæren, så har en nær tilknytning til Garborg.

  SvarSlett
 18. Åå! Vi ønsker oss veldig denne pysjen (http://www.trehjerter.no/productdetails.php?product=2337) i str 92 :-) Har hatt lyst på LilleBa pysj til gutten min siden han ble født men lommeboka sier dessverre nei :(

  SvarSlett
 19. Ja, takk - en råååsa nattkjole ;)

  SvarSlett
 20. Herlig♥jeg ønsker denne til min lillegutt http://www.trehjerter.no/productdetails.php?product=2338 størrelse 86:)
  "Smisker" med å følge bloggen deres jeg da for jeg har ikke fb;)

  Krysser fingerene!

  SvarSlett
 21. festlig nattkjole i 110/116, hadde vært drømmen:) krysser fingrene for at jeg er heldig:)

  SvarSlett
 22. Pysjsett Strikkestriper blå str 134-140 ønsker jeg meg:). Hilsen Birgit.

  SvarSlett
 23. Pysj er sunt, året rundt
  krysser fingrene for at en pysj strikkestriper blå str 86 finner veien hjem til oss

  martine@svarstad.com

  SvarSlett
 24. Bambus er toppen og Lilleba like så <3 Ønsker kjolen i innlegget, festlig i str 98-104. God helg :-) Marie

  SvarSlett
 25. Venter en liten mann i januar, å han skulle helt klart hatt en lilleba pysj. Bare det beste for en liten skatt som han!
  Kan tenke meg at dersom han skulle velge ville han valgt pysjen "strikkestriper" i størrelse 56.
  God helg til deg :-) ina

  SvarSlett
 26. Ja jeg vil ha, pysj fra Lilleba! Pysjsett i midnattsblå, for at lillemor skal bli så fin så :-) Masse fine klær hos Tre Hjerter :-)

  SvarSlett
 27. Ja vi vil ha pysj fra lilleba! Tror snupps hadde blitt søtere enn sukker i pysjen festlig i rosa! I str 86 kan den vare heeeele vinteren og kanskje litt til :)

  SvarSlett
 28. Aftensang, str 122-128. Det hadde vore fantastisk kjekt å få ein slik!

  SvarSlett
 29. Åh så deilig :) Jeg ønsker meg en festlig nattkjole i str 98 til Siljemor :)

  SvarSlett
 30. Fikk pysj i gave for et års tid siden, elsker den! Jeg ønsker datteren min nattkjolen Festlig i str 110-116. Liker båd her og der ;)

  SvarSlett
 31. Ja takk! Jeg vil gjerne ha en Lilleba-pysj fra tre hjerter:) ønsker pysj-settet aftensang i str. 98-104

  SvarSlett
 32. Å, Strikkestriper, str. 98 var så tøff! kviskre att yahoo.no

  SvarSlett
 33. Hekleroser i str 98 var utrolig nydelig. Håper vinnerlykken står meg bi denne gang :)

  SvarSlett
 34. Oj! Vanskelig valg, mye fint i butikken. Valget lander på Lilleba pysjsett - Strikkestriper blå str. 122 - 128. Denne går garantert i arv til lillebror hvis jeg blir den heldige vinner:-)

  SvarSlett
 35. Oi! Min lille prins på 4 har begynt å reagere på ull (får sår), så da ønsker jeg han veldig en pysj i deilig bambus, for eksempel http://www.trehjerter.no/productdetails.php?product=2332, Strikkestriper blå str 122-128. Er redd 110-116 blir liten. Veldig fin nettbutikk, ikke sett den før!

  SvarSlett
 36. Oi! Min lille prins på 4 har begynt å reagere på ull (får sår), så da ønsker jeg han veldig en pysj i deilig bambus, for eksempel http://www.trehjerter.no/productdetails.php?product=2332, Strikkestriper blå str 122-128. Er redd 110-116 blir liten. Veldig fin nettbutikk, ikke sett den før!

  SvarSlett
 37. Ja!
  Denne i str 122/128: http://www.trehjerter.no/productdetails.php?product=2332
  Jenter kan også ha blå pysj nemlig :)

  SvarSlett
 38. Hei! Ønsker meg "Lilleba pysj - Strikkestriper (blå)" i størrelse 80 (http://www.trehjerter.no/productdetails.php?product=2338), hadde passet perfekt (ikke til meg, vel og merke)! :-D Krysser fingrene!

  SvarSlett
 39. En pysjamas hadde vært flott å vinne, kanskje hun da ville lagt seg til tiden hun skulle. Farge, fasong, eller mønster har ingenting å si, alt kler den smukke. Flotte nattdrakter var de alle sammen, nå håper vi at vi stikker av med en av dem. Størrelse 110 hadde vært flott.

  Fantastisk blogg, alltid et hyggelig avbrekk i en travel hverdag.

  Kari-louise@hotmail.com

  SvarSlett
 40. Her var det mye fint! Likte spesielt godt pysjen "name it willi wool newborn nightsuit". Den hadde vært kjekk å ha i størrelse 74 ;)

  Og du har en super blogg, Pia!

  Hilsen Margrethe S

  SvarSlett
 41. Jeg svingte innom siden deres, og jeg må nok si at Festlig i 7-8 års storleik ville blitt tatt godt i mot her i gården. Ha en knall helg, Pia! Hilsen Pia! :)

  SvarSlett
 42. Ugler i mosen, i str. 3 mndr, kunne jeg tenke meg å vinne.
  Og da er det ikke et av de to barnebarna mine som blir den heldige, men en liten prins som vil komme i mars neste år, født av min niese. Grunnen til at jeg vil gi den til HENNES barn, er at hun nettopp fortalte at "Sulla meg litt" (som er ordene på rumpa på nattdrakten) var sangen hennes mor pleide å synge til henne, og som hun nå tenker å synge for sin sønn.
  bjstoen@hotmail.com

  SvarSlett
 43. Ja, hurra! Ailo har såå lyst på Ugler i mosen i størrelse 92! Så fin pysj og så fin nettbutikk. Må kikke mer der inne ja:)
  Elin og Ailo

  SvarSlett
 44. Vært inne på siden, mye fint ja , og jeg må inn å se mere etterhvert. Liker på FB også. Pysjen vi ønsker oss er lilleba pysjsett -strikkestriper i blått. Str 110-116. Håper vi har vinnerlykke nå da. Ha en fin dag. Mvh Caroline. c_pedersen2000@yahoo.no

  SvarSlett
 45. Jeg lytta til deg før jul i fjor og bestilte verdens nydeligste Lilleba-nattkjole til mormorungen. Nå er det jo en farmorunge på vei, så da må jeg jo ønske meg en babypysj i enten blått eller rosa... :)

  SvarSlett
 46. Så mange herlige pysjer. Jeg kunne tenkt meg en til meg selv også.. Hvis jeg er så heldig å vinne, ønsker jeg meg denne til minsten: Lilleba pysjsett - Strikkestriper (blå)
  Supergod helg til deg og dine!!

  SvarSlett
 47. Eg hadde blitt hoppande gla om sonen min på 14 mnd kunne fått Lilleba pysj strikkestriper. Han søv lite så vonar ein deilig pysj kan hjelpe å gi både mor og son litt sårt tiltrengt søvn. Heidi

  SvarSlett
 48. Vi ønsker oss Lilleba pysjsett - strikkestripee i blått str 98- 104. Hvis vi vinner skal storesøster bruke den nå og lillebror kan få den når han blir stor nok.

  SvarSlett
 49. Lilleba pysjsett- aftensang blå. Utruleg fine klede!

  SvarSlett
 50. Hvis jeg vinner ønsker jeg lilleba pysjsett med blå strikkestriper i str 98-104. Skikkelig fin!:)

  stine.myrvollen@gmail.com

  SvarSlett
 51. Hekleroser i str. 98 hadde passet fint til min lille skatt :)

  SvarSlett
 52. Vanskelig å velge, men synes den med blå strikkestriper er fin (og det er kanskje drøyt å ønske seg hekleroser og matche sengetøyet :)). Så blå strikkestriper i str 86. Disse klærne er virkelig helt fantastiske.

  SvarSlett
 53. Ja takk, slenger meg på den lange listen over og sier gjerne en blå en i str 86 :-) De er skjønne!

  SvarSlett
 54. Å ja nååå skjønte jeg at jeg faktisk skulle klikke meg inn på linken og se - dermed falt ønsket på en blå todelt pysj str 98-104 i stedet. Hvis jeg skulle være så heldig å vinne. Hehe.

  SvarSlett
 55. Jeg skriker JAAA!!! Aftensang settet i blått i str 104. Det merket er så nydelig at jeg kommer til å drømme om det inatt *sukk*
  Linn730@hotmail.com

  SvarSlett
 56. Jaaaaaa! Lilleba strikkestriper til 2 åring ønsker jeg meg;))
  h-walls@hotmail.com

  SvarSlett
 57. Hei, disse har jeg hørt så masse skryt om. Står på ønskelisten til jul.
  Aftensang str 134-140 til Mia, som eeeeelsker kosetøy.
  God søndag.
  Hilsen Kari :)

  SvarSlett
 58. Ooooi! Disse har jeg tittet litt på, for de er så FINE!!! Jeg skulle i grunn hatt en pysj selv jeg, så jeg ønsker meg Lilleba Ragnhild/Gjertrud pysj - Vinterland jeg. Nå blir det spennende! Og ja, jeg spretter inn på fb og følger der også nuh:)...

  SvarSlett
 59. Å, ja! Nydelige pysjer. Ønsker meg festlig pysj i str 92.
  ingridfax@hotmail.com

  SvarSlett
 60. jeg vil ha den som heter ugler i mosen str 80! kjempe fine klær har lilleba! dette er første gang jeg var innom tre hjerter!! mye fint jeg kunne tenkt meg, bra merker og fryd og gammen ;)

  -simona-

  SvarSlett
 61. pysjsett med strikkestriper ønsker vi oss :)
  Fikk en lilleba pysjamas i gave til minsten, og det er beste plagget vi har hatt. Synd de vokser ut av så flotte klær. Er derfor strategisk og ønsker pysj til storebror som kan arves videre om vi er så heldige at vi vinner.
  Har likt tre hjerter på facebook :) Masse fint i butikken, må inn og titte litt mer :)

  -Camilla-

  SvarSlett
 62. Pysjene ser så nydelige og myke ut! Hekleroser i str 74 er ønske her i huset:)

  SvarSlett
 63. Så fine nattkler! Me ynskjer oss ein blå Lilleba nattkjole til minstemor:-) Kryssar fingre og tær..
  Mvh Betsy
  betsy.nikolaisen@hotmail.com

  SvarSlett
 64. en slik pysj kunne i grunn alle i huset her tenkt seg! men om vi må velge, så tar vi en aftensang i blå..strl 134-140 ..for da kan alle 4 bruke den i tur og orden ;)

  SvarSlett
 65. Hei på deg! Jeg ønsker meg Lilleba pysjen Festlig i str 110-116. Rett og slett en nydelig pysj!! :)
  Deler og liker på facebook :)
  bk_bv@hotmail.com

  SvarSlett
 66. Aftensang - 98-104 :) Nyyyydelige pysjer! Krysser fingre!

  Cathrine - cathsten at hotmail dått com

  SvarSlett
 67. http://www.trehjerter.no/productdetails.php?product=2332 i størrelse 98-104
  Den het strikkestriper og er todelt.

  SvarSlett
 68. Ååååå,jeg er et selvutnevnt pysjmenneske. ELSKER pysjer! Og denne Lilleba Ragnhild/Gjertrud - Vinterland-pysjen ser helt fantastisk snasen ut! Jeg har riktignok 3 barn som nok også kunne tenke seg en slik deilig pysj,MEN,jeg så den først!! Selvsagt likt "Tre hjerter" på FB og jeg lover at om jeg skulle være så heldig så skal også barna,(ihvertfall ett av de),få seg en slik deilig herlighet fra Tre hjerter!! :D *Årets snilleste mamma*

  Henriette -( henriette_medalen at hotmail dått com)

  SvarSlett
 69. Jeg vil gjerne haName It kids Vrisa pyjamas (valerian) i str 122

  SvarSlett
 70. Så spennende butikk! Alltid stas å oppdage gode nettbutikker:) "Ugler i mosen" i str 98 hadde lillegutt blitt veldig glad for!

  Hilsen fra Ingrid (Ingrid.uh@gmail.com)

  SvarSlett
 71. JAAA! -det ville jeg også ha ropt! Disse pysjene er nydelige -og ville selvfølgelig passe PERFEKT til verdens nydeligste baby (som vokser så fort som bare det, og har vokst ut av nesten alle pysjene sine..). Hekleroser er min favoritt.
  -Og et pysj-innlegg mangler forresten på bloggen min.. *blunkesmilefjesmedhjerterogpysjeriøyet*

  -Hedda-

  SvarSlett
 72. Jeg kunne veldig gjerne tenke meg å vinne en pysj til meg selv jeg, Lilleba Gjertrud Heklerose hadde vært midt i blinken nå som frosten har tatt tak rundt oss.

  SvarSlett
 73. Er eg forseint ute no??!! Lilleba er heilt fantastisk gode kle. Jenta mi ønskjer seg nattkjolen "festlig". Ho meinar sjølv at ho vekse sånn om natta at pysjbuksa blir for lita ;) 4 år og ganske kvikk.

  Helsing Hanne
  (haneh28@hotmail.com)

  SvarSlett
 74. For noen nydelige pysjer:-) Jeg kunne tenkt meg Lilleba pysjsett - Strikkestriper (blå) i str 110-116 til størstemann (da han har vokst ut av alt i løpet av sommeren). Bor i kalde Trøndelag, så vi trenger litt å varme oss på:-)

  SvarSlett
 75. Å, her vil jeg veldig gjerne være med. Pysjene er nydelige og gode og varme til vinteren.
  Jeg kunne godt tenkt meg Strikkestriper (blå) i str 3-4 år til min lille trollunge. :)

  SvarSlett
 76. Fint tips til hjemmeside å handle på! (Hjemmeshopping har blitt redningen nå etter hvert) Likte Trehjerter.no. Lilleba pysjsett - Strikkestriper (blå) hadde vært en flott julegave til fetter Josias som er 4 år. Mine egne barn har masse pysjer!

  SvarSlett
 77. En 'festlig' nattkjole i str 110-116 hadde gjort natten til en fest for min unge dame :)

  SvarSlett
 78. Lilleba pysjsett strikkestriper hadde vært supert til gutten min på 2,5, som fortjener det beste! Hadde en body til han da han var mindre fra Lilleba, som vi brukte vannvittig mye uten at den ble slitt. Nå som begge foreldrene til pjokken er studenter - blir det lite sånne kvalitetsklær. Har prøvd å forklare til besteforeldrene (ja, de burde jo ta ansvar for klesinnkjøp når økomien vår er på studentbudsjett sant?) at gutten VÅR ikke kan ha billige pysjamaser fra kjedebutikkene, men de ser ikke ut til å bry seg. Kommer med ene handleposen etter den andre med klær fra HM, Cubus og Lindex. Respektløst? Sier jo til dem at den fine glatte huden til pjokken kan få nupper og bli rød av den slags klær, men tror du de hører? Sier bare at vi får skaffe oss ekstrajobb vist vi skal være så kravstore. Etter min mening er det de som er kravstore da.. Ekstrajobb ved siden av studiene? Hallo, vi er jo på skolen tre ganger i uken, og innimellom må vi jo få slappe av og lese litt blogger også menst gutten er i barnehagen? Såpass burde de da kunne unne barn og barnebarn. Nei, som sikkert både du og Bønna forstår så er det nok pjokken vår som skulle hatt en deilig pysj i bambus fra lilleba! ;)
  Connie

  SvarSlett
 79. Oooooh, håper ikke jeg er for sent ute!?
  Jeg ønsker meg en Strikkestripe-pysj til 2-åringen som har mest ebay-pysjer... :/
  Har lika og greier. Lover.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne Helene! Du var litt for seint ute! Jeg trakk nummer fem hvis jeg talte bakfra - en Cicilie vant:)

   Slett

Related Posts with Thumbnails