tirsdag 15. oktober 2013

Bilder fra Thailand

 Ikke akkurat et spenstig valg av tittel. Og blogginnlegget blir vel heller ikke så spenstig. Men jeg tenkte å komme med et lite bildedryss fra Thailandsturen vår. Nå skal man jo ikke legge ut bilder av lettkledde barn/lykkelige mennesker/krenkende bilder/avslørende bilder/private bilder, så det prøver jeg å styre unna. Men noen bilder kan vel legges ut.

Kommentarer til vår tur:
 • Dreamliner var topp. Jepp, selvfølgelig var flyet forsinka (det hadde vi regna med), men en halvtime ekstra på flyplassen er ikke verdens undergang.
 • Thailand oppleves som et trygt og fint ferieland.
 • Vi hadde leid et hus i Rayong-provinsen. Stille og rolig.
 • Å fikse flybilletter og husvære selv blir ofte mye billigere enn å reise på ferdige pakketurer.
 • Dyreparker i Thailand kan by på en del miserable dyreskjebner. Vi leste på tripadvisor og dro til de stedene som ikke fikk de verste anmeldelsene.
 • Når det er regntid kan du forvente mye regn. Men det er alltid varmt og godt!
 • Jeg er ikke så flink til å skrive sånne reiseanmeldelser. Spør meg hvis dere lurer på noe.
 Har du vært i Thailand?

11 kommentarer:

 1. Ja, jeg har vært flere ganger i Thailand. Det er et land som er verd mer enn å ligge på stranda, selv om det også er fint. Håper dere hadde en fin ferie.

  SvarSlett
 2. Godt å ha dere tilbake i gamlelandet. Begynte å bli kraftig misunnelig på deg der du slanget deg på stranden med deilig scami og verdens kuleste Pepsi Max boks... Håper dere hadde det flott, det ser slik ut på bildene og jeg har fått veldig lyst til å reise til Thailand..

  SvarSlett
 3. Kjempefine bilder, Pia. Ja, jeg har noen spørsmål. Hvordan/hvor leier man hus der? Har veldig lyst til å dra til Thailand også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan Ksenia! Vi leide via Finn. Det huset vi leide ligger ikke ute nå, ser jeg, men går du inn på finn, så på "reise", og så på "feriehus og hytter", kan du søke på Thailand. Vi har vært i Thailand tidligere også med barn, det er et barnevennlig og flott land:) Gratulerer igjen med den vakre lillebroren;)

   Slett
 4. Så fine bilder - godt å se at ikke alt regna bort :) Jeg har ikke vært i Thailand :)

  SvarSlett
 5. Vi har familie som reiser til Thailand igjen og igjen og igjen... ;-) Mange flotte, ikke-provoserende bilder! :)

  SvarSlett
 6. Jeg har også lyst på en tigerunge...! Fine bilder. Har dessverre ikke vært i Thailand.

  SvarSlett
 7. Jeg har vært i Thailand én gang, våren 2009. Da var vi på Bang Tao på Phuket. Husker at dere også var på samme sted for en tid tilbake. Vi dro i løpet av oppholdet også på en tur til Krabi-provinsen, noe som var helt fantastisk! Og jeg skal til Thailand igjen! Vi lurer på om vi ikke skal feire jul der når gubben fyller 50 om noen få år :)

  SvarSlett
 8. Nei.. Men det ser ut som jeg bør ta meg en tur! :)

  SvarSlett
 9. Ser herlig ut! Ikke vært i Thailand, men står høyt på listen. Om noen år, kanskje, når vi ikke trenger ha tvillingene i bånd og treåringen kan sitte stille i mer enn et minutt av gangen :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails