torsdag 19. september 2013

Vinn en Ukeplan!

Det er ikke en nykopiert ukeplan for neste uke med mål, lekser og annet mas jeg mener her. Her snakker vi pleksiglass. Her snakker vi fire aluminiumskruer som kan skrus i vegg. Her snakker vi Ukeplan med stor U.
 
Ukeplan har jeg skrevet om mange ganger før. Jeg ble begeistra for disse ukeplanene fra første stund, og vi er så heldige at vi fikk en Ukeplan da vi flyttet inn i nyhuset (for snart to år siden! Tida flyr!)
Ukeplanen vår er godt brukt. Hver søndag pusser vi bort uka som var, og fyller på for kommende uke. Selv middager prøver vi å planlegge, men der har vi litt å gå på. Ukeplanen vår er nesten uunnværlig, og den henger ved spisebordet der alle i familien får sett den.
Siri fra Ukeplan er en trofast leser av bloggen min, og hun vil gjerne gi bort en Ukeplan til en av dere! Ukeplanen en av dere får, kan dere lese mer om her.

For å få være med på trekning, får vi gjøre det litt utfordrende:

1) Finn ut hvor mange som liker Ukeplan på Facebook. (Og det tallet tipper jeg vil endre seg stadig, og jeg sitter selvfølgelig klistret til skjermen kontinuerlig for å sjekke at du skriver det rette antallet. Og det er jo ikke noe minus om du også klikker liker...)
2) Fortell meg hvorfor du kunne tenke deg en Ukeplan. Eller skriv noe annet.

Så trekker jeg en vinner om ei uke, torsdag 26.september. Konkurransen er avsluttet, og vinneren er kontaktet.


Lykke til!

157 kommentarer:

 1. Det er 16082 som liker på face iskrivende stund! Og jeg kunne tenke meg en ukeplan så planlegging av mat og gjøremål blir en lek! :)

  SvarSlett
 2. Fortsatt 16082 likere :) Vi bruker en planlegger vi får fra kommunen. Denne er jo mer fancy og oversiktlig. Lett for barna å se og lese. Håper jeg vinner :) Tvi, tvi

  SvarSlett
 3. 16083 likere!
  Vi trenger litt struktur i heimen..........hadde en lignende sak som varte til august i år, så nå sliter vi . Hadde likt veldig godt å få en sånn.

  SvarSlett
 4. Ja, det er fortsatt 16082 likere.
  Vi ønsker oss sårt en ukeplan. Med 3 aktive barn i huset som skal hit og dit, ei mor som litt for lett lar seg engasjere i alt og alle og driver barnekor, barneklubber, babysang (enda det er 8 år siden jeg hadde baby selv..)sitter i diverse styrer og har en jobb som gjør at jeg innimellom må reise land og strand rundt og har en fantastisk mann som jobber skift trenger vi virkelig en ukeplan! lapper har lett for å forsvinne og sist jeg var på langtur rakk jeg ikke skrive dagsplan før jeg reiste slik jeg hadde lovet min kjære. Det ble derfor en laaaaang sms til min mann med alle klokkeslett for barn som skulle hentes her og kjøres der. Tenk om viu hadde hatt en ukeplan da! Og plass til middagsmatplan,- ja det kan vi også trenge. Her blir det noen ganger svinestek på tirsdager og tomatsuppe på søndager,- bare fordi jeg ikke har en gjennomtenkt plan... Så nå drømmer jeg om litt flaks i trekningen og orden i planleggingen. - Inger (-:

  SvarSlett
 5. 16082 + meg er følgene 👍 ijeg prøver febrilsk å få oversikt over hvilken arbeidstid mannen har, for det går han i surr i, og når han mangler den samme oversikten over hvor barna hans er (og i hvilket hjem) og hva de skal gjøre... Og denne dama som liker å ha en viss kontroll over hva uka skal bringe blir lettere frustrert og det er jo praktisk at vi som familie får en samlet oversikt ...

  Og da jeg sukket over at jeg ikke visste hva vi skulle ha til middag i dag, så ymtet min medpendler tydelig at de hadde en ukesplanlegging som løste den daglige frustrasjonen. ...
  Så jeg trenger en plan i heimen ... Ser det som nødvendig å slenge meg med i trekningen....

  SvarSlett
 6. 16085 som liker ukeplan.
  En slik ukeplan hadde vært gull verdt her i huset. Med fritidsaktiviteter på ungene, me&I jobb og fulltidsstudier på meg, pluss litt diverse som dukker opp skal det godt gjøres å holde styr på alt. :) Har sett på ukeplanene tidligere og en slik står høyt på ønskalista. Hadde vært så supert å vinne en (da studentbudsjett ikke akuratt tillater slike kjøp...) Så nå krysser jeg fingre!! :)

  SvarSlett
 7. 16085 likes har de :-)
  Jeg kunne virkelig godt tenke meg en ukeplan fordi jeg med en slik øyner håp om at ALLE i heimen faktisk ser hva som skal skje den kommende uka. Den lille kalenderen fra kommunen er grei nok men siden den nettopp er så liten er det ingen som gidder å titte bortsett fra meg som alle stoler på er den "levende ukeplanen"..
  Har i tillegg siklet lenge på en slik men har ikke råd så derfor hadde det vært ennå mere gull.
  Helene

  SvarSlett
 8. 16089 likes er de oppe i nå! ;)

  Åh, en sånn ukeplan hadde vært så sinnsykt gull verdt her i heimen. Som adm.dir. i Familien vår AS er det ganske slitsomt å skulle organisere og holde rede på alt av aktiviteter og happenings for fem personer. Jeg er kontrollfreak, og går konstant med høye skuldre pga alt jeg må huske oppi hodet mitt. Middagsplan prøver jeg å lage også, men trenger et synlig sted å skrive det opp så mannen klarer å følge den. En sånn ukeplan ser jeg for meg vil redde min mentale helse, siden hele familien med enkelthet kan følge med hva som skjer når, og hvem som skal oppholde seg hvor til enhver tid.
  Hilde

  SvarSlett
 9. 16088 med meg;) Trur ukeplan hadde vore godt for oss i forhold til å få organisert kvardagane litt betre. Blant anna middagar. Som eg ofte planlegg ein time før den skal stå på bordet ;)

  SvarSlett
 10. 16089 likes for øyeblikket! Ønsker oss en ukeplan i det nye huset! Har allerede funnet plass til en sånn en etter inspirasjon fra dere ;)
  Hilsen Sølvi ;)

  SvarSlett
 11. 16091 inkludert meg:-)
  Og jeg legger omtrent aldri igjen kommentarer i slike konkurranser for jeg vinner aldri noe;) Men denne ønsker jeg meg VELDIG! Vi er en familie på 5 + katt og mye skal organiseres, fra barnehage til videregående og jobb med alt det innebærer...ja, du vet?!
  Har kikket på 'ukeplan' før, og synes den ser fantastisk ut. Krysser fingre og tær;)

  SvarSlett
 12. 16089 ;-) Trenger ,som alle andre travle småbarnsfamilier ,noe som kan hjelpe til å holde styr på hverdagen og helg :-)

  SvarSlett
 13. Det var 16091 før jeg gikk inn - NÅ er det 16092;-)
  Det er maange grunner til at jeg kunne tenkt meg en slik en... Kunne kanskje kompensert for at en av de voksne i huset aldri husker når det er treninger, foreldremøter, jobbturer osv. Kanskje blir det mindre himling med øya hvis vi har en slik en..? . - Har i alt for lang tid hatt en plan om å lage nettopp en ukeplan for middager - men trenger en tavle å få det opp på...
  Den er stilig og jeg har nyoppussa vegger som trenger noe stilig på seg...
  Krysser fingre og tær for at vi er så heldige å bli trukket ut!

  (og Pia - plukk ned lasset ditt fra loftet igjen;-))

  SvarSlett
 14. 16092!!Jeg er ikke på fb selv, har rett og slett ikke tid...
  Har 4 barn å holde styr på;)hvorav 2 skolebarn, så gjett om jeg har hatt bruk for en sånn timeplan,pluss at den var knallstilig!!!

  Klem

  SvarSlett
 15. 16092
  4 barn og to voksne i huset. Travel og flott hverdag. Har kjempelyst på en ukeplan for å prøve å holde enda mer styr på hverdagen vår:)

  SvarSlett
 16. snart 16.100-16093 per i dag kl.22.31. 19/9 ;-)
  Med tilvekst i familien og en skolegutt i huset er det kjekt å få ned alle planer til alle i familen på en oversiktlig måte.

  Anja

  SvarSlett
 17. 16098 pr nå :) dette er noe for alle tenker nå jeg, treninger, jobb, middager, møter osv....mye man skal huske på....med to aktive barn og den ene som satser på idrett er det hektisk til tider :) men gøy da!

  Carpe diem :)

  SvarSlett
 18. 16098 er antallet akkurat nå.
  Jeg har lenge tenkt å bestille denne kalenderen; i en aktiv familie 3 barn så er logistikken alltid en utfordring, og alle hjelpemidler kommer kjærkomment med, så jeg krysser fingrene litt ekstra for flaks i denne konkurransen :-)

  SvarSlett
 19. 16099 med meg:-) hadde passet veldig godt i nyhuset som er under bygging as we speak. Med tre unger, aktiviteter, middagsplanlegging og ymse helgeplaner hadde en Ukeplan vært veldig nyttig:-)

  SvarSlett
 20. 16098 likes på Facebook akkurat nå! I løpet av det siste året har jeg gått fra å bo med ingen barn, til å bo med fire barn. Jeg ble mamma for første gang i oktober 2012, pluss at jeg har tre bonusbarn som kom flyttende samme høst. Det hadde vært supert med en ukeplan, slik at vi kan få bedre oversikt over hva som skal skje i løpet av en uke!
  Monika

  SvarSlett
 21. 16099 likere!

  Hadde vore stas med ei slik tavle! Nattevaktsmor, Nordsjøfar og fot- og håndballgutar kunne hatt bruk for den jah... Middag?? Sa du middag? Idag òg?

  Lisbeth

  SvarSlett
 22. Akkurat nå har Ukeplan 16101 likere på Facebook, gratulerer!
  Jeg vil gjerne vinne en ukeplan for helt enkelt å kunne planlegge ukens middager og ha oversikt på hvem som skal hva når.

  Mvh
  Øyvind

  SvarSlett
 23. 16100! Ukeplan har jeg ønsket meg lenge! Har prøvd å overtalt mannen flere ganger. Men han skjønner ikke poenget med å bruke så mye penger :/ Vert flere ganger innpå å lagd ukeplanen slik jeg vil ha den men aldri gått til kassen ;-) Har ønsket meg ein slik til bursdagen 8 okt. Men nå ble det sofakjøp i steden.. Vi trenger virkelig en slik ukeplan. Jeg jobber skift, har treninger. Ungene trim og vi er ganske engasjerte personer så når ungene blir større blir det meir aktiviteter på oss. Middagspalten er viktig å ha med da vi prøver å planlegge hele uka på søndagen.
  Vi skal bygge hus nå og jeg har allerede plassert planleggeren. For jeg skal ha en til slutt ;-) Så krysser alt som går an å krysse at jeg vinner :-D

  SvarSlett
 24. elisabeth t kleivset19. september 2013 kl. 23:45

  16100 på facebook.
  Jeg ønsker meg en ukeplan for å lettere organisere uken med alt det innebærer. Og for de jeg har drømt om en siden ukeplan startet opp og har designet klart, men hver gang går pengene til noe kjipere som tannlege, veterinær, strøm osv. Håper lykken følger meg denne gangen:-)

  SvarSlett
 25. Å kjære Pia, er du min engel?? Jeg har ønsket meg en ukeplan i minst hundretusenvis av år, og etter at nummer tre kom seks uker for tidlig og dagene er fullbooket med både kontroller, fysioterapi og manuellterapi, så lurer jeg på hvorfor ukeplanen ikke henger her hos meg?! For den trenger jeg:-) Jeg er nemlig frøken perfeksjonist, og det er bare lommeboken som forhindrer at ukeplanen ikke henger på plassen sin allerede (for den har nemlig fått plass og det er grådig tomt der;-))

  Jeg krysser mine fingre - jeg krysser mine tær
  for at ukeplanen snart er på plassen sin her
  Du Pia er en engel som kan ordne hverdagsslit
  - gjør kaos til kontroll og send ukeplanen hit

  :-)

  I skrivende stund er det 16103 stykker som liker Ukeplan på Facebook! :-)

  SvarSlett
 26. Siden har 16102 likere. Hadde vært fantaskisk å vunnet denne! Med 4 barn blir det mye organisering- tror denne hadde vært genial til å holde orden på hvem som skal hvor og når, inkludert meg selv :)

  SvarSlett
 27. 16, 1001... skjønte ikke helt den like greia. Men det sto 16, 1000 da jeg sjekka åsså like'a jeg og da ble det 16, 1001.
  Har ikke den typiske hektiske hverdagen som mange her har. Men, har mann, hund og en snart 8 åring. Flytter snart inn i vårt første hus, og en ukeplan hadde passet perfekt inne på kjøkkenet :-)
  Ann-kathrin, Røyrvik

  SvarSlett
 28. 16103 likes på facebook inkl. meg :-)
  Nytt hus + nytt kjøkken + aktive unger + distrè voksne
  = behov for en ukerplan! ;-)

  Silje

  SvarSlett
 29. 16104!

  Jeg ønsker meg en ukeplan som jeg kan gi bort til venninnen min som endelig har kjøpt seg en bolig der det er garantert at hennes pleietrengende gutt kan få bo hjemme, i egen seksjon av huset. Han har mange ulike pleiere og assistenter, og jeg vedder på at en slik ukeplan hadde vært til strålende hjelp der når de flytter inn!

  :D

  SvarSlett
 30. 160104 likes!!!
  Ønsker, ønsker meg virkelig en slik.
  reneefjellanger@hotmail.com

  SvarSlett
 31. 16103 likere��������
  Etter å ha begynt i jobb igjen etter mammaperm med gutt nr 4, kjenner jeg at jeg har tilnærmetlik null kontroll på dagene og ukene... "Gym? I dag? Skulle du hatt gymtøy med deg i dag, du?!?" Eller: "Beklager så mye at min sønn ikke kom i bursdagen likevel, selv om vi hadde sagt han gledet seg, og skulle komme! Vi kom liksom på det ti min før det hele var ferdig... Beklager det igjen, altså...!!" Litt sånn... Hele tiden, over hele linja...

  Hilsen trengende firebarnsmor som sliter med å henge med i svingene (og i livet generelt!) ! Hohoho!!

  Margrethe T

  SvarSlett
 32. 16104 likes og en av dem er meg, men det er på et langt tidligere nummer. Jeg ønsker meg en slik fordi jeg nå for femte uke p årad har glemt å sende med Eir gymtøy på skola...

  SvarSlett
 33. Likes 16106 akkurat NÅ!!!!!

  Jeg er i utgangspunktet ganske fjern og glemmer stadig legetimer, hvilken dag som var turdag i barnehagen, når mannen jobber( han jobber i helsevesenet med en heltumuligålære skiftplan) og alt mulig annet som en mor må huske på. Nå, etter jeg ble mor til nr 2 og ammetåka har slått inn for fullt, så begynner det å bli kaos i hjemmet vårt. Jeg har ennå ikke glemt av noen barn en plass, men det er vel bare et spørsmål om tid.....

  Så en slik ukeplan står høyt på ønskelista!!!! Jeg har vært inne på hjemmesiden deres mange ganger og valgt ut bilder og alt. Mangler bare å trykke kjøp........


  Så da venter vi i spenning hele familien:)


  Mona

  SvarSlett
 34. 160106 likes. Ønsker meg denne veldig. Hadde vært hyggelig om jeg slapp å huske på alt som skal skje i familien :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Glemte å skrive at jeg henter Katrine :)

   Slett
 35. Hos meg står det bare 16k...? Kanskje dette skyldes at jeg befinner meg i ingenmannsland med ufattelig dårlig nett :p Jeg ønsker meg veldig veldig en sånn ukeplan, og grunnen er at da slipper jeg å ha dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått malt den jeg har hatt planer i snart to år om å male (det er lang tid å ha dårlig samvittighet, det!)..og vi trenger en sånn timeplan for å holde rede på alle jaktplanene til mannen. Og snart vokser guttene til. Skrekk og gru, sier jeg bare, om ikke en ukeplan snart er på plass. :)

  SvarSlett
 36. Hos meg står det også 16K :-) Men jeg trykket Like jeg også så da blir det 16K +1 ;-)
  Har hatt lyst på en sånn ukeplan lenge. Den e, så utrolig flott og så kan jo hele familien hjelpe til med å huske treninger, kamper og renn.. Håper håper håper den blir min :-):-):-)

  Hilsen Solfrid :-)

  SvarSlett
 37. Hei Pia!

  Akkurat nå er det 16.111 (med min like ble det et veldig estetisk tall, synes jeg) likes av siden på facebook! Jeg vil gjerne vinne en ukeplan fordi vi aldri helt har funnet et system som fungerer for hele familien, og denne løsningen virker helt genial! Vi har forsøkt med A4-plan, men den ble for liten og rotete for 9-åringen. I tillegg ønsker vi oss et familiemedlem til, og det at man kan ha bilder i tillegg til den flotte store størrelsen gjør at selv nye småtroll vil dra nytte av den mye fortere! Så veldig gjerne ja takk! I tillegg likte jeg veldig godt at det er plass til middager på siden. Dette er noe vi har hatt på en egen tavle, og det blir mye fram og tilbake. Så alt i alt - topp! :-D

  SvarSlett
 38. Akkurat NÅ er det 16 105 som liker Ukeplan på fb, og jeg er selvfølgelig en av dem!

  Vi trenger en ukeplan fordi vi har så mange aktiviteter å holde styr på! Jeg reiser mye i jobben, kona jobber både kveld og dag i tillegg til studier, og vi har en barnehagegutt som vi må følge opp med foreldremøter og diverse - dessuten skal det jo helst være en av oss som henter/leverer i barnehagen, og det må jo passe med nevnte reising og jobbing....puh, lang setning - så du skjønner, vi TRENGER en ukeplan!

  SvarSlett
 39. Nå er det 16113 likere:) jeg ønsker meg så denne planen:) det har jeg gjort siden den kom, men har ikke hatt råd! Håper vi vinner:)) mvh linn langelo

  SvarSlett
 40. I skrivende stund liker 16114 ukeplan på fb, jeg er selvfølgelig en av dem ;) De slenger ut så mange morsomme tegneseriestriper, så her er det bare å le med :)

  Jeg trenger en Ukeplan for det første fordi jeg er en kontrollfreak, og samboeren min er ett sullehode. Jeg tror det hadde reddet oss for maaaaange "uenigheter". Kombinasjonen av oss to er jo at jeg gjerne står en time for tidlig på fotballbanen og venter på at guttelaget til eldstemann skal dukke opp, mens han selvfølgelig dukker opp på feil bane på feil dag. Hehe..! Litt mer oversikt hadde nok gjort susen.
  For det andre hadde det vært greit å slippe alle lappene som ligger og slenger rundt omkring, noe som gir hetetokter og høy puls for en kontrollfreak som meg ;-)

  Krysser fingrene.

  Ha en fiiiin oversiktlig(!) helg :)

  Klemmer fra Ida

  SvarSlett
 41. For meg som ikke har facebook så får jeg bare vite at ukesplan har " 16K liker" ganske mange det tenker jeg :-D ukesplan hadde jo vert kult å ha ettersom vi nå snart snart skal få utvide familien fra 2 til 3, så kan vi kanskje ikke lenger bare tenke på oss selv og planlegge aktiviteter akkurat som før.. Vet ikke??:-)
  Ina

  SvarSlett
 42. 16.114 likes nå. :)
  Vår familie trenger virkelig en slik. Med far som jobber turnus, middager som skal planlegges, storesnupp som skal på dans, lillesnupp som skal på 1-årskontroll og mor som helst skal huske de få møtene hun har så vil denne være gull verdt. Usynkronisert system bestående av Samsung, post-it, almanakk, familiekalender, kalender på fars telefon, mors uovertreffelige husk...anbefales ikke!!
  Kristin

  jagersten@hotmail.com

  SvarSlett
 43. 16116 likere akkurat nuh! :) Åh, denne har jeg siklet leenge på, tenk at noe så hverdagslig ser så fancy ut!? Etter barnehagestart har det virklig blitt en utfordring å holde styr på alt og alle, så jeg ønsker meg veldig en. Og jeg tror ikke det er heelt tilfeldig at du skal trekke en vinner på bursdagen min ;) Ha en super dag!

  (b-naess@hotmail.com)

  SvarSlett
 44. - 16116
  - Med en gedigen, gammeldags og skjemmende korktavle som blikkfang på kjøkkenveggen ser jeg behovet for en fornyelse!!

  Hilsen HildeR
  mari_gull(at)yahoo.no

  SvarSlett
 45. 16116 likere i skrivende stund. Min manns arbeidstider varierer og vi har begge problemer med å holde styr på hva hvilket barn gjør når og om et av de skal være med en eller annen hjem osv osv. Samme visa som mange andre. Uansett, en ukeplan hadde vært gull!

  SvarSlett
 46. Sekstentuseneitthundreogatten - mange!! Vi er avhengige av familiekalender, men det så så liten plass på kvar person! Sjølv om eg skriver piiiiitteeeeliiiteee, så blir det knapt nok plass til noko anna enn FBT17 (altså fotballtrening kl.17-18). Eg vil at ungane skal lære seg å lese og skjønne sjølv, og det eg no klarer å få ned klarer ikkje ein gong mannen å forstå! "BBhgK? Kva betyr det" "Bjarne Bursdag Hugs Kort - er det virkelig SÅ vanskelig!!??"

  SvarSlett
 47. Nå er det 16118 som liker ukeplan, og jeg har gjort det lenge :)
  Jeg har dørskilt derfra og har tenkt skaffe meg (oss) en ukeplan lenge.
  Selv om de 2 eldsre er flyttet ut, blir det nok å holde styr på med 3 hjemmeboende gullunger :)
  Minsten er bare 11 mnd enda, og hvordan det blir når han også begynner i "utelivet" kan jeg bare forestille meg.....
  Håper jeg vinner en i hvertfall.
  God helg til deg og dine.
  Klem pia

  SvarSlett
 48. 16118 likes!
  Jeg kunne tenke meg en ukeplan for å få orden på familiens aktiviteter, og så hadde den passet knallbra på kjøkkenet mitt!

  Katrine :)

  SvarSlett
 49. 16119 likes.
  Ser for meg at dette kan komme godt med i tiden som kommer. Synes allerede det er nok med en knøtt i barnehagen og en lærermann med et utall "greier" etter arbeidstid... :)

  SvarSlett
 50. Fortsatt 16119 likes!
  Mannen min er så fryktelig distre, så det er egentlig han og ikke jeg som trenger ukeplan. Men hadde vi fått en hadde det nok gjort underverker for den irriterte konen hans og ekteskapet vårt. ;)

  SvarSlett
 51. 16121 likere.
  Og jeg ønsker meg en ukeplan fordi det vil gjøre hverdagen enklere for meg og guttene mine. Dagene er fylt med fotball, jobb, møter og masser av annet. Også synes jeg disse ukeplanene er kjempekule.

  SvarSlett
 52. 16122 likere :)
  Og jeg ønsker meg en slik ukeplan fordi det er så oversiktlig og fint, og den oransje ikea- magnetplata begynner å bli sliten :P

  SvarSlett
 53. 16K!

  Vi bruker ukeplan hver uke, med middager, henting og levering - og bursdager og møter og hobbyer og alt det der. På en flik med tavlesticker - uten markerte linjer, og uten inndeling til mor, far og barn - forsøker jeg etter beste evne å lage krittruter hver måned. Ender skjevt og med utdratt kritt + med utallige utvaskinger.. Ikke fint!! Vi ønsker oss den kjempeflotte Ukeplanen med navn, bilder og fine, markerte ruter!! Vi har den perfekte plassen på kjøkkenet :)

  Ann-Karin :)

  SvarSlett
 54. Akkurat nå er det 16123 likere, og det er etter at jeg har trykket liker. ;) Jeg kunne tenke meg en slik ukeplan fordi mannen i hus aldri klarer å huske eller få med seg når vi andre har avtaler, og det evige maset om å få han til å huske på håper jeg vil lette noe med en slik ukeplan.

  SvarSlett
 55. 16123
  Jeg velger å tro at med en slik flott kalender ville jeg nok blitt et pittelitt bedre menneske. Husket på alle bursdager, bakt boller hver søndag og kanskje blitt litt flinkere på å lage mat fra bunnen av.
  Kanskje.

  SvarSlett
 56. Ikke rart at 16.124 personer liker konseptet UKEPLAN. På mandag forstod jeg at jeg mangler oversikt... 16.40 ringte nabodama på og lurte på om Lasse skulle i bursdagen til Brage...Og om de kunne få skyss! Hæ, bursdag nå, og jeg som var midt i lekselesing og middagsforberedelser. Ikke nok med det, Brage skulle ha KARNEVALSBURSDAG!16.55 satt vi i bilen med en løve og en ninja-turle i baksetet. Middagen ble bare kok, og jeg håper ikke dette gjentar seg. Så tvi tvi, det er lov og håpe....


  Alt godt, og god helg ønskes fra Solveig:)

  SvarSlett
 57. 16128 pluss meg!
  Denne ser super ut og hadde passet her hos oss!
  Ha en strålende helg, k.eilertsen att hotmail.com

  SvarSlett
 58. 16 128 liker ukeplan, kjempebra!!
  Familien kaos her trenger virkelig en ukeplan, for her er det ikke lett å holde oversikten med 2 voksne, 3 barn, turnusjobb, aktiviteter, bursdager, frisørtimer, hva skal vi ha til middag osv osv Trenger en sånn sårt, men så synes jeg den koster den litt for mye for lommeboken vår da....så da krysser jeg fingrene for at vi har vinnerlykke! Hilsen Vibecke D.L vibdri@yahoo.no

  SvarSlett
 59. 12128, og eg har vore ein av dei lenge.
  Kvifor skal eg vinne? Som mange over har eg jo ein hektisk kvardag der tre born og to vaksne skal hit, dit og tilbake. Alle desse tinga vi SKAL rekke. Dette skal sjølvsagt inn i kalenderen. Men, eg vil vinne for å bli flinkare til å sette av tid til dei andre tinga, å rekke å spele spel med eldstejenta før det plutseleg er leggetid ein kveld, å få tatt den bibliotekturen med 7-åringen, å sette av eit par timar på ettermiddagen for å oppsøke den leikeplassen som ligg litt lenger unna med 3-åringen. Og som lærar hadde det jo vore kjekt å sjå på ein litt penare vekeplan enn den eg sjølv lagar kvar veke :)

  grymarita att gmail.com

  SvarSlett
 60. Det er 16 128 som liker Ukeplan på FB.
  Lister - kalendere - ukeplaner, jeg er avhengig av de for å få dagene til å gå rundt med all den praktiske infoen som er viktig i hverdagen vår. Har sett på denne ukeplanen en stund (og dagsplanen deres også) dette er et verktøy som virkelig hadde kommet godt med!

  God helg til deg
  Hanne:)

  SvarSlett
 61. Da jeg sjekket, var det 16129 likere på FB. Jeg har lenge savnet en ukeplan. Nå henger det gule lapper overalt og jeg noterer ned beskjeder på hendene. Forrige uke misset vi et foreldremøte og en barnebursdsdag.
  God helg!!
  Mvh Marit
  mwaaler@hotmail.com

  SvarSlett
 62. Det er16130 likere på fb. Jeg har akkurat innsett at vi trenger en slik hjemme for å organisere 2 barn og en mann som jobber mye. En slik ukesplan hadde vært genial for å slippe mye stress og mas på barn og mann.
  Hilsen Marianne
  mo@fluffymedia.co.uk

  SvarSlett
 63. 16130 liker så langt. For et sammentreff! Forrige helg lette vi på nett etter et eller annet system som kan hjelpe en lærer med møter og tilstelninger,en pendlende salgsmann som også er fotballtrener, 4 barn i alderen 9-15 år som alle spiller fotball til en mer oversiktlig hverdag. Vi fant nettopp denne hjemmesiden til Ukeplan og ble henrykte! Endelig tenkte vi. Denne er perfekt! Planen var å ønske oss en til jul. Det er lov å håpe på at vi blir de heldige.Vi krysser de 60 fingrene vi har.
  Hilsen lisbeth.ringstad@yahoo.no

  SvarSlett
 64. 16133 likere i skrivende stund!
  Ah, en sånn ukeplan har jeg ønsket meg lenge!! Hadde vært perfekt nå som jeg er tilbake i turnusjobb og storebror har begynt med fritidsaktiviteter. Krysser fingre og tær!!

  SvarSlett
 65. 16134 akkurat nå.
  Jeg har også lenge ønsket oss en slik ukeplan, men har ikke hatt råd. Den ville vært veldig elegant og praktisk for 2 med turnusjobb og 2 unger med skole, barnehage og fritidsaktiviteter, ja kort sagt, rimelig likt de fleste andre.
  Men ønsker, ønsker, ønsker. Hardt!!
  Marit
  maritulve@gmail.com

  SvarSlett
 66. 16.134 stykk så langt. Jeg ønsker meg Ukeplan fordi vi også skal flytte inn i Nyhuset. En sånn familieplanlegger i papir funker dårlig - vi har prøvd og feilet to år nå. Men på torsdag har Mannen bursdag, og to uker senere får vi lov å flytte inn (egentlig burde det vel ikke hete Nyhuset siden Gammelhuset ikke er et hus men en leilighet men det går vel bra siden vi uansett har døpt vår del av rekkehuset til Solheimen siden det er det vår heim skal hete uansett hvor den står hen) men ihvertfall - en fin Ukeplan hadde gjort hverdagen enklere. Synes det er nok allerede bare fordi tvillingene går på ulike avdelinger i samme barnehage - jeg lurer på åssen det blir når de begynner på skolen neste høst!

  SvarSlett
 67. 16 135 stk
  Ønsker meg en ukeplan fordi jeg trodde det ikke var noen forskjell på barnehagelivet og skolebarnlivet. Oh boy, hvor feil jeg tok....
  Kaos i heimen!

  SvarSlett
 68. 16135 likere
  Ønsker å vinne fordi jeg har bursdag 26. og fordi vår familie på 5 skal flytte inn i nytt hus og da trenger vi en ny fin ukesplan!

  Hilsen Kristin O.

  SvarSlett
 69. 16137 som liker! Ønsker å vinne fordi vi trenger en, og den hadde passet veldig bra på veggen vår :-)

  SvarSlett
 70. Akkurat nå er det16137 som liker ukeplan på face, og jeg klikka liker der for leeeenge siden :)
  Har veldig lyst på en slik ukeplan, men jeg har rett og slett ikke råd.

  SvarSlett
 71. Akkurat nå er 16137 liker og jeg skulle gjerne vunnet en slik ukeplan. Ikke for å ha den hjemme, men den hadde passet perfekt å ha på barneverninstitusjonen jeg jobber. Fint for store og små med oversikt over hverdagen sin:)

  SvarSlett
 72. 16137 likere :) har veldig lyst på en ukeplan. Prøvd flere hjemmelagde varianter men blir ikke like fin som den du har.. :) ønske, ønsker <3

  SvarSlett
 73. 16138 (inkludert meg!). Trenger en ukeplan så jeg kan holde orden på mann, to barn, to katter, syv høner og en hane.... sukk.

  SvarSlett
 74. 13168 likere en søndagsmorgen. Jeg skrev ett innlegg i går kveld på sengekanten, med trumf kortet at jeg hadde bursdag! Men innlegget forsvant når det skulle postes... Skylder på dårlig WIFI dekning på loftet på venstre side av senga :( Mannen ble fornærmet over min febrilske tasting, og spurte om jeg hadde noen på si... Måtte legge telefonen til sides og overbevise at det selvsagt bare var han for meg... Så da sitter jeg på PCen nå, ungene spiser lørdagsgodt til frokost, idag han mannen bursdag, men han måtte på jobb... Lettere irritert over det ene og andre (mest at det velformulerte innlegget forsvant)Det blir ett kort sammendrag, siden jeg må opp å redde tennene til gutta før det er for seint:

  Var hos fotograf i fjor, tok bilde ene og alene for Ukeplan plan, men er ikke kommet lenger... husbygging, travel jobb, bleieslutt, litt ferie, sykdom i familien, FAU, dugnad på lekeplass, 1. klassing, trening, foreldrerepresentant, klubbtur, and it goes on and on bla bla bla. Vi har det nok ikke travlere enn andre småbarnsfamilier, men ønsker meg selv lykke til likevel! Har tross alt skrevet 2 innlegg(faktisk 3, orker ikke fortelle hva som skjedde med det andre)

  Ha en super søndag!!
  (P.S dette er mitt første innlegg/kommentar på en blogg, EVER!)Mulig det er derfor innleggene mine forsvinner (amatør) Men nå tar jeg kopi før jeg trykker mer!!

  Mvh
  Tutta

  SvarSlett
  Svar
  1. Nås på turid@webmail.no sånn i tilfelle... ;)

   Slett
 75. Jeg aner ikke hvor mange som liker disse kalendrene på Facebook, for jeg er ikke bruker av fb, og vet ikke hvordan jeg finner ut av sånt...MEN, jeg liker de kalendrene, og vil veldig gjerne vinne en :-)

  SvarSlett
 76. 16138 likere.
  Jeg synes disse er uberstilige og bare av den grunn ønsker jeg meg en. Også gjør det ingenting om mannen i huset klarer å se hvilke vakter jeg har til enhver tid, når han må hente barn, hva som skal være med i bhg osv. En finfin ting også til planlegging av middag

  SvarSlett
 77. Hei
  Det er 16137 + meg. Har fulgt ukeplan på Facebook en god stund. Skulle hatt en slik på veggen, men inne tatt meg råd til det. Dessverre. Men vil gjerne lage en personlig hvis jeg vinner. Elsker forresten Bønna innleggende.
  Rikke Danielsen

  SvarSlett
 78. 16139 på Facebook!
  Denne ukeplanleggeren skulle vært i hus for lenge siden, det er jo litt kaos her. Knøvler ned noe på den lille papirkalenderen vi har laget til jul da, men det er noe med selve oversikten som jeg ser at Ukeplanleggeren gir.
  Og nå har vi akkurat blitt HUSEIERE!! Det er helt fantastisk, vi har leita så lenge, så endelig skal vi få oss litt større plass- og denne ukeplanleggeren hadde selvfølgelig blitt mottatt med stor glede til nyhuset og storfamilien vår. Innflytting i desember, jeg ser for meg at NÅ skal det bli skikkelig ordning och reda fra nyåret av :D

  Krysser fingre og ønsker oss veldig gjerne :)

  SvarSlett
 79. 16140 likes på facebook akkurat nå :) Har digget ukeplanen siden den kom, super ide! Nå da jeg har fått tre barn, katt og mannen å holde styr på hadde det vært supert med en ukeplan. Jeg HATER å lage middag og kunne jo ha et mål om å bli flinkere til å organisere akkurat den biten....
  Ha en super dag Pia :)

  SvarSlett
 80. Superfin. 16141 jeg skal like når jeg får tid. Hadde passet supert for oss med en ukeplan. Jeg har ammetåke for tiden og prøver å huske alt for tre små og to store. Mannen har konstant kronisk ammetåke. Også hadde det jo vært hyggelig å brukt tid til å snakke sammen og ikke bare mast og gitt beskjeder

  SvarSlett
 81. Hei på deg du morsomme Pia, Østfold kaller :) Det er fortsatt 16141 likære av ukeplan på feijser'n! Tavlene er kjempefine og jeg skulle gjerne hatt ei sjøl, men jeg trur faktisk min snille gode og travle venninne trenger den mer enn meg :) De har nylig kjøpt seg hus, flytter inn i November og jeg kan'ke tenke meg at noe sånne innkjøp blir prioritert med det første... :)

  "Den største gleden man kan ha, det er å gjøre andre glad"
  Hilsen Russ 89 , Mysen :)))

  SvarSlett
 82. I kveld er det altså 16141 følgere (wow) av ukeplan på fjasbok..
  og hvorfor jeg vil ha en? nei, i et desperat forsøk på å holde kontroll på husets 6 medlemmer .
  (desuten så har jeg så innmari lyst til å rive en vegg mellom stua/kjøkkenet..og på den nye store veggen VIL jeg ha en ukeplan!
  woop woop!

  SvarSlett
 83. 16141 da jeg skrev dette, 16142 om et par sekunder når jeg får trykket liker...

  Jeg har prøvd i mange varianter å lage egne ukeplaner, men det blir liksom ikke helt greit. Har "bare" 3 barn, men en organisert ukeplan eruvurderlig i hverdagen!

  SvarSlett
 84. Ups fortsatt 16141: Jeg likte visst siden allerede! ;)

  SvarSlett
 85. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 86. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 87. 16141 likere, og jeg ønsker meg den fordi den vil hjelpe på i hverdagens kaos, og ikke minst ser den knalltøff ut! Ida (idaren@live.no)

  SvarSlett
 88. 16141 Likere! Jeg vil vinne! Rett og slett! ;-)
  Hilsen Renate (renbella@gmail.com)

  SvarSlett
 89. 16.143 likes inkludert fra meg. Jeg vil vinne fordi det hadde vært på tide å komme litt i orden på den fronten nå som jeg endelig skal begynne å jobbe igjen etter mange år hjemme. Også har jeg bursdag på torsdag da :-) Tvi tvi for meg!

  SvarSlett
 90. 16144 liker Facebook siden! Her går det over stokk og stein stadig vekk med tre jenter og aktiviteter og jobber og korledelse og turnus OG middagsplanlegging :) Jeg ønsker oss veldig en sånn planlegger!
  Hilsen Merete U

  SvarSlett
 91. 16144 - eller er jeg alt for sent ute..?? jaja.. :)

  SvarSlett
 92. Pr nå er det 16144 som liker Ukeplan på Facebook - meg selv inkludert selvsagt :-)

  Jeg ønsker meg stort en Ukeplen. Men 'mine barn', 'dine barn' og nå snart 'våre barn' under samme tak hadde det vært et perfekt hjelpemiddel til å holde styr på jobbreiser, korpsøvinger og middager :-)

  SvarSlett
 93. 16143 liker siden. Jeg har ønsket meg en slik i flere år ;) Har 4 barn og dette hadde virkelig vært perfekt i vår hektiske hverdag !!

  SvarSlett
 94. 16 142 liker på Facebook og jeg er en av dem!! :)
  Jeg ønsker meg en Ukeplan fordi jeg synes det virker utrolig praktisk for å holde orden på hverdagen med barn, mann, jobb og familie. Vi har nytt hus og trenger sårt en tavle for å henge opp viktige (og mindre vikitge) lapper og beskjeder. Ellers har jeg snart bursdag og det hadde vært den fineste gaven jeg kan tenke meg både til meg og til det nye huset.
  Så det så!! :)

  SvarSlett
 95. 16 144!
  Trenger sååå en sånn!! Og har sååå lyst på! :-)

  SvarSlett
 96. 16145 liker! Er ei travel 3barns mor som liker dette enkle geniale.

  SvarSlett
 97. 16144 likere av Ukeplan på facebook akkurat nå. Jeg har vært fan av ukeplan siden starten, men budsjettet strekker ikke helt til, slik at jeg har kunnet skaffe meg en slik! nå går det i lapper på kjøleskapet som forsvinner, og mange telefoner når mor huset er på jobb på kvelden, ikke alltid familiens fire andre medlemmer klarer å huske alt som står på alle lappene... Med husfar på vei ut i ny jobb der jeg blir alene flere uker i strekk hadde ukeplanen vært genial til alle barnevaktene som kommer for å få hverdagen vår til å gå opp:-)

  SvarSlett
 98. i skrivende stund er det 16144 likere på fb- ukeplansiden, -jeg er en av dem, og har likt dem og ønsket meg en lenge. Trekningsdatoen er på min bursdag, for en flott gave det hadde vært til Storfamilien as, bestående av 6 personer. Det hadde gjort vår travle hverdag såååå mye enklere...og passet såååå godt på det nye kjøkkenet vårt ;)

  SvarSlett
 99. 16145 liker på Facebook.. Og jeg liker, men bedriver kun med Window(s) shopping! (Pun intended..)
  Jeg trenger SÅ en ukeplan.. En fornuftig ukeplan som kan hjelpe meg med å sortere dager og gjøremål -gjerne årstid også hvis mulig.. ;) Hvorfor?
  Fordi; jeg er alenemor til to små.. En i barnehage og en som nettopp har begynt på skolen. (Om det var mye å forholde seg til skolebarnet, så ble det dobbelt så mye for mora! Gosj! Avtaler, papirer, lekser, nye venner og besøk her og der -nevnte jeg bursdager? Mye..)
  Så, midt oppe i dette, så har jeg tatt det eminente valget; 'Jeg jobber nattevakter, jeg!' Det ser fint ut på papiret og det er fint da jeg har masse tid med barna (og heldige dem får masse tid med MEG!), men.. Et stort men.. Å være døgnvill og kronisk surrete kommer som en aldri så liten konsekvens.. Og nå som jeg heller ikke har en voksen nr 2 i hus som kan fange opp mine små blemmer og glipper, gjør sitt.. Trenger hjelp! I form av en glassplate med bilder og puss-ut-tusjer! :D
  Utover det; en knakeli-brakeli flott blogg! Humrer en del.. :) Hilsen Cathrine!

  SvarSlett
 100. Eg syns det var 161000 likes, men siden dei framfor meg skriv 16145, tipper eg det samme..
  Ønsker timeplan for at vår lykkelige og harmoniske familie skal, om mulig, bli endameir lykkelige og harmoniske og ha stålkontroll på alle våre sunne interesser og aktiviteter. Hilsen Ingrid Sundal :)

  SvarSlett
 101. Det er 16 146 likes. Jeg ville velge å bruke tavlen i barnehagen min. Den ville være helt super i gangen til info for foreldre og barn!
  eva.eins@online.no

  SvarSlett
 102. Hei :) Akkurat nå er det 16146 likes på FB siden :) Og jeg har ønsket meg en slik ukeplan til vår familie lenge...jeg har nemlig en slik mann som du har.....med Alzheimer-light ;) Med en slik ukeplan har han ingen unnskyldninger lenger, og den hadde passet perfekt til vår travle hverdag! Takk for kul blogg!

  SvarSlett
 103. 16146 likes akkurat nå:)
  Det hadde vært supert med noe flott og oversiktlig når jobb, skole, fritid og måltider skal planlegges for 5 aktive personer. Har "sikla" på denne her siden vi pussa opp kjøkkenet i fjor og har veggen klar.

  SvarSlett
 104. Antall likere har visst ikke endret seg siste time, fortsatt 16146...

  Skulle gjerne hatt en slik tavle for å se familien samlet (i alle fall på bildet) og veggen står helt klar. Men aller mest Trenger vi et verktøy for å sikre at alle er 100% sikker på om ukens konrnettime er lang eller kort - og hvilke andre aktiviteter vi skal huske. Ideen om bruke den til middagsplanlegging høres forlokkende ut. Men først må den i hus da...

  SvarSlett
 105. Akkurat presis nu er det 16148 som liker ukeplan :) Jeg liker også ukeplan og kunne veldig godt tenkt meg en av disse flotte! Nå lager jeg selv hver mnd....hadde vært så mye enklere med denne:) Mvh Hilde

  SvarSlett
 106. 16149 likes på Ukeplan på face:)
  Har tenkt på det lenge at en slik ukeplan hadde vært løsningen på min gullfisk hukommelse, vi er ikke mer enn to i familien men det er mer enn nok å huske på fordi om :) Jeg er alenemor i full jobb og er (student deltid) og har ei aktiv frøken på fem, og vi styrer med noe støtt. Er ikke flink å planlegge middager i løpet av uka, men hadde nok vært litt lettere med denne lekre ukeplanen på veggen. Ps: har fulgt bloggen din lenge og er så glad for at det finnes slike bloggere som deg, jordnær, spisse albuer og en snert i skrivingen med humor som jeg ler så godt av! Keep up! Hannemor 84

  SvarSlett
 107. 16149 liker Ukeplan på Facebook! Nydelige ukeplaner. Og så praktiske! Den vil passe perfekt inn på kjøkkenet vårt, og vil se ekstra fin ut med bilder av familien vår på :)

  SvarSlett
 108. 16149 likes da jeg gikk inn for å sjekke, nå 16150 med meg!.. :) Vi holder i skrivende stund på å pusse opp kjøkkenet vårt, og har faktisk vært inne på nettsiden ukeplan.no et utall ganger fordi vi sikler etter en slik ukeplan. De ser jo helt geniale ut!!...det hadde vært prikken over i'en på det nye kjøkkenet!...og kanskje vi endelig hadde klart å holde styr på hva alle skal - og når!..med vår familie på fire er det nok kaos i hverdagen som trenger litt organisering!..og ikke minst veldig koselig med bilder av oss sammen da! :)

  SvarSlett
 109. 16150 Liker Ukeplan NO!
  Jeg har veldig lyst på en ukeplan, vi flytta inn i et nytt hus i Desember 2012... Og vi har nytt kjøkken, med innebygd kjøleskap. Veldig flott og fint, men før hadde vi lapper og beskjeder på kjøleskapet med magneter! Men det går ikke med et innebygd kjøleskap... Så alle lapper ligger slengt på kjøkkenbenken eller er teipa opp på veggen;) Så en ukeplan hadde virkelig kommet til nytte her i huset altså!!

  bk_bv@hotmail.com

  SvarSlett
 110. 16150 liker ukeplan.
  Jeg har mitt eget system for hverdagen, men vil gjerne melde min engasjerte svigerinne på konkurransen. Hun har en unge i magen, to unger på 2, 5 og 1, 5 og aktiv ektemann og storfamilie å holde styr på! Hun gjør mye godt for byen vår, og jeg vet hun har ønsket seg en slik kalender lenge ;-)

  SvarSlett
 111. Vi skal pusse opp kjøkkenet og i dag har både han som tegner det og snekkeren på besøk, så da hadde det bært midt i blinken med en ukeplan tavle, vi får nemlig en inspeksjonsluke i veggen som kunne vært fin å ha noe å henge over ;) akkurat nå er det 16151 som liker ukeplan på FB! Jeg er en av dem ;)

  SvarSlett
 112. 16150 liker ukeplan...

  Jeg kunne tenkte meg det i en hektisk hver dag med møter....lekser....turer...osv...dette for att det skal bli lettere for familien å huske tingene....:)

  SvarSlett
 113. 16151 liker av gruppa :) Jeg liker selfølgelig :)
  Hadde vært kjekt med en slik nå når vi flytter inn i nytt hus :)

  SvarSlett
 114. 16151 liker!
  Vi har akkurat pusset opp kjøkkenet og jeg ønsker meg veldig en slik Ukeplan for da kan jeg planlegge litt mer ukene for hele familien!

  SvarSlett
 115. 16151 likes fortsatt (eg er ei av dei !!!! ) Hadde blitt lettare å få oversikt i ein hektisk kvardag om eg hadde ein slik på veggen- rett og slett genialt :)

  SvarSlett
 116. 16151 likere i skrivende stund. :) Hadde sårt trengt en ukeplanlegger, med to tvillingjenter i hus, på 1,5 år, en mann som reiser på båt og nylig startet egen business www.Handlegaten.no så er dagene travle :) Hadde passet perfekt med en ukeplanlegger for vår familie, krysser tær og fingrer for at vi er de heldige :)

  SvarSlett
 117. For ca. 20 sek. siden var det i hvertfall 16151 likere av Ukeplan på Facebook. En av dem er meg. :-)
  Har ønska meg en slik en lenge og siden jeg nå skal til å flytte så hadde det passet ekstra bra å vinne en! ;-)

  SvarSlett
 118. 16151 liker!!
  3 har blitt til 4 og hverdagen fylles fort opp, men skulle virkelig ha treng en UKEPLAN som kunna ha hjulpes oss og holde orden på hva som skjer + når det skjer. Så my kreativt man kan gjøre med Ukeplan som gjør den så unik og utrolig mye mer morsom enn mange andre planleggere. Stor fan!!!

  SvarSlett
 119. Det er 16151 liker akkurat nå inkl. meg:-) Jeg har ønsket meg en slik plan leeeenge. Med våre tre barn og fulle jobber og ellers også full rulle trengst en slik sårt her i huset...har litt for mange "shit, det er foreldremøte om fem minutt, hvem skal dra"- opplevelser!! Krysser både ben, finger og annet for at jeg skal bli den heldige:-)

  SvarSlett
 120. 16151
  Hverdagene våre er avhengig av god planlegging. Håndball, fotball, svømming, medisinering, skole, avtaler. I tillegg til kalenderen på dataen og kalenderen på telefonen så er det kalenderen som henger på kjøkkenet som gir oss den beste ukentlige oversikten. Akkurat nå har vi en liten månedsplanlegger hengende der så lykken hadde vært stor om vi kunne ha hengt opp en sånn stilig en fra Ukeplan :)

  SvarSlett
 121. 16 151 likes :-)
  I jula fikk jeg diagnose epilepsi og mistet førerkortet. Vi er en famile på seks, med fire små aktive barn. Pappan i familen har blitt den personen som må ta seg av nesten alt og alle. Vi prøver å organisere alt så godt som mulig, men det hadde gjort seg med en tavle der "pappa" har full kontroll på fritidsaktiviteter, barnehage og skolegang.

  SvarSlett
 122. 16151 liker ukeplan sin side på facebook;)) I dag har jeg 3 stygge dagsplaner på veggen, så behovet for en ny er virkelig til stede. Har barn med funksjonsnedsettelse som har behov for å ha en plan på veggen for å få med seg hva som skal skje gjennom uken. Og ukeplan er utrolig fin og praktisk.

  SvarSlett
 123. Det er 16151 likes i skrivende stund! Vi trenger definitivt en sånn en! Jeg har til nå vært den som har hatt alle familiens aktiviteter i hodet og passet på at alt blir husket på, men nå har jeg fått sykdommen ME, og det medførte en enorm kognitiv svikt. Hukommelsen er helt ødelagt og med to barn og en mann som nettopp har blitt student går alt i surr! :) HJELP!

  SvarSlett
 124. Nå er det 16 151 som liker Ukeplan på facebook.

  Jeg har fulgt og ønsket meg en ukeplan lenge. Holdt faktisk på å betille en til oss i familien til jul i fjor, men klarte ikke å bestemme meg for bildene jeg ville bruke. Nå er jeg og mannen tilbake i fulltidsjobb og har en gutt i barnehagen så nå trenger alle dager å være planlagte. En ukeplan hadde passet enda bedre nå. Ønske, ønske....

  SvarSlett
 125. 16 151 likes!
  Vi er en familie som liker struktur og forsøker å få logistikken til å gå opp så godt det lar seg gjøre. Det hender jo at ting glemmes, da "gul-lapp-systemet" ikke akkurat fungerer optimalt ;) Jeg har "likt" ukeplan lenge, og synes det er en super løsning og oversikt for å holde orden på dagene :)

  SvarSlett
 126. Tone Skartveit Rosberg25. september 2013 kl. 21:29

  For øyeblikket er det 16151 likes på facebook!
  Jeg har selv vært en av disse lenge, Ukeplan har sinnsykt kule produkter!
  vi er en familie på 4, og med hver dag forskjellige fra uke til uke, så hadde det vært helt supert å fått en ukeplan for å holde orden i kaoset! ;)

  SvarSlett
 127. Det er 16151 som liker :)
  Vi har trengt i 1 år snart..er kaos hjemme, glemmer av kamper, foreldremøter ,dugnader , treninger som blir forandret og kamper som utgår, ingen vet hva som er til middag og når man har fri fra skolen, gul,blå,grønn og rosa lapper henger i 2 minutter på kjøleskapet så funker ikke limet lenger, de faller på gulvet og forsvinner i søppla , vi er en kaos familie på høyt nivå !! Men vi er innmari lykkelig også ;) Plis vi trenger !

  SvarSlett
 128. Akkurat nå er det 16151 likere på FB-siden til Ukeplan, og selvfølgelig liker jeg FB-siden deres fra før :)
  Bare elsker pleksitavlene og dørskiltene fra Ukeplan. Tenk om jeg hadde vunnet en sånn! DET ville hjulpet oss i en veldig hektisk hverdag :) Hverdagskabalen kan løses i god tid med denne ukeplanen. Ja, jeg bare krysser fingrene. Tenk om jeg vinner ...;)
  Uansett: Gratulerer til den som måtte bli den heldige vinneren! Jeg er allerede grønn av misunnelse :)
  Dersom jeg skulle vinne kan jeg kontaktes på e-post: line_vic@hotmail.com Så vet du det :)

  SvarSlett
 129. Akkurat nå er det 16151 likere :-) Hadde vært supert med en ukeplan som kunne hjulpet meg å holde orden på 4 barn, mor og far og alle aktiviteter, møter og ikke minst middagsplanlegging.. Tenk så kjekkeste å kunne fylle hele uka å slippe å stresse med middagen, som her hos oss blir handlet på tur hjem fra jobb å laget i full fart pga av tidspress; blir mye lettvindtløsninger av det ja :-( Hadde vært såå kjekt å kunne vunnet :-)

  SvarSlett
 130. 16151 liker ukeplan og eg er ein av dei. :D
  Har eit skrikande behov for ein ukeplan for å klare å halde orden på kvardagane og ikkje minst kva vi skal ha til middag. Det hadde vore heilt fantastisk å vunnet ein ukeplan. :D :D

  SvarSlett
 131. Mari Kristjansdottir25. september 2013 kl. 21:41

  16151 liker :) Likte siden for lenge siden eg :)
  Jeg er en alenemor med 2 fantastiske barn på 6 og 11 år, og studerer ingeniør på Universitetet i Stavanger.
  Min hverdag:
  Står opp kl 06:30, gjør klar ungene og kjøre de på skolen(lang skolevei). Reiser på skolen selv og er der til ungene skal hentes. Henter ungene, lager middag, hjelper de med lekser, følger ungene på fotball og håndball, klemmer inn litt kosetid <3, legger ungene og så gjør eg lekser selv frem til kl 23:00. Dette gjør eg hver dag utenom i helgene, då finne eg på noe kjekt med ungene eller sitter å studerer hele helgen(når eg ikke har ungene). Dette gjør livet veldig travelt og gjør det enda vanskeligere å holde orden på alt. Så eg ønske meg en Ukeplan sånn at hverdagen blir litt lettere og ikke minst finere :)

  SvarSlett
 132. 16151 likes
  Denne hadde reddet hverdagen vår som stadig blir satt på prøve fordi logistikken ikke går opp, eller noen glemmer en beskjed El flere..
  Hilsen Bitteliten
  Bittelitens.Blogspot.com

  SvarSlett
 133. 16151 likes i skrivende stund. ;)
  Vi er en familie som trenger å få stramme oss opp på planleggingen av uka, og g jerne bli bedre på middagsplanleggingen. Det er noe vi sliter med... ;)
  Håper, håper, håper at jeg vinner!!!
  Klem fra Stine

  SvarSlett
 134. 16151 likes i det jeg slukker lyset med håp om å komme inn i drømmeverden....tenk å eie en slik planlegger.....heaven. Jeg ønsker meg virkelig en en slik. Dette hadde hjulpet oss i hverdagen. Har en sønn med spesielle behov, dette hadde vært topp for han....oversiktlig over dager. Har prøvd å lage en planlegger, men den funker dårlig....uff... Men jeg tror heller jeg får prøve å drømme om en nå om noen strakser....innen jeg poster denne er det sikkert flere likes, for en slik planlegger er veldig POPPIS...zzzzzzzzz begynner å se dagenes gjøremål zzzz pent strukturert i en fin orden zzzz på en veldig flott tavle zzzz, fine bilder, til og med middag for uken står zzzz ....jepp...jeg er på vei inn til drømmeland....zzzzz love it! Hilsen Kristine H

  SvarSlett
 135. Ukeplan har 16151 likes på Facebook akkurat nå. Jeg er en av dem :) jeg har ønsket meg en ukeplan lenge. De er både praktiske, dekorative og personlige. Hilsen Marita

  SvarSlett
 136. Nå er det 16152 som liker Ukeplan :)
  Ønsker meg en slik plan så vi kan holde oversikt over jobb til meg og gubben. Barnehageaktiviteter til ungene, hvem som kan hente og passe de kveldene vi begge har jobb, middager og ikke minst alle de andre aktivitetene som vi så veldig gjerne vil være med på i nærområdet vårt. Ser for meg en lettere hverdag, og bedre rutiner både for oss voksne og for de små i årene framover :)

  SvarSlett
 137. Pr nuh er deg 16153 (inkudert meg selv) som liker Ukeplan på facebook :)

  Har drømt om en slik i mange år - men i påvente av å bli ferdig med barneproduksjon så har det ikke blitt kjøpt. Men nå er sistemann på vei og ei sånn tavle kunne fått hele familien mer "på stasjonen" ift alt som skal inn i ei uke (og kanskje kunne jeg fått rydda kjøleskapet?) :)

  SvarSlett
 138. Det er 16153 stk som liker Ukeplan på FB i dette øyeblikk.

  Jeg og min mann ønsker oss så inderlig en sånn ukeplan i vårt nye hus. Med turnusjobber på begge to, barnehagebarn, hobbyer og aktiviteter og ikke minst en tom kjøkkenvegg som skriker etter ei sånn ukeplan så håper vi at VI kan være de heldige denne gangen :-) Ikke minstprøver vi og leve på budsjett mtp på mat, og ønsker derfor og føre matplan fremover for å spare oss litt utgifter! Jeg krysser fingrene på hele familien! ;-)

  SvarSlett
 139. Pr nuh er deg 16153 (inkudert meg selv) som liker Ukeplan på facebook :)

  Har drømt om en slik i mange år - men i påvente av å bli ferdig med barneproduksjon så har det ikke blitt kjøpt. Men nå er sistemann på vei og ei sånn tavle kunne fått hele familien mer "på stasjonen" ift alt som skal inn i ei uke (og kanskje kunne jeg fått rydda kjøleskapet?) :)

  SvarSlett
 140. Nå er det 16155 som liker, og det skjønner jeg veldig godt. Denne tavla er genial og jeg har ønsket meg en slik siden jeg så den første gang. Jeg har som de fleste andre her et stoooooort behov for å få orden i hverdagen. Mange har skrevet at det ihvertfall er en i familien som ikke får med seg ting. Hos oss er begge voksne ganske håpløse...... Jeg tror-uten at de vet det-at mine barn ville satt stor pris på litt mere organiserte voksne. De vil merke en forskjell:)

  SvarSlett
 141. 16 156 liker ukeplan akkurat nå. Har ønsket meg en sånn tavle veldig lenge. Har tre barn og mye å holde orden på i hverdagen. Denne ukeplanen hadde hjulpet med å organisere oss. Vi liker å legge opp matplan og da kunne vi hatt den synlig på veggen slik at ungene selv kan se hva som er til middag. krysser fingrene :-)

  SvarSlett
 142. 16 156 liker Ukeplan, og jeg er selvfølgelig en av dem. Har likt siden lenge!
  Trenger en ukeplan fordi vi er noen surrehuer hele gjengen. Så kunne være fint å få en oversikt over hvem som gjør hva de forskjellige dagene. I tillegg er hva vi skal ha til middag ofte det store spørsmålet hver ettermiddag - så det kunne være fint om denne fikk oss til å planlegge det også. Og så er det ikke noe minus at den er kjempefin å ha på veggen!!

  Krysser fingrene og håper at jeg blir den heldige!!

  Hilsen Anne-Petra

  SvarSlett
 143. 16156 liker ukepla akkura na ;) Har onsket meg en sann lenge. Vi er fem i familyen og en hund sa det er nok at organisere. Super godt at man kan ogsa legge opp matplan som vi har ;) Krysser fingrene ;)
  Margret Rut Sörensen

  SvarSlett
 144. Min mobil har vist en form for fancy avrundings funksjon for her står det 16 k likes. Håper det er nøyaktig nok, Fir denne ukeplanen har vi virkelig lyst på. Vi roterer i tre ulike turnuser her hjemme, og lillesøsteren min var ikke helt på jordet da hun etter et par dager på ferie sammen me oss sa: "ikkje frekt meint, men dåkkår e ein vimsete familie". Ordensverktøy ønskes derfor hjertelig velkommen.

  SvarSlett
 145. 16 158 likes har de nå :-) Jeg vil veldig gjerne vinne en ukeplan. Har ønsket meg en slik lenge, men da jeg er voksen sykepleierstudent med hus, mann, 2 barn og hund har jeg ikke tatt meg råd til en slik fin en Ukeplan. Men det trengs viskelig, da i tillegg til å være student er både jeg og minn mann håndball trener for hvert vårt barn, vi venter på å bli avlastningshjem, er engasjert i fritidsklubb, har masse kamper o.l som må organiseres. Og alt dette er vi med på selv om vi BEGGE to er vimsete når det gjelder planlegging :-) Hvorfor ikke bare lime opp lapper sier min mann, så kan vi se på de?? hallo, vi har jo lyst at det skal være litt fint hjemme da, ikke et kjøkken med 1000 lapper på veggen med alle mulige beskjeder :-) Men han har jo ikke peiling :-) Så jeg hadde blitt hoppende glad om jeg hadde vunnet denne, da hadde de neste årene som student og fulltidsmamma blitt litt enklere :-)

  SvarSlett
 146. Ps: kjempe fin blogg du har forresetn. Ble sittende innpå her jeg. Farlig når man skal lese anatomi :-)

  SvarSlett
 147. min mail er birtespedersen@gmail.com

  ( når du ser at jeg trengte tre innlegg på å få med alt, sier d kansje litt om mitt vimsete overarbeidete hode :-)

  SvarSlett
 148. Nå har de 16159:-)
  Jeg måtte overlate klassen til vikar i hui og hast i dag da mannen som skulle passe de syke barna begynte å spy. Hadde vært fint med en oppmuntring i dag! Og de ukeplanene ser superfine ut!
  Hilsen Kristine Røse Engelien

  SvarSlett
 149. ca 16160 følgere/likes har dem på FB

  Jeg kunne tenkte meg å vinne en slik, for å få orden på en hektisk hverdag, vi er en familie på 4 som har mye å gjøre, holde orden på sykehus og lege besøk med eldste tar bare hele kjøleskapet alene som nå er vår kalender. Ønsker oss en som denne som også kan pynte opp litt. så nå håper jeg=)

  Linn Hege
  solumjenta@hotmail.com

  SvarSlett
 150. Og nå er det også 16160 følgere på Ukeplan på facebook.
  Morro å se hvor mange det har økt med siden du startet din konkurranse også.

  Min drøm om en egen Ukeplan har vart lenge. Helt siden jeg oppdaget dette geniale produktet for snart to år siden.
  Drømmen min er en Ukeplan hengende ved middagsbordet på kjøkkenet, siden det er der dagen (og morgendagen) ofte planlegges og organiseres.
  Og jeg vet at en gang SKAL jeg ha en slik ukeplan.
  Tre gutter på 6,7 og 8 år krever jo sin organisering, og selvfølgelig er det ingen som har gym, svømming eller trening på samme dag. Så det er om å holde tunga i riktig munn når skolesekk skal pakkes også :-P (og ja, det har hendt flere ganger at feil barn har fått med seg svømmeklær eller gymklær *rotehode*) :-p
  Vel, det blir vel en ukeplan etterhvert - på den ene eller andre måten :-D
  Men jeg krysser fingrene!

  SvarSlett
 151. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 152. 1661 følgere hos Ukeplan på Facebook.

  En ukeplan på kjøkkenveggen hadde vært fint. Dekorativ, men enkel. Jeg elsker å være organisert og ha kontroll, dessverre er jeg dårlig på begge deler. Huset er tidvis et kaos med klesvask, oppvask, leker og papirer. Jeg er ofte tom for strøm på mobilen. Jeg (dvs hele familien) forsover meg(oss) med (u)jevne mellomrom. Jeg dobbeltbooker avtaler. Jeg møter på feil møte på feil sted til feil tid. Jeg har en sønn på 2 år som fremdeles lever lykkelig uvitende om mammas evige jakt på kontroll. En Ukeplan er akkurat hva jeg (og den stakkars familien min) trenger nå. Om alt annet er kaos, kan det i alle fall være orden på bursdager, turdag i barnehagen, mammas treningsplan, svømmekurs og besøk a v søte fettere og kusiner. Tror jammen det vil gjøre at ALT går fra kaos til kontroll. Utrolig ha en Ukeplan kan medføre....

  SvarSlett
 153. Jeg er student med en altfor ofte tom lommebok, og en hverdag som ikke er A4. Alle dager og uker er ulike, og da er det ikke enkelt for oss å holde orden på tid og rom. Jeg er i tillegg sånn litt mer en passe distre, så da tror jeg (og min mann) at en slik ukeplan ville vært knall for oss :)

  SvarSlett
 154. 16161 liker på facebook.
  Tenk å ha en plan over uka som alle kunne se sier bare jeg:)

  SvarSlett
 155. 16167 når jeg var innpå, mulig de nå har 16168 :-) ukeplan hadde jo vært supert å ha, da vanlige kalendere har altfor liten plass å skrive alt man skal gjøre/huske/spise etc.....

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails