lørdag 19. oktober 2013

Julepynt. Del 1

Jeg bør ikke begynne å skrive seriøse juleinnlegg, for da vet jeg at jeg blant annet har en ilter bloggleser som heter Gro som kommer til å løpe etter meg og slå meg med en klarinett. Men jeg er fan av Blafre, og så at de blant annet kommer med kule julekuler! Og julebokser! Og de må jeg bare dele med dere.

Sånn. Da har jeg gjort det.

Når vi først er inne på emnet jul - liker du fargerik og litt annerledes julepynt, eller går du for det mer tradisjonelle?

(Kom akkurat på at jeg skal skrive en føljetong, Gro, om julepynt. Dette var del 1. Gled deg til alle de andre julepyntinnleggene!)

11 kommentarer:

 1. Jeg gleder meg, selv om jeg ikke heter Gro.

  Hvis vi hadde hatt et sånt tøft hus som deres så hadde jeg også valgt tøff julepynt.

  SvarSlett
 2. Sånne julekuler skal jeg definitivt ha. Selv om de kanskje ikke helt matcher mannens kuler med motiver fra A nightmare before christmas... De får henge i hvert sitt rom

  SvarSlett
 3. Juhuu, JUL!!!! Jeg avventer litt med mine juleinnlegg, men gleeeeeeeeder meg :) Fine julekuler og bokser, absolutt. Men jeg er litt tradisjonell når det kommer til jul, alle nye ting må vokse på meg. Noe jeg tror disse kulene absolutt vil gjøre ;)

  SvarSlett
 4. Kjempe fin julepynt! Jeg har en blanding av tradisjonelt og nytt, og er veldig fornøyd med det. Jeg skal snart ut å kjøpte meg nye pepperkakeformer. Gleder meg allerede til desember og juleforberedelser :-)

  SvarSlett
 5. Blafre har kule ting. Jeg har første juleinnlegg in pipeline jeg også.

  SvarSlett
 6. Jeg er nok litt mer av det tradisjonelle slaget når det gjelder jul :-)

  SvarSlett
 7. For tidlig for juleinnlegg??? Går det an da? Jeg gleder meg til jul fra slutten av august, og julen kan ikke komme fort nok. Det er nesten så jeg syntes litt synd på de som ikke har julestemning i mer enn noen uker før jul :-)
  Ikke noe er som å gå og glede seg til noe, og det gjør jeg i mange måneder, koser meg med julebrus og julemarsipan, lager planer og handler julegaver. Alt er klart til 1. advent og da har jeg en helt måned hvor jeg bare nyyyter adventstiden. Det er så deilig, så jeg setter pris på at noen kommer med noen "jule-drypp" allerede nå :-)
  Blafre boksene var kjempefine, kulene kan jeg nok styre meg for, men de boksene MÅ jeg ha :-)

  SvarSlett
 8. åhhh, de var FINE! virkelig fine. og fack altså, det er tross alt bare to måneder og 3 dager til julaften så om man ikke skal begynne å tenke på det nå, WHEN WILL WE? jeg kjører høy harryfaktor og skriver på eksamen mens julemusikken spilles HØYT ut i rommet (ingen andre hjemme, heldigvis..). en julebrus som belønning har jeg også kjøpt meg, men det er spørs om jeg kommer meg igjennom alt jeg sa jeg skulle først..

  SvarSlett
 9. Altså, jeg har ikke tenkt å slå deg med en klarinett og synes det er kjempestas at du liker de nye tingene! Blir så glad, så glad ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er nok flere enn meg som liker tingene dine!

   Slett

Related Posts with Thumbnails