torsdag 17. oktober 2013

Bønna på leirskole


Else-Beth!

Vi får plutselig beskjed om at Bønna skal på leirskole til sjøen!??!  Hvem har bestemt dette, og når ble de bestemmelsene gjort? Har dette vært ute på høring? Dere kan da ikke sende en hel skoleklasse til glatte svaberg, sterke strømmer og hissige krabber? Er du klar over at man kan dø av dehydrering hvis man drikker et par glass med saltvann? Og aner du hvor stor skade en solid fiskekrok kan gjøre med et barneøye?

Bønna sier også at de ikke får ta med seg mobiltelefoner?!! Har dere gått helt av skaftet?! Mener du at barna ikke skal være i stand til å kommunisere med sine egne foreldre?? Hva hvis Bønna sklir på et svaberg, blir liggende blant laks og hummer, uten at noen oppdager det? Hva tenker dere at barna skal gjøre om ettermiddagene når de er ferdig med leirskolen? Skal de bare sitte der og stirre på hverandre? Bønna er avhengig av mobilen sin, Else-Beth, og det må da alle andre i klassen også være.

Jeg må si jeg reagerer på fasilitetene på denne leirskolen. Dele dusj og toalett? Fire stykker på samme rom? Ligge i godt brukte senger? Uten tv? Og maks 300 kroner i lommepenger?! Ærlig talt, vi snakker 2013, ikke en episode av Farmen! 

Ikke har vi blitt informert om mattilbudet heller. Skal det serveres samme rett til alle elever? Hvis ja, så forstår du vel at det er dømt til å bli mislykket?! Noen barn er vant til å få pizza på mandager, mens andre vil ha det på torsdager. Bønna skal ha sin pizza servert på onsdager (Han vil ikke ha pizzabunn, og kutt ut løk og tomater.) Svært få barn liker fisk og annen voksen mat, og Bønna skal ikke ha taco-skjell fra First Price. Jeg kunne fortsatt i det uendelige her, Else-Beth, men regner med du ser poenget mitt. Du kan ikke forvente at en hel skoleklasse vil spise den maten som tilbys, og i hvert fall ikke hvis det kun tilbys en rett!

Hva med å dra til en storby eller en uke til sydligere strøk? Ta inn på hotell med all-inclusive? Buffet? Room service? Vi snakker barna våre, det mest dyrebare vi har!

Jeg er skuffet, Else-Beth, men håper at dere vil ta til fornuft denne gangen. Dere drar jo ikke før på mandag, så hvis dere tar ei real arbeidsøkt i helgen, burde det vært mulig å få endret disse horrible leirskoleplanene.

Mvh Pia

P.S: Dere ba om hjelp fra noen foreldre - jeg kan gjerne sende dere link til både Star Tour og Ving hvis dere skulle ha behov for det:)

5 kommentarer:

 1. Uff, da! God tur til både Bønna og Else- Beth!

  SvarSlett
 2. Bønna er vel allergisk mot laks og hummer også? Ikke anbefalt som madrass, nei.

  SvarSlett
 3. :) Godt å lese en ny Bønna-historie!

  SvarSlett
 4. Ha ha :-)
  Men jeg er enig i en ting: Tacoskjell fra First Price suger.

  SvarSlett
 5. Hehe, huffja - jeg er bare SÅ glad jeg ikke har "Pia" som mor til en av elevene asså ;)
  Og Bønna som elev, for den saks skyld...
  Han må være ganske motbydelig, eller...? :)
  Og hvordan er FAR i huset??
  Aah. Fornøyelig åkke som!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails